Yazılanların haricinde ;
The World’s Fastest Indian'ı önerebilirim.. Gerçek olaylara dayanarak çekilen bir film..
Yazılanların haricinde ;
The World’s Fastest Indian'ı önerebilirim.. Gerçek olaylara dayanarak çekilen bir film..
Film: Dhoom 1-2-3 , Top Gun , X Men 5... Daha çok film biliyorum ama şimdilik aklıma gelenler bunlar.. ( X men 5'de sadece 1 tane motosiklet sahnesi var.. Onun harici Dhoom Serisi full motosiklet üzerine çekilmiş bir film mutlaka izlemelisin.. )
easy rider müzikleri ile sahneleri ile benim favorim. biraz zorlayınca orijinalini kolayca bulunabiliyor.
wild hogs filmi orta yaşlı ve hayatları gayet sıkıcı ve kötüye giden motorcu arkadaşların hikayesi eğlenceli bir film.
easy rider ı daha çok sevsem de bu daha hızlı geçiyor.
biker boyz da racing meraklıları için uygun bir film.
sons of anarchy dizisinde 4. bölümü bitirdim bir yerden sonra kurtlar vadisine bağladı izlemeyi bıraktım. yine de tavsiye ederim.
Sons Of Anarchy tek geçerim.
cüzdan, t-shirt, buff gibi ürünlerini alacak "imza" kısmımı oluşturacak kadar efsanedir.
Raptor Riders
http://www.raptorriders.com.tr/
Sons Of Anarchy
Belgesel olarak "Why We Ride" ve "Fastest" oneririm. (Fastest biraz daha Rossi odakli ama izleyince tuylerim diken diken oluyo.)
İzlemeyen varsa ÇILGIN MOTORCULAR ünlü artistler oynuyor martin lawrence john travolta falan .. Mutlaka izleyin
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)