Dün sakaryada motorcuların başına gelenler
Reklamlar
-
14 Nisan 2015, 12:23
Merhaba arkadaşlar ;
Yaşadığım yer olarak İstanbul görünüyor ancak , doğduğum yer İstanbul ben 1996 dan 2015'e kadar Sakarya da yaşadım.. Keşke Sakarya da yaşasaydım ben Sapanca da yaşadım..
Bilgisi olan arkadaşlar hafta sonu yeşillik görmek için gelmiştir büyük ihtimalle. Çünkü inanılmaz güzel bir doğası var ve inanılmaz güzel bir gölü var. Hayatımın çoğu zamanını orada yaşadım ve yaşamaya devam edeceğim..
Bilgisi olmayan arkadaşlar ekşisözlükten biraz araştırma yapabilirler.
Ben niyeyse bu haberi görünce çok şaşırmadım çünkü orada yetiştim ve orada her şeyi yaşadım..
Size birkaç haber ile konuyu açıklamak istiyorum.
http://www.hurriyet.com.tr/gundem/9069924.asp
http://www.hurriyet.com.tr/gundem/26757063.asp
Orada yetiştim ve her tip insanla tanıştım.. Sonuç olarak muhteşem insanlarda var , berbat insanlarda var..
Aslında Sakarya ile ilgili binlerce sayfalık kitap yazılır ama adresimi bulup ağzımı burnumu kırarlar diye korkmuyor değilim..
İyi günler herkese
Reklamlar
-
14 Nisan 2015, 13:31
Demek Sakarya'ya gitsem, bir tartışma olsa bir iki kişiden dayak yemeyeceğime göre büyük ihtimalle bıçaklanacağım veya yirmi kişi tarafından linç edileceğim. Böyle bir sonuca vardım.
Benim anlamadığım, bu tarz yerlerde polisin ve jandarmanın aciz kalmaları. Aslında aciz kalması da işte milletin en ufak bir olayda polisi hedef göstererek zırlamasından kaynaklanıyor. Tabi bunda kime şiddet kullanması, kime kullanmaması gerektiğini ayırt edemeyen polisin de suçu var. Bu Sakarya'daki tiplere ve memleketin her yerindeki benzerlerine acımadan şiddet uygulamak gerekiyor. Bu şekilde yapılmazsa bunların nesli tükenmeyecek. Bu açıdan mesela Meksika'daki polsilerin Türkiye'de olmamasına çok hayıflanıyorum. Bana göre bir adamın sokakta bıçakla veya silahla dolaşması direk vurulmasını gerektirir. Bu tip linç girişimlerinde de bir iki tanesini yaralamak amaçlı vursalar, bütün olay beş dakikada kapanacak. Bizim memlekette olmuyor malesef. Adam karısını oturmuş bıçaklıyor, polis izliyor. ABD'de, Meksika'da olsa direk vururlar.
-
14 Nisan 2015, 14:27
Haberi ve yorumları okudum. Sonra düşündüm de film gibi hayat yaşıyoruz resmen. Aksiyon, dram, ihanet, macera, kötü adamlar, iyi adamlar, polisin her zamanki gibi olayın sonuna yetişmesi...
Her bişey var. Vay arkadaş insan hiç sıkılmaz bu ülkede full aksiyon.
-
14 Nisan 2015, 15:26
beyaz şahin, filmli camlar, amortisörler kesik bizim burada bunlara p*ç arabası denir zaten hepsi delikanlıdır kavga olacaksa da arabadan herkes çıkar tek olunca horoz gibi ötemiyorlar
-
14 Nisan 2015, 15:53
Beyler ; Akyazı'lıların zayıf bir yönünü keşfettim. Bunlar sadece elektroşok cihazından değil " Gulyabani " den de korkuyorlar.
http://www.milliyet.com.tr/akyazi-da...undem-1920059/
Gruptaki bir iki artçıya Gulyabani kostümü giydirerek de dayak yemekten yırtabilirsiniz. Tehlike anında Gulyabaniyi salınız
-
14 Nisan 2015, 16:24
arkadaşlar olayı sakarya boyutuna indirmemek lazım. it heryerde ittir, heryerde it vardır. talihsiz bi olay olmuş. Bu tarz olayların sakaryalısı, ankaralısı, bursalısı olmaz. Çok şükür ciddi manada yaralanma olmamış. Ona şükretmek lazım.
youtube : motorcu hikayeleri (motovlog) youtube - facebook adaletsurucukursu / Antalya /
-
14 Nisan 2015, 18:25
19 kişi nerede yaw bu adam niye aralarında tek kaldı elektroşok olmasa adamı linç etmişlerdi okdr apaçhi
-
14 Nisan 2015, 21:08
Anladığım kadarıyla bu motorcu ekip aslında bir çete.
Araç kovalayıp kıstırıp adamları indirip gerekli uygulama her neyse bunu yapma haddini kendinde görebiliyorlar.
Ve sonradan gelişen olaylarda hötleri sıkışınca veryansın ediyorlar.
adam başı bi araba dayak sizin hakkınızmış.
Hala uslanmamış birde buralarda etiket olmaya çalışıyorsunuz.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)