Geçmiş olsun :(.
Geçmiş olsun :(.
Çok geçmiş olsun gerçekten çok üzücü.
Geçmiş olsun size bişey olmamış olması sevindirici tarafı. Bügün benimde arka fren borusunun çatalın iç kısmında kalan tarafı serbest kalmış. Otobanda agresif kullanım ve sert fren sonucunda serbest kalmış kısım egzozla temas edince birden alev aldı çok şükür hemen el vurunca söndü sadece boruyu değiştirince iş hallolacak ama alev lastiğe sıçrasa muhtemelen bende motorun kül oluşunu seyredecektim.
Bir an kendi motorumu o halde dusundumde of.
Yanan sadece motor degil,emekler,hayaller ve bir cok sey. Gecmis olsun.
Geçmiş olsun kardeşim, Allahtan zamanında kurtulmussun, Depo hemen patladimi?
Geçmiş olsun. Verilmiş sadakanız varmış. Allah'tan farkedip atlamışsınız. Bence yine fakir fukara birine bir şeyler verin. Sadaka belayı savar.
offff! Çok geçmiş olsun kardeşim. Çok üzüldüm. Ne diyeceğimi bilmiyorum yeminle. Kendimi senin yerine koyuyorum da, Allah sabır versin.
-61- Önce ADAMLIK Sonra HAYAT -61-
depo hemen parladı bişey bırakmadı zaten 2 dk surmedı ..
Gecmis olsun kardesim allah beterinden saklasın benim arkadas yazın yırtik benzin hortumundan 5 litre benzin siztirmis hareket halinde uşak banaz arası 30 km de banazda motordan inince fark etmis ama alev almamış. Tekrar gecmis olsun kardesim
geçmiş olsun hocam, çok fena olmuş yav
bir varmış bir yokmuş ortadan aniden kaybolmuş.. isteyerek yapmadınız değil mi ?
gerçekten cok ama cok geçmiş olsun hocam. sen üzerinde ikende alev alabilirdi. gerçekten verilmiş sadakan varmış.
Çok geçmiş olsun,çok büyük bir tehlike atlatmışsın,,,
Allahtan size bir şey olmamış,
Motorunda gerçekten çok güzelmiş ama canına bir şeyolmadığına şükret,,,
Allah daha büyük tehlikelerden,kazalardan korusun hepimizi,,,
geçmiş olsun hocam. Allahbeterinden korusun. çok üzüldüm bu duruma...
Çok geçmiş olsun.. Allah korumuş.. Verilmiş sadakanız varmış.. Umarım daha iyilerine sahip olursunuz...
When the world is messed up and you can't make sense of it, Go out and ride!
Geçmiş olsun hocam kötü olmuş gerçekten. Size bişey olmaması sevindirici mal bu alınır sonuçta ama size bi zararı olsaydı yemişim motorunu yani. Allah size daha iyisini nasip etsin inş.
Büyük geçmiş olsun allah korumuş.
allah seni korumuş abi :'( yanan sadece motor değil emek hayaller herşey yandı ama en azından sana birşey olmadı bu bıraz yarana merhem olur inşallah en kısa zamanda tekrardan motosiklet alırsın
ne denir bilmiyorum. birden dellendim paranoya yaptım. motordan soğutur bu görüntü. gözüm çok geçmiş olsun. vardır bundada bir hayır.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)