yorum sizin hep bana mı denk gelir anlamıyorum
yorum sizin hep bana mı denk gelir anlamıyorum
Her gün kesin yaşadığım olay.
Bir karikatür vardı, kamyon karşıdan karşıya geçmeye çalışan bir adamın üzerine doğru giderken kamyon şoförü "nasıl olsa hızlanır" diye düşünürken, yaya "nasıl olsa yavaşlar" diye aklından geçiriyordu. Bizim milletimiz de böyle.
İnceyiz ya, küçüğüz ya, "nasıl olsa aradan bir yerden geçer bu" deyip atlıyorlar yola.
Gerçi otomobillere de yapıyorlar ya, neyse..
asdfghjklas :D
İstanbul çok hızlı göç almakta olan ve hızlı gelişmekte olan bir şehir. Şimdi dayı yada abla gelmiş memleketten yolda yayıla yayıla yürürken girmiş trafiğe ama onun aklı hala memlekette olduğu için rahat yayıla yayıla yürümekte.
Ben memleketime gittiğimde kaldırımda yürüyen tek bir insan göremiyorum herkes yolda araba ile gidecek yol bile kalmıyor. Bide sanki o yol onlarınmış gibi korna çalsan suçlusun onların geçişini bekliyceksin. Düşünün bu insanların İstanbul gibi metro kente gelmesine.
arkadaş harbi burası türkiye dünyanın tersine döndüğü yer . bazen motorlar kaldırımdan gider bazende yayalar yoldan
mecbur kalmadıkça yaşanmayacak şehir orası, Allah uzak etsin :D
Motosikletimin üstü açık..
https://www.youtube.com/channel/UCp4K0dvqaCd6YAr_beEsudA/featured?view_as=subscriber
Sokağımızda sağlı sollu 2 şer metrelik kaldırım var. Ona rağmen herkes yolun ortasından yürüyor. Anlamıyorum bu insanları.
adam bide kaldırıma yönelmişken son anda aradaki boşluğu görüp oraya yönleniyor. kafasına neler geçiyo anlayamadım sabahında çok erken bi saati de değildi hani dalgın falan diyim . motor sürerken yayalardan daha çok koruyorum .
Aea motorda frenleme ile ilgili bir video var. Oradada önünüze atlayan yaya halinde frenleme yöntemini gösteriyor. Eee malum burası Türkiye!!!
Bir çoğu motosikletleri sallamıyolar.motorsikletleri bisiklet sanıyolar.kimileride mallığından yapıyor.
Kaldırımdaki motorcularla yollardaki yayalar yer değiştirmeli.
Adamın kafası dalgındır belki sanki biz hiç kaldrıma çıkmıyoruz gayet normal bence
Hani koyunlar atlar ya yola hayvangağızlar ne bilsin yolu izi, öyle mal işte.
en çok da ışıklarda problemyaşıyorum ben nerede yaya için kırmızı yanıyo o zaman zıplıyolar yola .
Şimdi kaldırıma park eden sürücüleri anlıyorum. Kaldırımı kullanan olmayınca değerlendiriyorlar
Adam motoru gördükten sonra hiç istifini bozmadan yürümeye devam ediyo bide insan hiç değilse kaldırıma çıkar :D
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)