Harley Davidson Test Sürüşü
Reklamlar
-
1-2 aydır aklımı harley davidson çeliyor fakat geçtiğimiz pazar istanbul da olan test sürüşüne katıldıktan sonra fikrim tamamen değişti.
Artık başka motosiklet görmek istemiyorum, son kararım Harley Davidson'dır.
Kullandığım model:
Harley Davidson Fatboy Special
1700cc
332 KG ağırlığında bir makine
Daha önce böyle bir zevk yaşamamıştım..
2 Ay içerisinde bu motoru almayı düşünüyorum, Satış fiyatı 84.000 TL Bunu alamaz isem Harley Davidson Forty Eight düşünüyorum. Bakalım umarım bunu alabilirim.
Reklamlar
-
-
Daha önce nasıl bir zevk yaşamadın da bu çok farklı geldi.
O kadar mı iyi di be.
-
84.000 zevk yaşatır insana )
Ölmek için değil ölene kadar Sür..
-
Fatboy sürüşü ile forty eight in sürüşü arasında ve insana verdiği haz arasında çok fark vardır. Sakın HD lerin hepsi aynıdır gibi bir yanılgıya düşmeyin. Artık 2 ay sonra güzel haberlerinizi bekliyoruz
-
Yıllık vergisi 1.429 tl ow ye :D
-
-
Forty Eight 7 litre depomu olur yaw..
-
o montu giyerek istemen tuhaf dostum. ruh halini yansıtan doğru motor harley değil bence.. naked motorlarıda test et
-
84.000 TL mi ?
"Ben o paraya..." diye söze girermişim şimdi :p
-
DKN adlı üyeden alıntı
o montu giyerek istemen tuhaf dostum. ruh halini yansıtan doğru motor harley değil bence.. naked motorlarıda test et
Tabi canım adam can güvenliğinden feragat edip deri yelek giymeli zaten o kask da olmamış. 30 tl lik nazi kaskı yeterliydi. Bir kere yeri yanlış. Kask dediğin kolda durup dirseği korumalı.
-
hd sevmeyenlerin çok ciddi bir bölümünün hdye hiç binmediğini düşünürüm.
yukarıda söylendiği gibi, 2 motorun birbiri ile hiç alakası yok. forty-eight'i tercih edecek olursanız öncesinde deneyin.
-
İngiltere de adamlar bizden 22 bin TL daha ucuza alıyorlarmış ya :D
-
DKN adlı üyeden alıntı
Şaka mısınız üstad? Önceki motorumdan kalan mont, test sürüşü için özel mont mu alsaydım?
-
berkekolik1 adlı üyeden alıntı
Şaka mısınız üstad? Önceki motorumdan kalan mont, test sürüşü için özel mont mu alsaydım?
Olmaz mont yoksa sana HD de yok. satmıyoruz sana harley falan. Git burdan
işin şakası harleyci olunca HD mont yada bu nevi şeyler giyeceksin gibi bir kaide olduğunu sanmıyorum ki ben hala kasklarımı SS kaskı gibi alıyorum
BETTER SWEAT THAN BLEED ( KAN AKMASINDANSA TER AKMASI ÇOK DAHA İYİDİR)
BİLMEDİĞİNİ BİLMEMEK EN İYİSİDİR: BİLMEYİP DE BİLDİĞİNİ SANMAK TEHLİKELİ BİR HASTALIKTIR.
-
Az daha ekle cbf al demek için konuya girdim, 84bin tl cik olduğunu öğrendim. Az daha ekle gemi falan al, pervanesinin dönmesi, çıkardığı köpük, anlayamazsınız...
Motosikleti alırsan daha detaylı ve bol resimli incelemesini de isteriz
-
-
Vay arkadaş, biz öğrenciyken makarnayı sade ekmekle mi yesek, kepekli ekmekle mi yesek diye düşünürdük, zamane öğrencileri 84.000 TL'lik Harley alsam mı almasam mı diye düşünüyo.
Daha iyileri senin olsun inşallah...
-
mucoist adlı üyeden alıntı
Vay arkadaş, biz öğrenciyken makarnayı sade ekmekle mi yesek, kepekli ekmekle mi yesek diye düşünürdük, zamane öğrencileri 84.000 TL'lik Harley alsam mı almasam mı diye düşünüyo.
Daha iyileri senin olsun inşallah...
Örneklerine dikkat et yaşın ortaya çıkacak sonra dede diyecekler sana
BETTER SWEAT THAN BLEED ( KAN AKMASINDANSA TER AKMASI ÇOK DAHA İYİDİR)
BİLMEDİĞİNİ BİLMEMEK EN İYİSİDİR: BİLMEYİP DE BİLDİĞİNİ SANMAK TEHLİKELİ BİR HASTALIKTIR.
-
biri forty eight diğeri eighty four..
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)