arkadaşalr başıma gelen ve gittikçe ilginçleşen motorla ilgili bi olayı sizede danışmak istiyorummm..
malum motor alma isteğimiz iyice arttı,motoru da belirledik ama parayı denkleştiremedik.. ve bir iki haftadır başladııı ; nemi : rüyalarda motor sürmemmm..
artık neredeyse her akşam bi rüyada bi motor kullanıyorum ama genelde almak istediğim motoru gt250 cometi kullanıyorum. mesela:
--ilk kullandığımda , motorun başında birivardı ve bana motoru kullanmayı öğretti, önce açık alanda gaz,debriyaj ayarları sonra frenaj ve en sonunda trafiğe çıkıyordum.. ama dkkatli birşkilde kullanarak, ha bide çoook mutlu olduğumu hatırlıyorum.
-- ondan sonraki bi rüyada da motorla geziyorduk. gene gaz debriyaj uyumu ve de almak istediğim motoru sanki almışım gibi bir mutluluk heves edasıyla..
.
.
.
son rüyam dün akşam ise artık ustalaşmıştım evet evet, motoru alıyorum köyde dedemlerin yanına gidiyorum fakat kızarlar diye göstermiyorum.. motorda talim yapıyorum köyde toprak arazide, atlıyorum zıplıyorum, sona cuma ezanı okunuyor namaza gidiyor herkes benide çağırıyorlar ben siz gidin diyorum motoru göstermicem yaa, arkadan bende gidiyorum fakat kaldırımlardan felan çiftteker uçuyorum, ufak toprak tepeciklerinden atlıyorum, haa bunları yaparkende altımda bana dayanan 'ybr125 ' var namazı kılarkende motorum calınırmı diye endişe ediyorumm..işte böyle.
ya arkadaşlar varmı rüyaa yorumları ile ilgilenen aranızda, bide benim gibi motoru kullanmasını rüyada öğrenen,talim yapan varmı..inanın şu an motor kullanabilirim,bu güne kadar okuduğum tüm teorik yazıların talimini yaptım sanki dün kullanmışım gibi hissediyorum.. bu beyin çook ilginç bi organ yahuu..
yoksa ben deliriyormuyum motor sevdasıyla ...???
varmı sizdede böyle şeyler arkdaşlar yoksa tek deli benmiyim