Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
2. sayfa BirinciBirinci 12

telefonu yol kamerasi olarak kullansak?

REKLAM ALANI
    hakan nkd - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    cb125e- pulsar 200
    Ben bunu geçen sene şilenin virajlarinda denedim telefonu gostergenin oraya koli bandı ile sabitledim titreşim yüzünden kötü oldu. Ama elimde telefonu tutarak cektigimde çok güzel oluyo, tabi bu şekilde kullanmak sıkıntı oluyo. Telefon tutucu aldım kaşla monte edebilirsem olacak

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    zileliorhan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı velizrsln adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Ya iste yol icin kayit programi ekrani falan kapaticak yer doldumu oto silicek, eskiyi falan, birde gogsumuze sabitlicek aparat tamamdir herkezde bir kayit kamesi nasil olur?
    Lütfen düzgün cümle kurunuz

Motosikleti
    Honda CBF 1000FA
    Ya iste yol icin kayit programi ekrani falan kapaticak yer doldumu oto silicek, eskiyi falan, birde gogsumuze sabitlicek aparat tamamdir herkezde bir kayit kamesi nasil olur?
    Profil bilgilerinde eğitim seviyesine ait bilgiye rastlayamadım. Ancak yazdığın cümleye bakarak ilkokul terk falan olduğunu varsayıyorum. Cümleyi düzgün kursan da, biz de düzgün yorum yapsak. Türkçe katilleri!...

Gin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CBR 125R
    Alıntı onsc adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Profil bilgilerinde eğitim seviyesine ait bilgiye rastlayamadım. Ancak yazdığın cümleye bakarak ilkokul terk falan olduğunu varsayıyorum. Cümleyi düzgün kursan da, biz de düzgün yorum yapsak. Türkçe katilleri!...
    hayırdır beyendi siz kim oluyorsunuz da insanları aşağılıyorsunuz burada paylaşımda bulunmak için tahsilli olmak zorunda değil kimse ilkokul terk olsa ne olur? yazdıklarından tam manasıyla bir sonuç çıkaramadıysanız daha açıklayıcı yazmasını rica edersiniz.

ayrıca türkçe katilleri diye insanları eleştiren adamın ünlemden sonra üç nokta koyma lüksü yoktur uyandırayım
    velizrsln bunu beğendi.

yasdal - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Triumph 1200 Jawa Classic /1971 ve E-bike sukutır
    https://youtu.be/aP9V3qRxlbs" width=320 height=288 type=application/x-mplayer2 controller="true" loop="0" transparentstart="1" autostart="false">

indirdim denedim programı. Ekranda hız göstergesi de var. Hatta izlerken altta bi ekran daha açılıp haritada nerede olduğunuzu anlık rotanızı gösteriyor güzel. Yalnız ben ekranı kapatıp kayıt yapmasını sağlayamadım. Ekran hep açık kalıyor. 5-10 dk da %10 şarjı yedi. Balık gözü mercek şart. Onun dışında arabada iş gördü. Otobanda falan hele hiç titremez sanıyorum. Hız göstergesini kayıt ekranına nası alıcaz bulamadım ama. Bu arada sesli seçeneği de var. RAdyoda mhp li bi amca Akp koalisyon falan anlatıyodu sıkmasın dedim.

https://youtu.be/aP9V3qRxlbs
    velizrsln bunu beğendi.

Motosikleti
    Hayaller PCX 125 Hayatlar Mondial 100 Loyal
    Allah rızası için size soruyorum, şu yukarıdaki cümle türkçe mi???

Sepya - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    -
    Kayıt süresi açısından da çekebilirsiniz sıkıntıyı bir aksiyon kamerasıyla bir G3 ün kayıt süresi bir değil

Alıntı yasdal adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Ceket giy tabi sen yinede. Programı da deneyeceğim. Otomobilde de kullanılır gibi. Ben zaten biner binmez torpido üstüne koyuveriyorum telefonu. Şarj cihazını da bağlayıveriyorum. O ara kayıtta olsa ne güzel olur. Kaza vs. durumunda elimizde kayıt olur. Düşünce güzel.Bi iki örnek video koysaydınız insanların ön yargısı kırılırdı
    çekmiştim bir kaç video ama önemsiz olunca silmiştim belki kıyıda köşede kalmıştır bulursam yüklerim
    Alıntı LynXMaSTeR adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    görüntü çok titrer
    motora sabit olunca titrer bana insana sabit olunca titremiyo
    Alıntı hakan nkd adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Ben bunu geçen sene şilenin virajlarinda denedim telefonu gostergenin oraya koli bandı ile sabitledim titreşim yüzünden kötü oldu. Ama elimde telefonu tutarak cektigimde çok güzel oluyo, tabi bu şekilde kullanmak sıkıntı oluyo. Telefon tutucu aldım kaşla monte edebilirsem olacak
    aynen motora sabitlenince çok titrer özellikle aparatsız öyle amatörce ohoo^^
    gögüsümün orlarda olnca hiç bir problem yok
    Alıntı Sepya adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Kayıt süresi açısından da çekebilirsiniz sıkıntıyı bir aksiyon kamerasıyla bir G3 ün kayıt süresi bir değil
    evet hocam bellek problem oluyor ama zaten kask kameralarıda sanırım 1-1.5 saat, gene telefonu yarım saate çıkarırız zaten eskiyi siliyor sürekli

bisikletcilerin falan kullandığı telefonu gögüse vucuda sabitleyen aparatın ismi neydi?

---------- Mesajlar birleştirildi - 16:51 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:42 ----------

buldum "chest mounts" muşş adı ama bunu boşvermek lazım bunu taşımakta sıkıntı, en iyisi ceketimizin sağ ya da sol gögüs kısmına aparat yaptırıcaz çünkü sanmıyorum telefon sabitlicek aparat satıldığını, ya da ne biliyim en basiti telefon kabı yapıştırıcaz öyle devam edicez

2. sayfa BirinciBirinci 12

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)