http://www.milliyet.com.tr/dugun-hazirligi-yaparken-cop-gundem-2040232/
http://www.milliyet.com.tr/dugun-hazirligi-yaparken-cop-gundem-2040232/
Ben pek hayırsız bulmadım. Sadece genç olduğu için kendisine ve geride bıraktıklarına üzüldüm. Açıkçası 80 yaşında yatalak değilde daha genç ve motosiklet üzerinde ölmeyi tercih ederim. Saçma sapan savaşlardan, terörden, fanatizmden kısaca bu ülkede başımıza gelen her şeyden daha güzel bir ölüm bence.
Allah rahmet eylesin.
Aman tanrım çok kötü olmuş mekanı cennet olsun :( böyle haberler en sonunda beni motosiklet kullanmaya tövbe ettircek.
allah rahmet eylesin ailesine yakınlarına sabır versin.
benim almadıgım kamyonla kaldırım arasında 60 cm den fazla bir alan var gibi. nasıl, hangi sürrat ile geldide kontrol edemeyip kamyonun altına düştü.
Allah rahmet eylesin videoda kaldırıma çarptıgı felanda gözükmüyor bi anda yana yatmış mootor Allah ailesine sabır versin.
Allah rahmet eylesin. Korkunç bir ölüm. Ağır vasıtaların yanından geçerken çok dikkat etmek gerekiyor.
İçim ürperdi , titredi.. Çok üzücü bir olay .. Ailesinin başı sağolsun ..
çok zor..allah yardımcısı olsun geride kalanların..
Ölmek için değil ölene kadar Sür..
Kaldırım ile yol arasında su yolu var. Muhtemelen ön teker oraya girince kontrolu kaybediyor sanırım, Frenleme var mı bilmiyorum. Allah rahmet eylesin. Ailesine sabır versin.
Şundan
Allah rahmet eylesin. Köprüde kamyon altında kalan scooter li genç geldi aklıma. Hızımız ne olursa olsun büyük araç yanında aman dikkat. Sonda fotoğrafı var. O kadar tanıdık ve içten bakıyor. Muhtemelen tanışsak ahbap olacağımız bir arkadaşdı. Allah rahmet eylesin
Yeni başladığım motor olayını bitirmek istiyorum... :( Allah'ım sen böyle kazalar verme...
Allah rahmet eğlesin geride kalanlara da sabırlar versin.
Ben dahil hepimizin biraz daha sabırlı olmamız ve geçmememiz gereken yerlerden telaş ile geçmeye çalışmamamız gerekiyor sanırım.
binlerce ihtimal üst üste biniyor bir saniye önce yada bir saniye sonra kaysaydı ? tam tekerin altına değilde tekerin yanına denk gelecek şekilde kaysa kafası kamyonun cantına çarpsa tekerin altında kalmazdı yada kamyonun hizasına gelmeden önce kaysa ? yada sadece kaskı shoei gibi sağlam bi marka olsa acaba kamyon tekerine dayanabilirmiydi ? çok soru var...
Allah rahmet eylesin birde her haberin altinda birileri ben birakiyorum diye ağlamasin ya baslarken dokunulmazliginin oldugunu mu saniyordun -.-
bunun gibi hatta daha korkunç ölüm şekilleri otomobil kullanırken de oluyor,otomobil kazasında kimse ölmüyor mu sanıyorsunuz?ölüm korkusuyla bu kadar takıntı yapmaya gerek yok bunlar binde bir olan şeyler.
yinede söylemeden edemeyecem Allah rızası için şu kamyon,tır,otobüs gibi büyük arabaların arasına girmeyin,tam bir şerit pay yoksa yolda o aracı geçmeyin arkadaşlar.
Allah rahmet eylesin, geride kalanlara Allah sabır versin.
¡Por la sonrisa de mis padres que vale un millón!
Olumun hayirlisi nasil birseydir yaa. Yada hayirsiz olum diye bisey varmidir? Butun olumler Allah'dan gelir ve her turlusu hayirlidir.
Kendisini şahsen tanımıyorum. Sevilen bir insanmış.
THK egitmeni, pilot Cenk Uygun oludenizde gecirdigi trafik kazasi sonucu vefat etmistir.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)