Yeni motorum ve kış bakımı (yoğun miktarda foto ve amatör olarak işçilik içerir :)
-
Reklamlar
-
Maşallah, güle güle kullanın
-
Motoru satarsan haberim olsun
-
güle güle kullan , renk çok güzel
-
Öncelikle sizi tebrik etmek istiyorum ki birçok bilgiyi içinde üşenmeden tek tek çekilmiş fotoğraflarla birçok bilgiyi paylaştınız.
Nasıl motoru başka şehire götürürümi nasıl bakım yaparım nasıl kışlarım sorularının birçok yanıtı bir arada.
Emeğinize sağlık
-
resimleri görünce r125 alasım geldi
-
Mardin İl Temsilcisi
Sevdim seni co :D ayrıca para var huzur var. ve hayırlı olsun bide :D:D:D:D güle güle kullan
-
Sivas'ta böyle tutkulu insanları görmek çok güzel paylaşım için teşekkürler elinize sağlık Bende Sivas'ta yaşamaktayım. Allah kaza bela vermesin Sivas'ta otobüs şöförlerine aman dikkat edin. İnşallah bir gün görüşmek dileğiyle
-
Hayirli olsun güzel çalışma.
-
Hayırlı olsun kardeşim. çok güzel bir paylaşım. Otobüsçülerden bu motorları taşıma noktasında çok çektim. en az bu kdar büyük makine olsaydı kesinlikle otobüse koymazdım. Ne kadar aldılar.
-
r125 whatsapp grubumuz var. Emre'nin bütün kış boyunca temizliklerini görmeniz gerekirdi daha bu bir şey değil ^^
-
İstersen bir çay içip dertleşelim...
CRF 250L 11000 Km, GW 250 12000 Km, XT 660Z 39000 Km, VFR 800X 6000 km
-
GıcıııııııııııRRR
-
Hayırlı olsun güle güle kullanın.
-
hayırlı ugurlu olsun allah kazasız belasız sürmey nasıp etsın canım cektı valla
-
çok tesekkür ederi daha iyileri sizlerin olsun
---------- Mesajlar birleştirildi - 21:06 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:02 ----------
sevgili arkadaslar güzel dilekleriniz için gönülden teşekkür ediyorum.
---------- Mesajlar birleştirildi - 21:14 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:06 ----------
seyyid47 adlı üyeden alıntı
Hayırlı olsun kardeşim. çok güzel bir paylaşım. Otobüsçülerden bu motorları taşıma noktasında çok çektim. en az bu kdar büyük makine olsaydı kesinlikle otobüse koymazdım. Ne kadar aldılar.
çok teşekkür ederim kardeşim bileti alınca motor için de ücreti ödedim 50 tl ye anlaştık sonra şöför motoru görünce beni öpsen bunu 50 tl ye götürmem dedi. 150 tl istedi 120 ye anlaştık mecbur. hava oldukça yağışlı olduğu için kabul etmek zorunda kaldım.
---------- Mesajlar birleştirildi - 21:17 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:14 ----------
CompanERROR adlı üyeden alıntı
Sevdim seni co :D ayrıca para var huzur var. ve hayırlı olsun bide :D:D:D:D güle güle kullan
para var mıydı bi şey diyemicem kardo . bu motoru alabilmek için çok hayal kurdum 2 yıl bekledim. yazın insaatta dahi çalıştım. elime geçen her kuruşu bankaya attım. A101 denen çok muhterem yerde 19 gün DAYANDIM çalıştım. nasip oldu çok şükür
---------- Mesajlar birleştirildi - 21:22 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:17 ----------
CHaTaN adlı üyeden alıntı
Öncelikle sizi tebrik etmek istiyorum ki birçok bilgiyi içinde üşenmeden tek tek çekilmiş fotoğraflarla birçok bilgiyi paylaştınız.
Nasıl motoru başka şehire götürürümi nasıl bakım yaparım nasıl kışlarım sorularının birçok yanıtı bir arada.
Emeğinize sağlık
çok teşekkür ederim . amacım hem motorun fotolarını paylaşmak , hem de kendi imkanlarımız dahilinde aslında motorumuzun basit bakımlarını yapabileceğimizi göstermekti. benim burada servise gitme imkanım yoktu motorumun her bir vidasını itina ile açıp kapattım gerçekten çok zevkli bi durum. garantiden çıkacağını biliyorum motorun ama hiç sorun değil zaten bakımlarda masraftan kaçmayıp en kaliteli ve orijinal ürünleri kullanmaya calışıyorum motorumu satmayı düşünmüyorum o nedenle garantiyi çok da dert etmedim
---------- Mesajlar birleştirildi - 21:30 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:22 ----------
xbuky adlı üyeden alıntı
r125 whatsapp grubumuz var. Emre'nin bütün kış boyunca temizliklerini görmeniz gerekirdi daha bu bir şey değil ^^
ibocum sonunda bahar geldi artık göz göze bakıyoruz motorla hadi çıkalım diye bakıyor bana çooooooook özledim
-
Allah kaza bela vermesin güle güle kullan
-
Machair adlı üyeden alıntı
İstersen bir çay içip dertleşelim...
her zaman
-
hayırlısı olsun beyaa kazasız belasız lastikleri paralansın inş. yanlız bir daha yağ filitresini değiştirirken yeni filitreye yağ koy ıslt yağı emsin sonra tak daha faydalı ve teknik olur
-
çok güzel bir paylaşım olmuş. Tebrikler. Hayırlı ugurlu kazasız belasız sürüşler dilerim
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)