Karadeniz Turu İçin Yardım
Reklamlar
-
Reklamlar
-
Güzel bir gezi olacağa benziyor.
Sinop'ta yemek için aşıklar caddesinde teyzenin yerinde mantı yiyin, Alaçam'da ise beşyol kasap var yol üzerinde orada da köfte yiyebilirsiniz.
Sinop'ta cezaevine gidebilirsiniz, ada etrafından dolaşıp şahin tepesinden manzaraya karşı bir çay içebilirsiniz, hamsilos koyuna gidebilirsiniz, biraz maceralı olsun derseniz Erfelek şelalelerini ziyaret edebilirsiniz.
Ayrıca kamp için Akliman'da kamp yerleri mevcut deniz kenarında, orada konaklayabilirsiniz.
-
-
Sepetçioğlu adlı üyeden alıntı
Sinop'ta yemek için aşıklar caddesinde teyzenin yerinde mantı yiyin, Alaçam'da ise beşyol kasap var yol üzerinde orada da köfte yiyebilirsiniz.
Sinop'ta cezaevine gidebilirsiniz, ada etrafından dolaşıp şahin tepesinden manzaraya karşı bir çay içebilirsiniz, hamsilos koyuna gidebilirsiniz, biraz maceralı olsun derseniz Erfelek şelalelerini ziyaret edebilirsiniz.
Ayrıca kamp için Akliman'da kamp yerleri mevcut deniz kenarında, orada konaklayabilirsiniz.
kamp işine girmeyeceğiz hocam öğretmen yada polis evlerinde kalacağız. Öneriler için teşekkür ederim...
Satranç oynamak gibidir motor kullanmak. Bir değil birkaç hamle sonrasını hesaplayabilmektir. Ama nedense büyük bir kısım tavla oynar gibi kullanır ve şansına güvenir. Ama sonuç hüsrandır...
-
-
Zuzuuw adlı üyeden alıntı
senin geziyi okudum efsane :D. Artçı alma işini bıraktım senden sonra iz bıraktın :D
Satranç oynamak gibidir motor kullanmak. Bir değil birkaç hamle sonrasını hesaplayabilmektir. Ama nedense büyük bir kısım tavla oynar gibi kullanır ve şansına güvenir. Ama sonuç hüsrandır...
-
Ordu ve batısı hakkında noktaları bu fotoğraflardan görebilirsiniz.
Erfelek şelalesi
Yason burnu
Kabaceviz şelaleleri
Sinop hamsilos koyu
tarihi ceza evi
Kostok bu yaz müsait olursa bunun marmara ve ege versiyonunu çekeceğiz inşaallah.
-
Amasrada bi çeşm-i cihana uğrayabilirsiniz
-
-
Sepetçioğlu adlı üyeden alıntı
Sinop için bir ekleme de ben yapayım istedim. Rıhtımda Barınak Büfe var. Özel olarak yaptıkları pizzadan yemezseniz çok şey kaybedersiniz ;) Boyabat' a uğrarsanız da misafir ederim, çok memnun olurum
Bir gün olacak dedim, oldu
-
sinop-amasra arasını sahilden arabayla gitmiştim çok virajlı zorlu bir yoldur ama motorla zevkli olabilir.ben rize-ardeşendeyim.bulunduğum ilçeden ayder yaylasına çıkılmakta tavsiye ederim.yine sahilde ordu boztepe,giresun kalesi,trabzon boztepe,trabzon sümela manastırı gibi yerlere mutlaka uğrayın pişman olmazsınız.banada bir merhaba demek isterseniz evim otoyola bakmakta önümden geçiyosunuz.bi çayımı kahvemi içebilirsiniz
---------- Mesajlar birleştirildi - 14:15 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:13 ----------
bu arada eski perşembe yolunuda (bolaman yolu)tavsiye ederim.uzun saçlıya uğrar bir çay içersiniz.yoluda güzeldir
-
dönerken erzincandan amaya üzerinden dönün amasyayı da görün derim biz dönüş rotasını öyle yapmıştık çok güzel bir gezi olmuştu
-
Yeme içme bir yana onu zaten arkadaşlar söylemiş, ben Bartın, Amasra, Cide yoluna bitiyorum mükemmel bir yoldur. Keyifsiz, güzel bir gezi olması dileğiyle. Bu sene bana gezi haram maddi olanaksızlar falan filan neyse artık sizler gezin ben buradan takip edeyim gezmiş kadar olurum.
-
rebelrider67 adlı üyeden alıntı
Amasrada bi çeşm-i cihana uğrayabilirsiniz
çeşmi cihan ı herkes öneriyor.
---------- Mesajlar birleştirildi - 14:34 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:27 ----------
Jrspawn adlı üyeden alıntı
Sivas'ta köfte yenir meşhur Sivas köftesi
Ordu'da da Çambaşı denen bir yer var orada kesinlikle ocak başına gitmenizi tavsiye ederim rakımı yüksek güzel bir yer
Ordu Sinop arasında deniz kenarında balık lokantaları var onları tavsiye edebilirim taze balık güzel olabilir
Allah kaza bela göstermesin güvenli sürüşler dilerim
Sağolun hocam...
mgokhan57 adlı üyeden alıntı
Sinop için bir ekleme de ben yapayım istedim. Rıhtımda Barınak Büfe var. Özel olarak yaptıkları pizzadan yemezseniz çok şey kaybedersiniz ;) Boyabat' a uğrarsanız da misafir ederim, çok memnun olurum
Hocam kalmak için rahatsız etmeyiz ama eğer müsait zamanınıza denk gelirse buluşup tanışmak muhabbet sohbet muhteşem olur...
eçkideyi adlı üyeden alıntı
sinop-amasra arasını sahilden arabayla gitmiştim çok virajlı zorlu bir yoldur ama motorla zevkli olabilir.ben rize-ardeşendeyim.bulunduğum ilçeden ayder yaylasına çıkılmakta tavsiye ederim.yine sahilde ordu boztepe,giresun kalesi,trabzon boztepe,trabzon sümela manastırı gibi yerlere mutlaka uğrayın pişman olmazsınız.banada bir merhaba demek isterseniz evim otoyola bakmakta önümden geçiyosunuz.bi çayımı kahvemi içebilirsiniz
---------- Mesajlar birleştirildi - 14:15 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:13 ----------
bu arada eski perşembe yolunuda (bolaman yolu)tavsiye ederim.uzun saçlıya uğrar bir çay içersiniz.yoluda güzeldir
inşallah hocam ayder ve sümela görmeden geçmeyeceğimiz yerler. İnşallah denk gelir çayınızı içeriz...
---------- Mesajlar birleştirildi - 14:38 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:34 ----------
gv650i adlı üyeden alıntı
dönerken erzincandan amaya üzerinden dönün amasyayı da görün derim biz dönüş rotasını öyle yapmıştık çok güzel bir gezi olmuştu
Amasya'ya daha önce araba ile gitmiştim. dönüşte erzurumdan sonra tek başınayım. Pek gezme olmayacak dönüş. eve ulaşmak için yol olacak...
-
Rizeye geldiginizde ayder yaylasınada görün güzel yerler
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)