[FOTOĞRAFLI] Motosikletimi Satacağım, Fiyatta Kararsızım, Birlikte Belirleyelim.
Reklamlar
-
Satılığa çıkartırsan hayırlı satışlar. Anladığım kadarıyla bu motordan gelecek paraya ihtiyacın yok. Senin yerinde olsam satmam arada sahil yolu gezintisi yaparım. Fiyat konusunda fikrimi yazmam yol gösterici olmayacaktır. Neticede senin ödediğin para ve harcadığın zamanın kıymetini ancak sen bilebilirsin. Ama nihai fiyatı müşteri belirler unutma. Bu zamana kadar yaşadığım ve gördüğüm alışverişlerde aksesuarlar harcanan emeğin karşılığını vermiyor maalesef.
Reklamlar
-
Ben olsam bu kadar emek harcayıp kendime göre dizayn ettiğim bir motosikleti satmazdım ancak illa satacağım diyorsanız aksesuarların maliyetleri%50 (işcilik dahil değil) + motosikletin o kilometredeki piyasa fiyatı olarak koyarım.Hayırlı satışlar.
-
Motor Elektra çakması olmuş, ama güzel olmuş e fiyatta normal sayılır zaten fazlası olursa adam gider dragstar vulcan shadow alır ..
-
Darkcity2000 adlı üyeden alıntı
Motor Elektra çakması olmuş, ama güzel olmuş e fiyatta normal sayılır zaten fazlası olursa adam gider dragstar vulcan shadow alır ..
Aslında o karenaj XVS1300A Midnightstar'ın kalıbının bu motora uyarlanması ile oluştu. Mini Electra Glide diyelim. Olumlu yorumunuz için teşekkürler.
Road never ends but life does. Ride to live, live to ride.
-
imzada gördüğüm kadarıyla eskiden büyük cc zaten kullanmışın bu motora bu kadar masraf yapıp çabuk sıkılman tuhaf olmuş bu kadar masraf yapabildiğine göre maddi durum fena değil bence tok satıcı olarak satabileceğin maksimum fiyata ilana koy alan alır almayan keyfi bilir (yok paraya gitmesin )her malın bir alıcısı vardır aksesuarları kafa grenajı dahil yeni alabileceğin motora takabiliyorsan (çok anlamam ama bağlantı demiri değişikliği gibi ufak dokunuşlarla belki uyabilir )hepsini söküp de satabilirsin
motoru çantalar ve arka bagaj full dolu artı artçıyla falan uzun yolda (bu kadar yüklü yetmeyebilir gerçi bu motorların amacı hız değil sindire sindire gezmek değilmi )kullanmıyorsan satma bence kullan on numara olmuş
motor on numara olmuş söylenecek hiç bir söz yok
-
Hocam, motora kısa zamanda öyle bir masraf yapıp kişiselleştirmişsiniz ki, ancak "Ben bu motoru öldürene kadar kullanırım" diyen adamın motoru olmuş.
Öncelikle yaptığınız aksesuarlara da merak duyan birine satmanız lazım ki, aksesuarları değerli görsün. Şahsen ben alıcı olsam, öyle bir kafa karenajını motorumda kullanmazdım ve o kadar pahalı peglerini gereksiz görürdüm. Sizin nokta atışı yapıp bunlara ihtiyacı olan birine satmanız lazım motoru.
Böyle bir alıcı bulmanız zor, bu yüzden motoru sıfırından 500-1000 lira aşağısına satıp, aksesuarları ayrı olarak internetten satabilirsiniz.
Ha, bana kalırsa satmayın kullanın. Belli ki büyük bir keyifle kişiselleştirmişsiniz motorunuzu.
-
daha detaylı ve net foto varsa atta özellikle chopper cıların gözü bayram etsin
www.youtube.com/c/biyeybaraküs "Motora binmeye karar verecek kadar cesur ve aptal, üzerinde ölmeyecek kadar korkak ve akıllı olacaksın" alıntıdır AttilaXtreme den
-
biyeybaraküs adlı üyeden alıntı
imzada gördüğüm kadarıyla eskiden büyük cc zaten kullanmışın bu motora bu kadar masraf yapıp çabuk sıkılman tuhaf olmuş bu kadar masraf yapabildiğine göre maddi durum fena değil bence tok satıcı olarak satabileceğin maksimum fiyata ilana koy alan alır almayan keyfi bilir (yok paraya gitmesin )her malın bir alıcısı vardır aksesuarları kafa grenajı dahil yeni alabileceğin motora takabiliyorsan (çok anlamam ama bağlantı demiri değişikliği gibi ufak dokunuşlarla belki uyabilir )hepsini söküp de satabilirsin
motoru çantalar ve arka bagaj full dolu artı artçıyla falan uzun yolda (bu kadar yüklü yetmeyebilir gerçi bu motorların amacı hız değil sindire sindire gezmek değilmi )kullanmıyorsan satma bence kullan on numara olmuş
motor on numara olmuş söylenecek hiç bir söz yok
Aman hocam sakin : ) Artçıyla geziyorum zaten + arkaya bir de büyük seyahat çantası ekliyorum. Motordan sıkılmadım, severek kullanıyorum. Severek kişiselleştirdim. İnsanların yolda "abi Harley mi bu ?", "kaç cc ?", "kaç yapıyor ?", "arabadan pahalı di mi ?" gibi soruları çok gurur okşayıcı oluyor. Olduğundan daha iri oldu motosiklet. Asıl satma sebebimden bahsetmedim. Esas şu ki 2008'de neredeyse komalık olarak geçirdiğim kaza sonucu motosiklete geri dönüşüm 6 yıl sürdü (Dragstar ile minibüsün altına girdim, motor pert ben hastanelik) ve ufak cc ile tekrar başlayıp kız arkadaşıma bu motoru hediye edecektim tekrar yüksek hacimli motosiklete geçince. Onun için daha güvenli hale getirdim. Gel gör ki kontrol etmede sorun yaşıyordu ve kullanamayacağına karar verdi. Ehliyet almaktan da vazgeçti. Ben arkamda artçı varken çok tedirgin oluyorum, bu sebeple ABS'li bir motor arayışındayken geçen sene Vulcan S'i kafaya koydum. Yani zaten alacaktım Vulcan S'i. 2 motor da bende duracaktı ama hatun istemeyince 2 motor olayından yavaş yavaş soğudum. Satmaya karar verdim. Olayın aslı bu.
-
Motoru satma ve bin.
Verilebilecek tek tavsiye bence bu. Yok ben illa satacam diyorsanız da Fiyat = {(0km Aquila fiyatı) - 1000TL} gibi bir şey olacaktır.
Aksesuar, emek şu bu... hiçbir anlamı yok. Hatta niye orjinalini bozdun diyen de çıkacaktır
O yüzden motor hurdaya çıkıncaya kadar binin.
Artçıdan tedirgin oluyorsanız (ki çok normal) artçı almayın, bir başkasının hakkına girmeyin.
-
14.500 250 cc makina için çok fazla.Aksesuarlarla kimse ilgilenmıyecektir.Ama tabi ki emek harcıyoruz hepimiz.Zate gelen adam öldürmek için ıvır zıvır konusacak hayırlısı olsun sımdıden..
Ölmek için değil ölene kadar Sür..
-
Dostum 14.500 tl si olan aklı başında motosiklet sürücüsü aksesuar yerine güçlü motor bloğu arar.Yani ben olsam en azından 250 cc aksesuarlı motosiklet alacağıma o paraya 600 800 cc japon bir makina alıp gezerdim.MAkinan görünüş itibariyle güzel olmş emek verilmiş ama o paraya alıcı çıkacağını zannetmiyorum.
Arkadaş mantıklıca yazmış bence sen o motosikleti iyice bir kullan bu sezonda bir daha ki sezon dene şansını.
-
sahibinden de ilan aç zaten gelen mesajlardan sıkılıp satmaktan vazgeçeceksin
emek var ama o fiyat çoğu kişiye çok gelir fakat her malın bir alıcısı vardır
-
Param olsada ben alsam
Motosikletiniz gayet hoş duruyor.Fakat bu kadar masraf yaptıktan sonra satmak niye ?
-
HAZZILHAR adlı üyeden alıntı
Aman hocam sakin : ) Artçıyla geziyorum zaten + arkaya bir de büyük seyahat çantası ekliyorum. Motordan sıkılmadım, severek kullanıyorum. Severek kişiselleştirdim. İnsanların yolda "abi Harley mi bu ?", "kaç cc ?", "kaç yapıyor ?", "arabadan pahalı di mi ?" gibi soruları çok gurur okşayıcı oluyor. Olduğundan daha iri oldu motosiklet. Asıl satma sebebimden bahsetmedim. Esas şu ki 2008'de neredeyse komalık olarak geçirdiğim kaza sonucu motosiklete geri dönüşüm 6 yıl sürdü (Dragstar ile minibüsün altına girdim, motor pert ben hastanelik) ve ufak cc ile tekrar başlayıp kız arkadaşıma bu motoru hediye edecektim tekrar yüksek hacimli motosiklete geçince. Onun için daha güvenli hale getirdim. Gel gör ki kontrol etmede sorun yaşıyordu ve kullanamayacağına karar verdi. Ehliyet almaktan da vazgeçti. Ben arkamda artçı varken çok tedirgin oluyorum, bu sebeple ABS'li bir motor arayışındayken geçen sene Vulcan S'i kafaya koydum. Yani zaten alacaktım Vulcan S'i. 2 motor da bende duracaktı ama hatun istemeyince 2 motor olayından yavaş yavaş soğudum. Satmaya karar verdim. Olayın aslı bu.
Jawa350TS adlı üyeden alıntı
Param olsada ben alsam
Motosikletiniz gayet hoş duruyor.Fakat bu kadar masraf yaptıktan sonra satmak niye ?
Biraz yukarıda sebebi açıklamıştım : )
-
Abi yaktığın benzinide ekleyeydin buraya tam olurdu
-
Dostum aksesuarlar bu kadar değerli ise hepsini sök motoru ederine ver bu kadar basit.
Aksesuarları tek tek satarsın.
-
Motor güzel.
Aksesuarlı olarak daha da güzel olmuş.
Keyifle binilecek uzun seyahatlere zevkle çıkabilecek hale gelmiş. Eline sağlık.
Motorunu satmak istemeni anlıyorum. Suya düşen planına üzüldüm.
Bu motora kız arkadaşının kollarına uygun gidon takarak kız arkadaşına tekrar sevdirebilme ihtimalin var. Bence bunu denemen daha akıllıca olacaktır.
İllaki satmak gerekirse Düşündüğün rakam oldukça makul.
Bunca aksesuarı herkes yaptırmak istemesede bazıları ihtiyaç bazıları zevk.
Tahmin ediyorum 13.500 gibi çok daha rahat satılır ki bunun en büyük sebebi "custom" oluşu.
Şu an sıfır motorların en çok satıldığı havalar başladı sayılır. Satmakta kararlıysan bahsettiğin rakamdan ilana koyup pazarlıkla biraz daha düşebilirsin.
-
Sinan Er adlı üyeden alıntı
Motor güzel.
Aksesuarlı olarak daha da güzel olmuş.
Keyifle binilecek uzun seyahatlere zevkle çıkabilecek hale gelmiş. Eline sağlık.
Motorunu satmak istemeni anlıyorum. Suya düşen planına üzüldüm.
Bu motora kız arkadaşının kollarına uygun gidon takarak kız arkadaşına tekrar sevdirebilme ihtimalin var. Bence bunu denemen daha akıllıca olacaktır.
İllaki satmak gerekirse Düşündüğün rakam oldukça makul.
Bunca aksesuarı herkes yaptırmak istemesede bazıları ihtiyaç bazıları zevk.
Tahmin ediyorum 13.500 gibi çok daha rahat satılır ki bunun en büyük sebebi "custom" oluşu.
Şu an sıfır motorların en çok satıldığı havalar başladı sayılır. Satmakta kararlıysan bahsettiğin rakamdan ilana koyup pazarlıkla biraz daha düşebilirsin.
Teşekkür ederim yorum için. Maalesef durduğu zaman motoru ayakta tutmaya pek gücü yetmiyor. Ben o sürerken yanında koşup motoru tutmak zorunda kalıyorum. Sanırım kendisine ehliyet, plaka gerektirmeyecek 100 cc altı bir scooter veya elektrikli scooter almamız gerekecek. Aynı şekilde de artçı olarak benimle devam edecek. Bakalım kısmet. Ben arka tampon demirini de taktıktan sonra ilan açmayı düşünüyorum. Önerileriniz için çok teşekkürler.
-
HAZZILHAR adlı üyeden alıntı
Teşekkür ederim yorum için. Maalesef durduğu zaman motoru ayakta tutmaya pek gücü yetmiyor. Ben o sürerken yanında koşup motoru tutmak zorunda kalıyorum. Sanırım kendisine ehliyet, plaka gerektirmeyecek 100 cc altı bir scooter veya elektrikli scooter almamız gerekecek. Aynı şekilde de artçı olarak benimle devam edecek. Bakalım kısmet. Ben arka tampon demirini de taktıktan sonra ilan açmayı düşünüyorum. Önerileriniz için çok teşekkürler.
siz 100cc altı motorlu taşıtlar için ehliyet ve plaka gerekmediğini mi sanıyorsunuz?
-
Dostum motorun gayet güzel, ona lafım yok. Harcamışsın üzerine epeyce, zevkine göre yaptırmışsın her şeyi. Sıkıntı şurada başlıyor, benim beğendiğim aksesuarı sen beğenmezsin. Mesela o kafa grenajına oldum olası gıcığımdır ben. Özel bir sebebi de yok, sevmem sadece. Mesela ben alsam senden bu motoru, o kafa grenajını söker depoya atarım. Çantalar gayet güzel olmuş ama bir başkası da onları beğenmeyip işte biraz daha uzun biraz daha köşeli veya oval olanını isteyebilir. Sen airbrush tercih etmişsin, ben depoya kılıf giydirmeyi severim. Kısacası elindeki motosiklet çok güzel ancak aksesuar fiyatlarını hesaba katarsan muhtemelen satamazsın. İhtiyacım yok, değeri bu satılmazsa satılmasın diyorsan sorun yok, zaten her şeyi yaptırmışsın, binersin keyifle. Ancak satmam lazım dediğin anda seçenek şu: Aksesuarları söküp motoru stok haline yakın satmak, aksesuarları ayrıca satmak.
Çünkü aksesuarlar dahil olunca isteyeceğin meblağ motorun sıfırının üzerinde, bu da insanları sıfıra yönlendirir. Keyif işidir bu diyeceksin belki, iyi de keyfi için bunu yapan kişi, bizzat kendi keyfine göre yaptırmayı tercih etmez mi?
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)