Yumurtamı tavuktan tavuk mu yumurtadan..Bunu kim çözcek bakalım..
Yumurtamı tavuktan tavuk mu yumurtadan..Bunu kim çözcek bakalım..
100 tlye 1300 km yol giden Volta vs5im
bu topic uplanmalı :D
Motosikletimin üstü açık..
https://www.youtube.com/channel/UCp4K0dvqaCd6YAr_beEsudA/featured?view_as=subscriber
tavuk katili motoru bırakcam demiş ama bırakmamış!
Allah bilir kazasız diye satmıştır motoru da.
Tavuk iyi de, yolda katlettiğimiz, kaska-vizöre-fara balıklama dalıp vefat eden onca börtü böceği düşünen yok Yazık değil mi onca böcüğe. Kimse düşünmüyor
Bende yol ortasına bir anda atlayan şaşkın sapşik bir köpeğe çarpmıştım neyse ki birşey olmadı
Ciddi bir göç söz konusuysa karayolları buna önlem alıyor yabancı memleketlerde; mesela Avustralya'da kızıl yengeçlerin topluca göçleri ...
Karayollarını inşa edenler, işlerinin sadece yolun eğimini, virajın kavisini hesaplamaktan ibaret olmadığını; tabiata insan eli yapıları inşa ederken bu yolların doğal hayata etkilerini de dikkate almaları gerektiğini bilmeleri gerekiyor ...
Bu bağlamda, karadeniz otoyolunun doğaya etkisi üzerine oldukça yazılıp çizilmişti ...
Yeni 2. havalimanının (eski adıyla 3.cü) bağlantı yolları yapılırken "hayvanlar için bir üst geçit" inşasından bahsedilmişti...
3 fakiri 5 öğün doyur geçer
---------- Mesajlar birleştirildi - 16:50 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:46 ----------
Bir İstanbul 'da ezecek tavuk bile bulamıyoruz :(. 25.000 km yaptım bir tavuğun 500 metre yakınından bile geçemedim sanırım. Şanslısın kardeş
Abi yapmayın, etmeyin... Konu her hortlayıp yukarı çıktığında kahkaha atıyorum. Banada acıyın biraz.
Abi organik köy tavuğu diyom yaw, öyle 10 cm2 alanda hormonlo büyüyen tavuk değil. Hee bi de arkadaş gezen köy tavuğunu katletmiş gibi duruyor o bakımdan yani
Fazla gezmiş o da. Edebiyle takılmamışki... 1 değil 2 değil
Panter emel bu başlık için suç duyurusunda bulunabilir
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)