hayvan telef olsun sana bişey olmasın kardeşim...
)) yurdum İnsanı geçmiş olsun kardeşim motoru falan satmayı unut daha ne hayvanlar çıkacak karşına boşver
Geçmiş olsun kardeşim bende geçen sene kedi ezmiştim 150 kg civarı motor 73 kg de ben kedi uzaklaşıp kaçtı birşey olmadı hayret ettim
Geçmiş olsun Allah beterinden saklasin.
Heheheh canım sikiliyordu foruma bir göz atayım dedim nesem yerine geldi ne adamlarsiniz yahu seviyorum sizleri
www.youtube.com/c/biyeybaraküs "Motora binmeye karar verecek kadar cesur ve aptal, üzerinde ölmeyecek kadar korkak ve akıllı olacaksın" alıntıdır AttilaXtreme den
Bende dun baliga gitmistim baraj yollari kostebek yuvasi gibi cukur ve kotuydu. Yola ve motora hakim olmak zorundaydim.
Barajdan yola ciktim ve iki dk sonra kaplumbaga ezdim ve catir cutur sesini duydum icim gitti. Allah rahmet eylesin dedim yola devam
O kadar sinek böcek kaskına, ön farına, vüduna çarptı. Onlar can değil miydi? Tavuk yüzünden bırakıyorsan böcekler için de çok önce bırakmalıydın.
Merhaba,
Geçmiş olsun, sizin sebebinizle bir canlınin zarar gormus olmasına üzülmeniz etkilenmeniz doğal..
Geçmiş olsun, tavuğun sahibine gereken hakkı verirsiniz..
Keske olay yeri incelemeyi siz yapmasaydiniz ))
motorcu adam böyle hassas insandır işte. bravo kardeşim.
Geçmiş olsun. Zamanla etkisini üzerinden atarsın ama merhametini hiç kaynetme arkadaşım, güzeldir merhametli olmak.
herşeyde bir hayır vardır, belki o tavuğa çarpmasan az ilerde bi çocuğa çarpacaktın. asıl vicdan azabı ozaman başlardı işte.
Sahibini bulabilirsen bul kusura bakmayın böyle böyle oldu de parasını öde işine bak sonuçta kazadır herkesin başına gelebilir.
öncelikle geçmiş olsun
olaya "tavuk ezdim sinirim bozuk" gözüyle değil de "iyiki karşıma büyük baş bir hayvan vs insan çıkmadı" diye bakarsan daha iyi olur
Abartmıyor musun?
Toprağı hatmeden asfalta hükmeder
Twitter/instagram @ywitcan
Yiğit Can
Senden hızlısı mezardaymış.. Demek ki tavuk senden hızlıymış, hızlı yaşamış genç ölmüş Allah rahmet eylesin.. Geçmiş olsun daha dikkatli ol.
Şu an bu konu içerisinde 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 misafir)