Bir hırsızlık vakası. Rahatlık cabası. (ÇALINAN HAYABUSA İÇERİR)
Reklamlar
-
Reklamlar
-
hayret kask yok şerefsizlerde
www.youtube.com/c/biyeybaraküs "Motora binmeye karar verecek kadar cesur ve aptal, üzerinde ölmeyecek kadar korkak ve akıllı olacaksın" alıntıdır AttilaXtreme den
-
bu kadar para yatırcam motora 10 tane alarm baglarım
-
Küfür etmek dahi istemiyorum. Gerçi bunlarin anasinada sövmek haktir.
-
tekoklava adlı üyeden alıntı
bu kadar para yatırcam motora 10 tane alarm baglarım
Valla benim de aklıma gelmedi değil tamam motoru çalınan arkadaşa geçmiş olsun da ben kapalı depoda bulunan r25' im için alarmlı disk kilidi aldım yetmedi kapalı garajda olmasına rağmen kasko yaptırdım, deponun girişine basit bi kamera sistemi düşünüyorum ayrıca hatta yamaha garanti dışı bırakmasa alarm da taktıracaktım ama garanti dışı kalıyormuş motor onun yerine portatif vibrasyon alarmı ve gps sistemi düşünüyorum. Yani sen hayabusa almışsın artık bu motor işinin son noktası üstüne branda örtmeyle olmaz bu işler bi kapalı garajla anlaş her gün 300 metre yürü motoru almaya ama en azından çalınmaya karşı bi tedbirin olsun.
-
-
Sabah geliyorsun. Yine her zaman ki gibi İşine gideceksin. Birde bakıyorsun ki motosikletin yok. panik,telaş,üzüntü... aylarca verdiğin emek bir hiçmiş. Yetmezmiş gibi birde karakoldan darbe yiyorsun. Artık sen yenilmek üzere olan bir bokscusun. Yazık çok yazık. Küfür etmeğe de lüzum yok. Eğer onlar yiyeceği küfürden utanacak olsalardı,bu işe hiç kalkışmazlardı.
-
Yakalansalar bile değişen bir şey olmayacak,ifadeleri alınıp serbest bırakılacaklar.Eskiden bundan bir 20 yıl önce hırsızlıktan yıllarca hapis yatanları hayal mayal hatırlıyorum ama şu son 10 yılda çıkarılan yargı paketi değişiklikleri,aflar vb. hırsızlık nerdeyse yasal duruma geldi.Kanunlar,polisler bu konuda hiç bir şey yapmıyor.İşin aksi tarafı sen bunları iş üstünde yakalayıp ağızlarını burunlarını dağıtsan sana ceza verirler,bunlara vermezler.Gerçi hırsızların yönettiği ve milyonlarca hırsız sempatizanı olan bir ülkeden farklı bir şey beklememek lazım.Hırsızları savunan kanunları koyanlara da bütün gün karakolda oturup göbek büyüten polislere de verdiğim vergiler haram zıkkım olsun.
-
Thracian adlı üyeden alıntı
Yakalansalar bile değişen bir şey olmayacak,ifadeleri alınıp serbest bırakılacaklar.Eskiden bundan bir 20 yıl önce hırsızlıktan yıllarca hapis yatanları hayal mayal hatırlıyorum ama şu son 10 yılda çıkarılan yargı paketi değişiklikleri,aflar vb. hırsızlık nerdeyse yasal duruma geldi.Kanunlar,polisler bu konuda hiç bir şey yapmıyor.İşin aksi tarafı sen bunları iş üstünde yakalayıp ağızlarını burunlarını dağıtsan sana ceza verirler,bunlara vermezler.Gerçi hırsızların yönettiği ve milyonlarca hırsız sempatizanı olan bir ülkeden farklı bir şey beklememek lazım.Hırsızları savunan kanunları koyanlara da bütün gün karakolda oturup göbek büyüten polislere de verdiğim vergiler haram zıkkım olsun.
+99999 Aynen ayrıca hırsızlık yapanın önce parmağını kesiceksin. Sonra yaparsa elini keseceksin. Daha sonraları yaparsa bacağını keseceksin dahası kafaya kadar gider. Cezalar yıldırıcı olmadığı için bunlar bu kadar rahatlar işte. Küfür etsem forumdan ban yerim en iyisi "Allah belalarını" versin diyip susmak.normalde bela okumam ama bunlar hak ediyor arkadaş.
-
El kesmek ?? Bu şeriat yönetiminde uygulanır kardeşim. Şuan cumhuriyet yönetimi söz konusu. El kesmek değilde en azından gözaltına aldıklarında mahkemeye çıkartmadan serbest bırakmasınlar. Bu bile kâfidir.
-
Cronos adlı üyeden alıntı
+99999 Aynen ayrıca hırsızlık yapanın önce parmağını kesiceksin. Sonra yaparsa elini keseceksin. Daha sonraları yaparsa bacağını keseceksin dahası kafaya kadar gider. Cezalar yıldırıcı olmadığı için bunlar bu kadar rahatlar işte. Küfür etsem forumdan ban yerim en iyisi "Allah belalarını" versin diyip susmak.normalde bela okumam ama bunlar hak ediyor arkadaş.
Yok abi o kadar da değil.Eğer birine haksız yerine hırsızlık iftirası atılırsa el kesme gibi şeylerin geri dönüşü olmaz.Hırsızlara hak ettikleri ağır hapis cezalarını verseler,bir kere yakalanana direk cezayı kesseler,polisler doğru düzgün geceleri devriye gezse hırsızlığın önemli ölçüde azalacağını düşünüyorum.
Özgürlüğün en büyük düşmanı halinden memnun kölelerdir.
-
"Hırsıza Kilit Olmaz" yerinde ve deneyime dayalı bir sözdür.
Yine de ellerinde metal kesici makasla dolaşan bu aşağılık herifleri, eğer kilidi kesmedilerse tek durduracak şey Grade80 ya da Grade100 sınıfı zincir kullanmaktır. (Bu sınıf zincirleri makasla kesmek mümkün değildir, hidrolik kesici ya da elektrikli döner testere gerekli)
Beraberinde mutlaka direksiyonu kilitlemek ve alarmlı disk kilidi de gerekiyor elbette.
Genel alarm konusuna girmek istemem biraz karışık bir konu
-
İftira bi kere atılır kardeşim. İlk seferlerde mesela bişey olmasın ama sonraları diretenlerin, bu hırsızlığı hastalık haline getirenlerin.. Sürekli polis merkezine gelip pişkin pişkin sırıta sırıta ifade verenlerin öyle ceza görmesini isterdim. Yoksa ilk 1-2 seferde affetmeleri normaldir. Geçen bi haber okudum forumda kilometreyi geri saranlara ceza vermişler 10 sene mi ne? Hangi hırsız bu kadar ceza aldı? Kilometreyi geriye sarmak sadece bi hiledir aslında o kadar da önemli değildir. Motor temizse alınır.(ben yapmam o şerefsizliği) Ama hırsızlık yapıp bu kadar ceza yiyeni hiç duymadım. Yok yani arada bir de değil hep hırsızlık oluyor yahu revamı bu? El kesilmese bile yıldırıcı caydırıcı ceza istiyorum şahsen. Ne emeklerimiz dönüyor arkadaşlar uyanın artık nesine acıyosunuz bu itlerin? Yazıktır günahtır vallahi. Para kazanmak bu kadar kolay değil.
-
Motosiklet Eğitmeni
Motosikletinize çikma parça arayip bulunca hirsizlara Allah razi olsun deyip, motorunuz çalininca Allah belani versin demek biraz iki yüzlülük oluyor arkadaslar.
Siz satin almasaniz adam o koca motoru çalmaya neden ugrassin salak mi?
Biraz igneyi kendinimize batiralim.
Acitti degil mi?
Ha simdi gidin kesin ellerini.
-
bu hırsızlık yunanistandan beyler.
-
-
bütün işlem 4 dk sürdü.tahminim ya sağlam kilitkullanıcan ya kasko yaptırıcan.Bunları engelleyemezsin yakalayıp zarar versen devlet adam yerine koyucak ceza alıcaksın.hırsızlığı başkalarına maddi manevi zarar vermeyi alışkanlık haline getirenleri serbest bırakanlar utansın.
-
el kesmek şeriatta vardır diyor arkadaş..
Ne olmuş yani.
Şeriat dediğin Allah ın kanunlarıdır...
Bu kadar mı korkuyosunuz uygulanmasından..
Ben daha dünyada şeriattan daha caydırıcı kanunları olan bir kanun görmedim.
KES bakalım elini ....
hapse at yatar çıkar...
ama canını yak bakalım düşünecekmi bir daha...
ülkemizde cezalar çocuk oyuncağına dönmüş...
-
motocommuter adlı üyeden alıntı
El kesmek ?? Bu şeriat yönetiminde uygulanır kardeşim. Şuan cumhuriyet yönetimi söz konusu. El kesmek değilde en azından gözaltına aldıklarında mahkemeye çıkartmadan serbest bırakmasınlar. Bu bile kâfidir.
hocam size acımayan hırsıza bile acıyorsunuz ya bir şey diyemedim.mesele şaeriat vs vs meselesi değil mesele hırsızlıga karşı aldıgı ceza insanlara ders olmalı ki yapmamalı.tc.kanunlarının verebileceği en fazla ceza 3-5 ay hapistir oda paraya vs cevirilir ertelenir.yani hırsız karakoldan sizden önce çıkar.
-
shadowmaster adlı üyeden alıntı
"Hırsıza Kilit Olmaz" yerinde ve deneyime dayalı bir sözdür.
Yine de ellerinde metal kesici makasla dolaşan bu aşağılık herifleri, eğer kilidi kesmedilerse tek durduracak şey Grade80 ya da Grade100 sınıfı zincir kullanmaktır. (Bu sınıf zincirleri makasla kesmek mümkün değildir, hidrolik kesici ya da elektrikli döner testere gerekli)
Beraberinde mutlaka direksiyonu kilitlemek ve alarmlı disk kilidi de gerekiyor elbette.
Genel alarm konusuna girmek istemem biraz karışık bir konu
Grade zincir alacaktım, satıcı kesinlikle makasla kesilmez dedi, ben yinede makas ile denemek istedim hırdavat dükkanında , adam bana güldü ve dene bakalım dedi, evet makasın bir kolunu yere koyarak bütün gücümü verdim, bir ara kesilmeyecek derken yavaş yavak yumuşadığını farkettim maks kolunun bir daha yüklendim takkkk. kesildi zincir, ben ve dükkancı şaşırdık ve almaktan vaz geçtim, fakat zincir yerde olmasaydı ve makasın bir kolunu yere dayamasaydım kesinlikle gücüm yetmezdi. Diğer normal zincirler çok daha kolay kesiliyor. Grade zincirin her baklasında madein germany yazıyordu ve bir numara vardı siyah renkti.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)