Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Kask Tavsiyesi İstiyorum

REKLAM ALANI
    hakikiteker - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Corsa 1.3 CDTI :(
    Şu anda kullandığım LS2 FF375 Shogun kaskımın, başıma bir şey gelse koruyacağını düşünmeme rağmen konfor özelliğinin bulunmaması beni kask arayışına soktu. Kaskı yükseltmeden önce motosiklete lastik, topcase almam gerekiyor. Bu yüzden daha 2-3 ayım var ama şimdiden araştırmaya başladım.

Neyse daha da uzatmadan, kaskta aradığım özellikler;
    -Gürültü düzeyinin mümkün mertebe düşük olması
    -Havalandırma fonksiyonlarının açıp kapatınca bir fark yaratması
    -Vizör kapandığında kıyısından köşesinden sızıntı yapmaması
    -Vizörünün kolay değişmesi

Marka olarak Nolan,Agv,Bell,Icon vs. olur muhtemelen. Bütçem de 600-800 arası bir şey olacaktır. Ağırlık, şu anki kaskım 1450gr+kamera ile beni ağırlık olarak yormadığından pek sıkıntı değil ama neden daha hafif olmasın

Deneyim ya da duyum önemli, geri kalan özellikleri zaten internette mevcut. Yardımcı olabilirseniz sevinirim.
    Sokollu bunu beğendi.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    emrb - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    XJ6
    shark speed-r şuan 1000 tl ama indirimi yakalarsan 600-800 arasına düşüyor.Takip et araştır o kaskı.

Motosikleti
    Alıntı emrb adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    shark speed-r şuan 1000 tl ama indirimi yakalarsan 600-800 arasına düşüyor.Takip et araştır o kaskı.
    Hoş bir modele benziyor aldım takibe, teşekkürler.
    Rüzgarın saçlarını yalayıp,saçlarının ahenkle dans etmesi olayına hiç girmiyorum, çünkü kasksız binmiyoruz

Motosikleti
    mash 5000 km/cbr 250 6500 km /xj6 f 49000 km
    shark s 900 c darkın kırmızı renk 2 senedir kullanıyorum çok memnunum konforlu ve seksi aynı zamanda agresif tam bir yarış kaskı hem ucuz 600 tl idi en son şimdi ne kadar bilemem.
    Sokollu bunu beğendi.

Sokollu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Hocam aynı beklentiler ve bütçe ile kask arayışı içindeyim. Takipteyim konuyu, umarım bizi memnun edecek bi kask buluruz. Agv'nin K3-SV serisi çok hoşuma gitti. Güneş vizörü standart. Ses olarak kötü bir yoruma denk gelmedim.

Alıntı barodi adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    shark s 900 c darkın kırmızı renk 2 senedir kullanıyorum çok memnunum konforlu ve seksi aynı zamanda agresif tam bir yarış kaskı hem ucuz 600 tl idi en son şimdi ne kadar bilemem.
    Hocam geçen hafta o kaskı bana önerdiler,denedim. Güneş vizörü,gözlük kanalı işimi görür. Model olarak hoşuma gitmedi ayrıca forumda bir arkadaş konu açmış ses fazla alıyor diye, o yüzden vazgeçmiştim. Şu kaskı denemiştim ;

http://www.shark-helmets.com/product...%20-%20English

agv kapalı kask konusunda belki aşağıdakiler işini görür ben nolan kullanıyorum. ama bütçem 800 tl'lik olmadığından dolayı bir önerme yapamadım kusura bakma http://www.motosikletaksesuarlari.com/search/agv%20k3

keremkrmn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    05 Ninja 636 - 15 Xmax
    1 yıla yakın nolan N64 kullanıyorum rahatlık olarak güzel ama 80 üstüne çıkınca uğultudan motorun devirini duyamıyorum

Motosikleti
    Alıntı keremkrmn adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    1 yıla yakın nolan N64 kullanıyorum rahatlık olarak güzel ama 80 üstüne çıkınca uğultudan motorun devirini duyamıyorum
    Benim kulağım çınlamaya başladı aea nın bahsettiği gibi. Motordan rulman uğultusu mu geliyor diye dinlerken sesin kasktan geldiğini görünce kask aramaya başladım :D

Bu arada yorumlarınız için çok teşekkürler, Shark markasıyla ilgilenmeye başladım.

serkani - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Made in Japan!
    Bir kask ne derece sessiz olursa olsun kullanılan motosiklete ve yapılan hızla ilişkili olarak kulağı korumaya yetmez. Uzun vadede duyma kaybı yaşamamak için aşağıdaki ürünü tavsiye ederim.

ALPINE PLUG & GO KULAKLIK

Öte yandan dünyanın en sessiz kasklarını Schuberth üretmektedir. Ben de bu markanın iki tane ayrı modelini kullanmaktayım. Lakin yine de çok sessiz sayılmazlar.

Yeni bir kask alacaksan da;

Japon SHOEI, ARAI
    Alman Schuberth

tercih etmeni öneririm. Gerisi "bence" çöp.

Kaskın parasına verdiğin değer, kafana biçtiğin değerdir! bunu unutma.
    Honda Today 50 • Honda Beat 100 • Yamaha YBR 125 • Kawasaki ER5 • Yamaha Fazer FZ6 • V-Four Racing 800 ABS

rebelrider67 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Aynı fiyat aralığında bende kask arıyorum bakalım hepimizi mutlu edecek bir kask buluruz umarım

Motosikleti
    Alıntı serkani adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Bir kask ne derece sessiz olursa olsun kullanılan motosiklete ve yapılan hızla ilişkili olarak kulağı korumaya yetmez. Uzun vadede duyma kaybı yaşamamak için aşağıdaki ürünü tavsiye ederim.

ALPINE PLUG & GO KULAKLIK
    http://www.motomaxonlineshop.com/pic...59_pluggo1.jpg

Öte yandan dünyanın en sessiz kasklarını Schuberth üretmektedir. Ben de bu markanın iki tane ayrı modelini kullanmaktayım. Lakin yine de çok sessiz sayılmazlar.

Yeni bir kask alacaksan da;

Japon SHOEI, ARAI
    Alman Schuberth

tercih etmeni öneririm. Gerisi "bence" çöp.

Kaskın parasına verdiğin değer, kafana biçtiğin değerdir! bunu unutma.
    İşe başlamadan Schuberth kask hayal olur ancak. Tavsiyeleriniz için teşekkür ederim ama o fiyatta bir kask alırsam kesin çalarlar, başına bir iş gelir vs. Zaten sokakta bir derdim var, bir de kafamda dert taşımayayım, benim bütçemi çok aşar.
    Rüzgarın saçlarını yalayıp,saçlarının ahenkle dans etmesi olayına hiç girmiyorum, çünkü kasksız binmiyoruz

Memory42 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Ninja 300 , CBR 650F, Rc 390
    Scorpion exo-2000 nasil olur acaba yurt disindan uygun geliyor...

eek - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Tracer 9
    LS FF396'dan Scuberth S2'ye geçtim, konfor inanılmazmış gerçekten bu kadar fark edeceğini beklemiyordum. Daha uygun fiyatlarda Shark da beğendiğim ve olumlu yorumlar okuduğum bir marka ama kullanmadım.

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)