Cbr 125 im daha 208 km de filan çok mutluyuz seviyoruz birbirimizi ısındırmadan gıtmıyorum bıyere fazla abanmıyorum :D ama ara sıra kaçıyor :( bi bagırttırma istegi o şeytanı dövücem :'( alın abi şeytanı başımdan ya :'(
Zincirden ses geliyordu ben gergın olduğunu düşünmüyorum cunku yukarıdakı demırede vuruyor assagıdakı vıtes degıstırme yerının dıbınede
bugun motorumla ehlıyet sınavına gıttım cıktım evımın buraya geldım turluyorum 1 vıtesle ustumu duzeltıyordum 6 bın devıre geldım boyle bıseye vuruyormus gıbı bı ses geldı sonra dedım allah allah bune o ses geldıgınde motor acayıp tıtrıyor yanı arka kuyruk tabiri cayiz se göt atıyordu motor rolantı de iken kaskı arka seleye koydunmuda titreşim var birde ufaktan bir rolantı bozuklugu gıbı bişeyde var = 1 gıdım gıbı böyle 1.5 de gidiyor 2 ye cıkıyor sonra kalıyor orda filan sonra sımdı bu rolantıyı geçtim bu zincir sıkıntısı bir ikincisi olarak o ses nerden geldi acaba :'( cozemedım :'( video koyucağım şimdi forumdaki bune adlı abime attım whatsappdan ama sızede soruyorum bılgınız varmıdır ve bugun kurs hocam cbr senınmı dedı evet dedım bındı 1 tur atıcak vites geçmiyor bir e bendede oluyor mesela vites i basıyorsun assagıya yok işlemiyor bazen tak diye geçiyor bazen yok geçmiyor :D çözemedim bazen ufak dokununca gecıyor bazen abanıcaksın fılan cozemedım 2-3 e takır takır yardırıyo
Honda servisine gidip bu sorunları söylesem motorun plakası olmadıgı ıcın sıkıntı olurmu yanı plaka ilemi işlem yapıyorlar ?
birde servis benden ücret alırmı 200 km deki bir motor zinciri nasıl bırakır 1 vites indeki sıkıntıyı benım yapmam normalmı dıcem de motoru 5 den 1 e tak dıye fılan da attıgım yok en fazla ıstop etmıstır 3 den assagıya ındırmısımdır 2 den bır e atarım iyice yavaslayıp motor komprasor i bile fren yapmadan
Okuyan abilerimin yardımını bekliyorum video yolda zincirin
https://youtu.be/PX_vQtVFKuE
video link