kardeş üzülme be her 3 dükkandan 1 tanesi tavuk dönerci öle olmasa ateşin karşısında pişicekti
kardeş üzülme be her 3 dükkandan 1 tanesi tavuk dönerci öle olmasa ateşin karşısında pişicekti
Bak Tavuğa çarptın horoz ne hale geldi.
Dert etme hocam.
Köpeklerin neden camdan dışarı baktığını ancak motosiklet sürücüleri anlar
İntikamımız acı olacak.
Sevdiceğimin kanını yerde bırakmayacağım.
Doğmamış yavrumdan ne istedin zalim?!!!
Offff
Ciğerim yanıyor.
çok dert etme eğer hatalı sürüşten dolayı çarptıysan hatanı bil kendini geliştir ...
yoksa önceden kestiremediğin bir şekilde aniden önüne çıkan bir evcil hayvana pek yapacak birşey yok
ben genelde köpeklerden şikayetçiyim motosiklet görünce deli gibi koşup önüme atladıkları oluyor
kaçamazsam çarpışmada devrilmemek için motoru dik tutup hayvanı ortalıyorum frenleri daha etkin ve güvenli uyguluyorum buda ona zaman kazandırıyor z
zaten istatitik düşünürsen araç yolundaki (şehir içi ve köy meskun mahal hariç ) yüzlerce kedi köpek ölüsü yollarda sen çarpmazsan bir başkası çarpıyor
Not kendimde köpek besliyorum tasmasız yola hiç salmadım
birde motosikletle henüz hiç hayvan ezmedim
Toprağı hatmeden asfalta hükmeder
Twitter/instagram @ywitcan
Yiğit Can
arkadaşlar söylemeyecektim ama bugün birtane daha tavuk ezdim keşke ölseydi hayvanın bacağı ters döndü acı acı sesler çıkardı yaşıyor ama bacağı ters kaldı.. amk ya hep beni buluyor hayvanları çok seviyorum ama motoruda çok seviyorum ağlayacağım sinirimden.
Geçen gün Rumelihisarı civarında mahalle arasından geçiyorum yol kenarında 4 5 tavuk 1 tane de horoz var tam yaklaştım bi atladılar motorun önüne ani bi fren yaptım neyse ki ezmeden çarpmadan durabildim direk aklıma geldin snappy o gün hak verdim sana çarpmakta ezmekte haklısın motor görünce sapıtıyo bu tavuklar.
Yemin ederim trol sandım bu başlığı.
Youtube : Burax Yolda
Mototaş Aş. çalışanı
Geçen gün bende scooterimle köye doğru giderken bir kedi yavrusunun üstünden geçtim. Kediyi hiç görmedim aslında viraj içerisinde viraja içten girdiğim için olabildiğince yolun kenarına yaklaşmıştım. Herhalde birden motorun önüne atlamış olsa gerek ki hiç görmedim kediyi Arka tekerleğim zıplayınca farkettim. Aynadan baktığımda kedi yan yan yolun karşısına geçmeye çalışıyordu. Üzülmedim desem yalan olur.
Alışık olmak lazım böyle şeylere. Bana kaza yaptırabilirdi o kedi. Hayvan işte yapacak birşey yok.
Hergün motorumla yola çıktığımda yüzlerce sinek öldürüyorum. Ama bundan hiç zevk almıyorum. Motorumu pisletiyorlar.
Yeğenim Çorlu'ya geldiğinde sana bir çakı vereyim,o tavuklar mundar gitmesin ,hemen kesiver,köy tavuğu lezzetlidir,bizim yeğen avlamış derim
PS :ehliyeti ne zaman alıcan be ?
bir tavuk ezdin diye motorsiklet bırakılmaz satılmaz iyi yönünden bak ezdiğin insanda olabilirdi ozama intiharmı edecektin hayat bazen insana böyle şeyler yapabiliyor bende iki hafta önce önüme horoz çıktı beni sollayan sabısız vatandaş beni solladı horoza çarptı hayvancaz oracıkta ölüverdi o vuran vatandaş arkasına dönüp bakmadı bile sen şanslı insanlardan birisin kalbin çok temiz bu temiz ve vicdanlı bu kalbi ömür boyu korursun inşallah ama motoru bırakma motor bizim aşkımız ve sevgimiz iki tekere gönül veripte bırakmak doğru değil kimse istemez sana geçmiş olsun diyorum birdaha daha dikkatli sürmeni ve kazaya bulaşmamanı gönülden isterim kardeşim.
seneye nisanda alacağım allah kısmet ederse
bu gün aynısı başıma geldi :( aklıma sen geldin snapy
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)