Uzun süredir forumda sadece çekişmeler oluyor. Bunları bir kenara bırakıp sohpet bölümünün tadını çıkartalım bu başlık altında.
Benim hoşuma giden şu amatör tek tekerciler oluyor allah göstermesin ama bir farklı komikler, yolda yürüyen insan düşse bile ona bile kahkaha atan biriyimdir, özellikle kendim düşünce kendi kendime bile gülerim. Tabi komik olunca allah kötüsünü göstermesin hiç kimseye
Sizlerden de bir kaç video bekliyorum bari bu konuyu öldürmeyelim
Ben başlıyım 2-3 video denk geldi gözüme
En sevdiğim videoooooo :D Motor üstüne böyle yatılır :D
Bir kaçtane de bisiklet ile video buldum bunlara ayrı bir güldüm :D ( Ama çocuklara da acımadım değil )
Ahahaha yorumlar için teşekkürler arkadaşlar şu ortamı yaratalım yeter :D
Şu teker videolarını bazen bende izleyince cg nin dişlilerinle oynayasım geliyor bir kaç tane arkayı büyültüp önü küçültücen filan sonra al eline sürekli motoru :D
Hiç unutmam bir ara köydeyken ufak bir bisikletim vardı. Öyle arkadaşlarla filan ön kaldırmaya çalışırdık. Ben biraz kaldırır geri düşürürdüm kaldırır düşürürdüm derken bir anda direksiyon elimde kaldı, uyguladığım kuvvetlede kendimi arkaya doğru uçarak buldum :D Bak aklıma geldi gene gülüyorum o anda da ilk bi düşmenin etkisiyle panik olmuştum sonra gene yarıla yarıla gülmüştüm, bisikletli arkadaşların mevzusunla aynısı oldu ama bu sefer bende kopan tek şey direksiyon oldu :D :D:D
Kardes komikmi yani bu videolar. Baskalarinin cektigi aci hosunami gidiyo. Saka lan saka :D bu hiyarlari bazen acip bende gulme krizine giriyorm. Kasksiz apaaaci tayfa :D bi tanede cirilciplak yarisan bi mobilet surucusu vardi oda iyiydi :DBu arada en komigi son attiginiz video :D
Az daha taş,tüfek,sapan yüklenip geliyordum ne diyor la bu diye :D Hiç sorma ya kirve o son video benide kahkalara boğdurdu :D
KONUNUN AMACINA GÖRE HERKEZ BİLDİĞİ,GÖRDÜĞÜ VİDEOLARI YADA ANILARINI PAYLAŞSIN ARKADAŞLAR GÜZEL BİR KONU OLSUN ŞU UZUN SÜREDEN SONRA SOHPET BÖLÜMÜ SOHPET EDİLEN YER OLARAK GELSİN :D