Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

MT Sakarya İL TEMSİLCİSİ

REKLAM ALANI
    Nomad_41 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Ninja 250 / Triumph Daytona 675 / Yamaha R1 / Z800
    Merhaba arkadaşlarım. Biraz arattımda bulamadım . MT İl temsilcisi arkadaşımız bana ulaşa bılırmı kendısınden muhim bir yardım isteyeceğim. Şimdiden teşekkürler. Kendısının numarasını bılen varsa özelden yaza bilirse çok makbule geçicek. Cevap attığınızda beğeni yaparsanız sevınırım bazen takıp edemıyorum konu kacmasın

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    F54 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    crf 1000L + dio
    Böyle bi vatandaş yok diye biliyorum

Motosikleti
    Hmm . Sakaryada ikamet eden birisi lazım bana. Bir motor alıcaz ordan'da kişinin adı " Erdal Çabuk " çevresi geniş birisiymiş. Bir kaç sordurmam'da onun motorunu kötüleyen usta bulamazsın orda dediler çevresınden ötürü zaten motorun'da nokta hata yok gözüküyorda bu işlerde hepimiz biliyoruz neler dönüyor insan güvenemiyor

Motosikleti
    crf 1000L + dio
    AĞA adam il temsilcisi sormuş
    Eğer sakarya sayfasına böyle böyle bi konuda yardımcı olacak bi arkadaş varmı dese beni geç 5 tane adam çıkar
    mete_han bunu beğendi.

Sinan Er - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BMW F650 GS
    İl temsilcisi eksper gibi bişey mi oluyor. Herkes başvurabiliyormu ? Bu adamın başka işi gücü yok bu işlere mi bakıyor. Ücret mukabilindemi yapıyor.
    mete_han bunu beğendi.

E.Gülbeyaz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    İl temsilciliklerini motosiklet alımlarında gönüllü yardımcı olarak atıyorlar.

Motosikleti
    Sitede 17 yaşında'da insanlar var yaşını almış abilerimizde. MT de il temsilciliğine görülmüş bir insanın karakteri ile sıradan bir insanın karakteri bir değildir diye değerlendırdıgım ıcın direk temsilci adı altında açtım başlığı. Bu anlaşılmasın biz karaktersizmıyız gibi esatufrullah. Lakin biri bana cıkıp istanbulda oturuyorsun sanırım yardım edermısın dese. Elimden geldiğince seve,seve. Fakat ben bir ilin temsilcisi olsam Sitede bir göreve bir isme(ünvana) sahipsen tabikide başka illerde oturan kişilere hertürlü yardımım dokunması gerek diye düşünüyorum bilmem yanlışmıyım. Sitemizde İzmir temsilcimiz Cem'in izmirden istanbula yine siteden birisinin scooter'ını getirdiğine şahit olmustuk . Peki hangi sıradan bir site üyesi bunu yapardı ? Bana hiç kimse diye geliyor fakat o adam bir sorumluluğun sahibinde olduğu için bunu yapmış. Benımde burada ki ana düşüncem buydu. Sonuçda hepimiz yüksek miktarlar verip motor alıyoruz . Burada yazdığım yazıyı demolize edecek düşüncelere girmeniz pek bir mantığı yok. Hepimiz lafımızı bilerek konuşan insanlarız. Yardımcı olacak kişi yaza bilir başım üstüne kendisiylede tanışır sohbetimiz eder. İstanbulda bir işi olduğunda'da ben severek konuşurum. Aksi durumda boş laf çevirerek içinde olduğumuz durumu zorlaştırmanın mantığı yok

Motosikleti
    crf 1000L + dio
    Erdal ı tanırım
    Ne sormak istiyorsun sor ben söylerim

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)