Çok geçmiş olsun, belkide daha büyük birşeyden korudu seni bu felaket. Her şerde bi hayır vardır derler.
Çok geçmiş olsun, belkide daha büyük birşeyden korudu seni bu felaket. Her şerde bi hayır vardır derler.
http://www.dogruhaber.com.tr/mobil/Haber.php?id=167686
Bu haberdeki motor galiba
Geçmiş olsun. İnşallah daha iyilerine binmek nasip olur.
Motosiklet üstünde itlik yapmak çok zevklidir, fakat bu itliğin bütün motosiklet camiasına zarar vereceğini aklınızın köşesinde tutun.
herkeze tesekkurler abiler.kardesler kımsenın basına vermesın.dogru haber yalan cıktı ben şok gecırmedım kımseye bişey belırtmedim ve itfaye 40 dk sonra geldı ve motoru sadece soguttular :D
geçmiş olsun gardaşım...sana bişey olmasın...
insanın gözü önünde onca emegi kul olmasi gercekten aci bir durum goz gore gore bir sey yapamamak Allah daha iyisini nasip etsin
Geçmiş olsun, size bir zarar gelmemiş olması sevindirici.
Geçmiş olsun hocam. İnsan ne zorluklarla aldın belkide makineyi. Emeğin yanıp kül oldu yok yere.
Hiç bir yerden ödeme alamıyorsun değil mi?
Şu kasko fiyatları hiç değilse 1-2 bin tl olsa ne olur sanki.
Allah yâr ve yardımcın olsun.
Çok geçmiş olsun, verilmiş sadakanız varmış.
Cok gecmiş olsun arkadaşım ya cok uzuldum neyseki size birşey olmamış.
Büyük geçmiş olsun. Kıl payı kurtulmuşsun. Cana geleceğine mala gelsin.
Gerçekten çok üzücü bir durum. Kaza olsa aniden olur biter. Ama bu şekilde yavaş yavaş gözünün önünde yanması ve hiçbir müdahale edememek çok daha üzücü. Tek teselli size bir şey olmamış.
Çok çok geçmiş olsun.
büyük geçmiş olsun. Ben düşünemiyorum bile böyle bi durumu :( Canınıza birşey olmamış ona şükür etmek lazım. tabi mal da canın yongası demişler çok üzücü bi durum :(
Allah sağlık versin, yerine koyulur. Hiç üzülme bile. Tehlikeli makinelere biniyoruz, bunlar var, ve her daim olacak.. Ama canın 1 tane.. Ona bi zarar gelmesin, gerisi allahtan.. Geçmiş olsun.
Çok geçmiş olsun.
Sana bir şey olmaması esas önemli olan daha iyileri nasip olur sıkma canını hiç..
Büyük geçmiş olsun , Allah sabır versin .
Çok geçmiş olsun hocam sizi düşününce gerçekten çok üzüldüm.Allah tekrar yasatmasin.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)