Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
1. sayfa 12 SonuncuSonuncu

Yeni doğan bir motovlog. (Yapıcı eleştirilerinizi bekliyoruz)

REKLAM ALANI
    toprakg - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CBF 150
    Merhaba motosiklet.net sakinleri, biz 3 arkadaş olarak kask kamerası ile çektiğimiz kayıtları birleştirip bir video yaptık ve bu işi sürdürmeyi planlıyoruz fazla sözü uzatmadan videoyu sizlere sunuyorum umarım beğenirsiniz

Motosikletlerimiz:
    KTM Duke 200
    Honda CBR125R
    Kanuni Cross 150

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    Mardin İl Temsilcisi CompanERROR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    X TREME MAX 2014 - Pulsar 200NS 2014
    Adam vc'ye kaskla giriyor. Kesin duşunuda kaskla alıyordur. (Arkadaş zaten çeken kişi neyse ya) Ben şu efektleri sürüşlerin kesilmesini beğenmedim. Devam... zamanla olur

berkaye - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    KLX
    Youtube engellenmiş .. Dns ile çalışıyor. 8.8.8.8

Motosikleti
    Kawasaki Z250 Sl (yeşil)
    Fena değil ama çok fazla müzik kullanılmış , motor dışı muhabbet var sizin kendi aranızda yaptığınız muhabbet pek bağlamıyor izleyiciyi aslında. Yani muhabbet görmek dinlemek istesem çıkar kendi arkadaşlarımla yaparım zaten. Belli bir konu yok mikrofonun izolasyonu biraz kötü gibi vs vs.

berkcigdem - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    ktm 1190
    keşke çimleri öldürmemeyi düşünseydiniz çok iyi olurdu...
    kurufasulye, Ertugyigit ve Green Arrow bunu beğendiler.

kurufasulye - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    pulsar 200ns
    Böyle grup şeklinde video yapan vlogglerlar var.("YourPalsChrisAndAl" "hibastard65" "querly" "Superretards") Dbazılarında dialog az fakat işinize yarayabilir.
    -Meme leri kullananız güzel olmuş.Daha fazla kullanmalısınız özellikle 3.14e iyi güldüm.
    -Geçiş efektleri üzerinde çalışmanız lazım.
    -Video da çok fazla duygu var. Haraketli komik bir bölümün ardından duygusal bir müzik geliyor.Bence her videonun duygusu farklı olmalı.
    Son olarak ta çimlerin üzerinde dolaşmanız hoş değil.

Green Arrow - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Moto Guzzi v7 850 Special + Kymco People S 200
    Alıntı berkcigdem adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    keşke çimleri öldürmemeyi düşünseydiniz çok iyi olurdu...
    Videonuz çok güzel ancak bende çok rahatsız oldum. Lütfen yapmayın arkadaşlar.
    berkcigdem bunu beğendi.

redlion999 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BMW R1250R
    Ben beğendim. Geçişler biraz hızlı ve efektler biraz fazla.. Onları halledin yeter.. Bu arada cross 150 benim ilk motorumdu hatırası başkadır

Bu arada o arabada inenlerin olayı neydi ki merak ettim?

Çimen konusuna takılmayın bence o çimlerin yeri orası değil zaten.. Heryeri beton yaptılar zaten göstermelik 2 gram çim koymuşlar.. Hergün sulamasalar altı beton onların direk kuruyor zaten.. Kaldı ki futbol maçında insanlar rahatsız oluyor mu merak ettim.. Offroad yapanlar zaten onun 1000 katını götürüyor.. Ktm ile iyi ayakta durdu ama arkadaş tebrik ederim

berkcigdem - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    ktm 1190
    Alıntı redlion999 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Ben beğendim. Geçişler biraz hızlı ve efektler biraz fazla.. Onları halledin yeter.. Bu arada cross 150 benim ilk motorumdu hatırası başkadır

Çimen konusuna takılmayın bence o çimlerin yeri orası değil zaten.. Heryeri beton yaptılar zaten göstermelik 2 gram çim koymuşlar.. Hergün sulamasalar altı beton onların direk kuruyor zaten.. Kaldı ki futbol maçında insanlar rahatsız oluyor mu merak ettim.. Offroad yapanlar zaten onun 1000 katını götürüyor.. Ktm ile iyi ayakta durdu ama arkadaş tebrik ederim
    bana şu yaklaşımızını bır acıklarsanız cok sevınırım. futbol macında ınsanlar rahatsız oluyor mu ? orası zaten çim saha bu amaçla yapılmış bir alan. offroad yapanlar offroad ıcın dızayn edılmıs alanlarda yapıyor bunu zaten. herşeyin bir yeri var bu durumda. sonucta heryer beton vs dogrudur katılıyorumda buna. ama 2gram orda çim varken bence o çimde bu hareketleri yapıp o çimi öldürmenin hiç bir anlamı yok. çok istiyorsanız ktm nın offroad alanları var gıdersınız orada atlayın zıplayın yatın kalkın ne yapmak ıstıyorsanız yapın...

redlion999 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BMW R1250R
    Alıntı berkcigdem adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    bana şu yaklaşımızını bır acıklarsanız cok sevınırım. futbol macında ınsanlar rahatsız oluyor mu ? orası zaten çim saha bu amaçla yapılmış bir alan. offroad yapanlar offroad ıcın dızayn edılmıs alanlarda yapıyor bunu zaten. herşeyin bir yeri var bu durumda. sonucta heryer beton vs dogrudur katılıyorumda buna. ama 2gram orda çim varken bence o çimde bu hareketleri yapıp o çimi öldürmenin hiç bir anlamı yok. çok istiyorsanız ktm nın offroad alanları var gıdersınız orada atlayın zıplayın yatın kalkın ne yapmak ıstıyorsanız yapın...
    Hiç şehir dışında piknik yapmaya gittiğinizde aracınız ile yeşillik alana girdiniz mi? Orada verdiğiniz zarar çok daha büyük.. Ancak doğal bir yapı olduğundan kendini yenileyebiliyor.. Buradaki yapı tamamen göz boyama.. Her tarafı asfalt ve bina yapıp kaldırımlara ufak fidanlar dikiyorlar.. İnsanların yürümesini zorlaştırmaktan başka birşey değil..

Dediğim şey gidelim hepsini yok edelim değil yada madem bir yanlış var ortada biz de bir tane yapalım da değil.. Ancak bir tepki verilecekse çimi ezene değil orayı beton yapana olmalı.. O çim zaten 2 gün sulanmadığında sararacak, o fidan büyüyemediğinden kuruduğunda çöpçüler tarafından atılacak..

Diğer taraftan bakalım.. Arkadaşın ezdiği çimler çürüyüp ayrıştırılacak,kısa sürede tekrar oradaki çimlere gübre olacak.. Aslında arkadaş bir şeyi değiştirmemiş oldu.. Değişen tek şey oradaki çimlerin güzel görüntüsü.. Aslında dert çimler değil, sizin gözünüze güzel gözükmeyecek olması.. Yani tamamen kendi zevkiniz için arkadaşa laf ediyorsunuz, çimleri düşündüğünüzden değil..

Bir başka açıdan daha bakalım.. Motosiklet ile hava güzelken yapılan şile gezisinden çok daha az zararlı birşey yapmış arkadaş.. Fosil yakıtların zararı çok daha büyük.. Bende size neden motosiklete biniyorsunuz diyebilirim mesela..

Bir avuç çimden nerelere geldiğime bende şaşırdım valla.. Bu arada siz diye hitap ettiklerimi yanlış anlamayın genel konuşmak yerine size özel yazmayı tercih ettim..Önceki yazılarınızdan ne dediğimi anlayabileceğinizi düşündüğümden yazdım.. Yoksa forumun yarısı ''ne saçmalıyor bu haha'' demekten öteye gidemeyecek insanlardan oluşuyor

CxAnKACx - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    KTM Duke 200 (2014)
    Ilk baslari guzel gidiyodu da motovlog diye girmistim bir diyalog olmasini bekliyodum , bu daha cok montaj gibi olmus ve eglenceli de olmus tek sevmedigim yani arkada hizli muzik varken bazi sahneler cok uzamis (arabanin yaklasmasi gibi) ve bence bi montaja gore cok uzun kalmis 5dk'den sonra izleyemedim dikkatim dagildi... Gecisler ve kaliteli efektlerle cok daha basarili olacagina inaniyorum.

Bu arada cimen konusunda redlion999'a katiliyorum ordaki cimen gider yenisi gelir. Oradaki 'ustunden gecilen cimenler' tuvalete dokulen motor yaginin 'oldurdugu' bitkilere kiyasla cok kucuk bir bolgede. Bunun yaninda cimenin gayet esnek ve ustune basilinca olmeyen bi bitki oldugunu unutmamak gerekiyo, arkadasimizin yanlarken aldigi zevk ve mutluluk daha onemli bence.

Motosikleti
    Honda CBF 150
    Arkadaşlar herkese değerli yorumlarından ötürü teşekkür ediyorum video ve vlogger alanında pek bir bilgi birikimimiz olmadığından her şeyin yavaşca ilerleyeceğini düşünüyoruz elimizde fazla video yoktu deneme ve eğlence amaçla yapılmıştı sizinlede paylaşmak istedik, videolar biriktikce dahada güzel olacağından eminim sezon açılıyor sonuçta havalar bir ısınsında

Çim konusuna gelince, eğer bilenler varsa pendik sahil yolu orada ki çimenler zaten insanların üzerinde piknik yaptığı top oynadığı koşuşturduğu bir alan oradaki çimenler sürekli yenileniyor ve bakımları yapılıyor bir kereliğine olmuş bir şey için aşırı tepki vermeye gerek yok, cross hastası bir arkadaşımız onu yapan böyle küçük detaylar üzerinden tartışmazsanız sevinirim gergin bir ortam isteyeceğimiz son şey

tekrardan teşekkürler herkese umarım daha güzel videolarımızı sizlere sunabiliriz ileride )

KoLesT - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Hyosung GT 250 R (2013) Bajaj Pulsar 200NS (2014)
    Bende tam diyecektim pendik mi orası diye siz yazmışsınız pazar kurulan alandan tanıdım :D Güzel olmuş ben beğendim 3:14 iyiydi

beko12345 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Suzuki Dl 650 V-Strom K8 , Kuba blackcat
    Ben beğendim .

Tabiki geliştirmeniz gereken yerler var fakat başlangıç için gayet iyi bence.

berkaye - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    KLX
    Yorumlarınız ve önerileriniz için teşekkür ederim.

Alıntı CompanERROR adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Adam vc'ye kaskla giriyor. Kesin duşunuda kaskla alıyordur. (Arkadaş zaten çeken kişi neyse ya) Ben şu efektleri sürüşlerin kesilmesini beğenmedim. Devam... zamanla olur
    Teşekkürler, hayır duşa kaskla girmiyorum

Alıntı kurufasulye adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Böyle grup şeklinde video yapan vlogglerlar var.("YourPalsChrisAndAl" "hibastard65" "querly" "Superretards") Dbazılarında dialog az fakat işinize yarayabilir.
    -Meme leri kullananız güzel olmuş.Daha fazla kullanmalısınız özellikle 3.14e iyi güldüm.
    -Geçiş efektleri üzerinde çalışmanız lazım.
    -Video da çok fazla duygu var. Haraketli komik bir bölümün ardından duygusal bir müzik geliyor.Bence her videonun duygusu farklı olmalı.
    Son olarak ta çimlerin üzerinde dolaşmanız hoş değil.
    Querly ve hiberstradı biliyorum querlyde kalabalık aslında çok güzel ayrıca tek teker felan bazen riskli hareketler yapıyorlar severek izliyorum özellikle genelde offroad yaptıkları için hoşuma gidiyor. Biz tek teker bile yapmıyoruz grubu kalabalıklaştırsak onlar gibi daha eğlenceli olur aslında ve offroada kaymamız lazım sanırım ufak ufak (Motora ilk başlarken bile cross için başlıyordum ama motor babamla ortak ona yolda lazım olduğu için bir türlü alamadım 2 senedir ) Sizde bunları izlemeyi seviyorsanız EnduroKex var birde öneririm querly kadar olmasada iyidirler

Haklısınız evet bundan sonra videoların duygusu ayrı olacak bu şekilde karışık oldu o kısımda sıkılıp devamını izlemeyenler olabilir, teşekkürler

Alıntı CxAnKACx adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Ilk baslari guzel gidiyodu da motovlog diye girmistim bir diyalog olmasini bekliyodum , bu daha cok montaj gibi olmus ve eglenceli de olmus tek sevmedigim yani arkada hizli muzik varken bazi sahneler cok uzamis (arabanin yaklasmasi gibi) ve bence bi montaja gore cok uzun kalmis 5dk'den sonra izleyemedim dikkatim dagildi... Gecisler ve kaliteli efektlerle cok daha basarili olacagina inaniyorum.

Bu arada cimen konusunda redlion999'a katiliyorum ordaki cimen gider yenisi gelir. Oradaki 'ustunden gecilen cimenler' tuvalete dokulen motor yaginin 'oldurdugu' bitkilere kiyasla cok kucuk bir bolgede. Bunun yaninda cimenin gayet esnek ve ustune basilinca olmeyen bi bitki oldugunu unutmamak gerekiyo, arkadasimizin yanlarken aldigi zevk ve mutluluk daha onemli bence.
    Teşekkürler, bundan sonraki videoları daha kısa tutmaya çalışacağım.

Videonun o sakin kısmı sıkıcı oldu farkettim sıkıldığınız kısımdan sonra 7:35 ten sonrasını izleyebilirsiniz kısa bir bölüm ama hoşunuza gidebilecek bir bölüm 7:35 sonrası

Alıntı redlion999 adlı üyeden alıntı Mesajı göster

Teşekkürler.
    Araba olayı; Geçen aydı sanırım, fenerbahçe galatasaray maçı vardı o maçtan sonra, orda arkada bir kavga çıktı sanırım arabaların hepsi durdu bi anda arkada 2 kişi kavga ediyordu bu en öndeki araba onu nasıl gördüde durdu hepsi neden kavgaya gitti anlamadım bende ayırcaklar sanmıştım hepsi katıldı kavgaya Ama geride tam olarak nasıl bişey oldu bende göremedim.
    - Ayağımız kick starta değer değmez, gözümüz dağlara çevrilir.

CHaTaN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Harley Davidson electra glide ultra classic
    çimlerin üzerinde tepinene kadar zevkle izliyordum ki o anı gördükten sonra kapattım.

motovlog olmadan önce diğer insanlara ve diğer insanların yaşam alanlarına saygı duyun ki diğer insanlarda size saygı duysun ve yaptığınız videoları zevkle izlesin.
    beko12345 bunu beğendi.

Motosikleti
    Honda CBF 150
    Alıntı CHaTaN adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    çimlerin üzerinde tepinene kadar zevkle izliyordum ki o anı gördükten sonra kapattım.

motovlog olmadan önce diğer insanlara ve diğer insanların yaşam alanlarına saygı duyun ki diğer insanlarda size saygı duysun ve yaptığınız videoları zevkle izlesin.
    Öncelikle teşekkürler değerli yorumunuz için, gerekli açıklamayı yapmıştım fakat görmemezlikten gelip insanları küçük hataları yüzünden sert eleştirileri maruz bırakmayı seviyorsunuz sanırım, yapıcı eleştiriden kastımızın "şunu böyle yaparsanız daha iyi olur" gibisinden şeylerdi gerekli açıklamayı tekrar okumanız için alıntı yapıyorum

Alıntı toprakg adlı üyeden alıntı Mesajı göster

Çim konusuna gelince, eğer bilenler varsa pendik sahil yolu orada ki çimenler zaten insanların üzerinde piknik yaptığı top oynadığı koşuşturduğu bir alan oradaki çimenler sürekli yenileniyor ve bakımları yapılıyor bir kereliğine olmuş bir şey için aşırı tepki vermeye gerek yok, cross hastası bir arkadaşımız onu yapan böyle küçük detaylar üzerinden tartışmazsanız sevinirim gergin bir ortam isteyeceğimiz son şey

CHaTaN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Harley Davidson electra glide ultra classic
    Alıntı toprakg adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Öncelikle teşekkürler değerli yorumunuz için, gerekli açıklamayı yapmıştım fakat görmemezlikten gelip insanları küçük hataları yüzünden sert eleştirileri maruz bırakmayı seviyorsunuz sanırım, yapıcı eleştiriden kastımızın "şunu böyle yaparsanız daha iyi olur" gibisinden şeylerdi gerekli açıklamayı tekrar okumanız için alıntı yapıyorum
    Ben sizin cevabınızı zaten okumuştum. Ama benim gördüğüm bir işe soyunuyorsunuz ama gelecek eleştirilere pek fazla tahammülünüz yok. Aynı konuda 100 tane de eleştiri gelebilir bunu kabullenmeli celallenmemelisiniz.

Gelelim o çimlere. O çimler ödenen vergilerle dikiliyor. ödenen vergiler ile sulanıyor. Ödenen vergiler ile biçiliyor. İnsanlara yeşil güzel alanlar olsun diye. Siz nasıl orda oturan yada top oynayan kişiler ile motoru hunharca patinaj çektirerek gitmeyi bir tutuyorsunuz. Diyelim ki o insanların yaptığı yanlış sizde o yanlışın daha fazlasını yapmanız mı gerekiyor.

Bundan sonraki videolarınızı daha güzel yapın ve alkışlayalım tebrik edelim. Ama yanlışlarınızı da bırakın eleştirelim.

Madem eleştirdik birazda geri kalanını söyliyim. Bence keyifli ve izlenebilirliği yüksek bir video.
    beko12345 ve Ertugyigit bunu beğendiler.

Berkay* - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Superlight / 48
    Çimlerden sonrasını ben de izlemedim. Fakat benim eleştireceğim nokta, neden tamam arkadaşlar çimenlerdeki sahne hataydı kusura bakmayın demek yerine böyle küçük şeylerden tartışmayalım demeniz. Buna anlam veremedim. Sonuçta siz genele hitap etmek istiyorsanız herkesin görüşleri sizin için önemli.
    beko12345 ve Ertugyigit bunu beğendiler.

MFTaşkıran - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Şuanlık Yok
    Eğlenceli bir video olmuş. Beğendim zamanla tecrübeyle birlikte daha güzel olacaktır diye düşünüyorum. Bu kadar çim muhabbetinden sonra bir daha oraya gideceğinizi bile düşünmüyorum ama olmuş bir kere :D Devam bence güzeldi :D

1. sayfa 12 SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)