Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Honda CB125E Alacağım Yardımlarınıza İhtiyacım var

REKLAM ALANI

Motosikleti
    Honda Wing Go
    Merhaba arkadaşlar/abiler bu siteyi uzun zamandır takip ediyordum üye olmak bugüne nasipmiş
    Ben 2-3 yıldır scooter tarzı motor kullanıyordum bu sene motor ehliyetimi aldım ve vitesli motora sempatim oluştu.Sınavda eğitimde kullandım ASYA markasıydı daha zevkli geldi bana kullanması falan.Velhasıl honda cb 125 e almaya karar verdim.
    Vitesliye geçiş olarak başlangıç motoru olarak iyimidir ? Fiyatı sitesinde 4900 tl diyor bu fiyata değermi ?

Birde ufak problemlerim var vitesli motoru kullanmayı sevdim ama biraz takıntılarım var.Vites geçişleri yükseltme azaltma nasıl iyi geçileceği, birde frenleme konusu.Sizin gibi ustalardan dinlemek iyi gelecektir bana Teşekkürler

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    linkinpark20 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha XJ6
    bence cbf al.

arda4 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Fiyatı biraz yüksek, ikinci ellere mutlaka bir bak.

Yakın zamana kadar sıfırının fiyatı 3000-3500TL idi.

Alternatif olarak Bajaj Boxer'a ya da daha iyisi Bajaj Discover'a bir bak.
    drej73 bunu beğendi.

reverse - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Suzuki Inazuma F
    Yakın zamanda sıfırı o fiyat degildi.
    2012'de ilk çıktığında 3650tl filandi.
    Sonra satışı durduruldu. O sirada fiyat 4150 civariydi. Şimdi tekrar satışa sunuldu ve fiyat bu.
    Marloon bunu beğendi.

drej73 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    TVS Apache RTR 150 2011 (Raş)
    beneim arkadaşın honda cb si var bindim hızı çok düşük ve devir göstergesi yok devir göstergesinin yerine çocukların oyuncaklarının ışıkları gibi süslü ışıklar koymuşlar saçma geldi bana onun yerine tvs apache bak yamaha ybr bak honda cbf 150 bak bajaj diccover çok güzeldi geçen incelem fırsatım oldu.

okan kömür - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    honda grom
    60-70ten sonra titreşim biraz fazla geldi ama kullanımı cok kolay ybr daha mantıklı gibi

kong - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    mondial 100 sfc snappy x
    ybr daha sağlam daha kıvraktır bence ybr al

Motosikleti
    DL650 XT L5 - yamaha delight 115
    Hondanın en pespaye motoru bence uzak dur,muadili başka motorlara bakın derim.
    06 EB 8036
    09 R 5520

Motosikleti
    Honda Wing Go
    Beyler peki bu motorun 2013 yada 2014 modelini bulabilirmiyim honda bayisinde ? ybr fiyatı çok yüksek o kadar bütçe malesef yok cb 125e ye zor çıktım

arda4 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı reverse adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Yakın zamanda sıfırı o fiyat degildi.
    2012'de ilk çıktığında 3650tl filandi.
    Sonra satışı durduruldu. O sirada fiyat 4150 civariydi. Şimdi tekrar satışa sunuldu ve fiyat bu.

CB125 Ace'yi kast etmiştim. Zaten CB125 Ace ile CB125E arasında da dağlar taşlar kadar fark yok. Bu motora 4000TL-5000TL oldukça yüksek bir fiyat. İlla alınacaksa ikinci el bir Ace gayet uygun bir fiyata alınabilir.

CB125E Altın Elbiseli Adam İncelemesi

http://www.izlesene.com/video/honda-cb-125-e-2013/7010004

---------- Mesajlar birleştirildi - 00:08 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:23 ----------

kampanya resmini eklemiştim ama görünmüyor tekrar linkini veriyorum:

http://s16.postimg.org/ix0rj5td1/honda_ace_2990tl.jpg

Kampanya Eylül 2013'de idi. 2014 de sayılabilir.

abeciMotoru - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Cb125E-SymWolf-Inazuma-XJ6 F
    ace falan alma derim, frenler kampana, benzin göstergesi yok, bu devir göstergesinden daha önemli
    şu devir saatine takılmayın artık bozuk plak gibi, düşündüğün motorla 26 bin km yaptım taş gibi motordur, az yakar çok kaçar, titreşim vardır, uzun yollarda küfür edebilirsin ancak şehiriçinde çok rahat edersin. günlük maksimum gideceğin 250-300 km'dir daha fazlası adamı yorar.
    ön dişliyi bir diş büyütürsen hızda artış sağlarsın, daha fazla büyütürsen 5. viteste motor çekmicek zaten 9 beygir alet.

ön tarafa bi de Cbf 150 camı takarsan rüzgardan etkilenmezsin. 4.950 fiyat olmuş çüş diyorum, 2 senede 1100 tl zam demek bu, alacaksan mutlaka 2. el al sıfır alma! temiz bişey bul bin kullan, lastikleri michelin pilot street ile değiştir, üzerindeki kenda çok kalitesiz. yavaş gidiyo diyorlar ama bütün kazalarımı bu motorla yaptım o yüzden aramızda çok duygusal ilişkiler var :D limitlerini zorlama hadi bakalım..
    Motosikletimin üstü açık..
    https://www.youtube.com/channel/UCp4K0dvqaCd6YAr_beEsudA/featured?view_as=subscriber

Motosikleti
    Honda Wing Go
    Alıntı abeciMotoru adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    ace falan alma derim, frenler kampana, benzin göstergesi yok, bu devir göstergesinden daha önemli
    şu devir saatine takılmayın artık bozuk plak gibi, düşündüğün motorla 26 bin km yaptım taş gibi motordur, az yakar çok kaçar, titreşim vardır, uzun yollarda küfür edebilirsin ancak şehiriçinde çok rahat edersin. günlük maksimum gideceğin 250-300 km'dir daha fazlası adamı yorar.
    ön dişliyi bir diş büyütürsen hızda artış sağlarsın, daha fazla büyütürsen 5. viteste motor çekmicek zaten 9 beygir alet.

ön tarafa bi de Cbf 150 camı takarsan rüzgardan etkilenmezsin. 4.950 fiyat olmuş çüş diyorum, 2 senede 1100 tl zam demek bu, alacaksan mutlaka 2. el al sıfır alma! temiz bişey bul bin kullan, lastikleri michelin pilot street ile değiştir, üzerindeki kenda çok kalitesiz. yavaş gidiyo diyorlar ama bütün kazalarımı bu motorla yaptım o yüzden aramızda çok duygusal ilişkiler var :D limitlerini zorlama hadi bakalım..
    2. el düşünmüyorum ya ilk vitesli motorum olcak scooter kullanırdım ben senelerdir.Şuanki honda cb125E çok pahalı fakat 2013 modelini satarmıki honda bayisi 0ı ? Satmıyorsada yamaha bayisine sormak lazım 2013 ybryi fiyatlar gerçekten pahalı.2013 MODEL Honda CB125E yada YBR 2013 hakkında bilgileri olan varmı ne kadardı vs. çok kararsızım ama 2.el almam asla

CxAnKACx - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    KTM Duke 200 (2014)
    Alıntı tolgafacan14 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    2. el düşünmüyorum ya ilk vitesli motorum olcak scooter kullanırdım ben senelerdir.Şuanki honda cb125E çok pahalı fakat 2013 modelini satarmıki honda bayisi 0ı ? Satmıyorsada yamaha bayisine sormak lazım 2013 ybryi fiyatlar gerçekten pahalı.2013 MODEL Honda CB125E yada YBR 2013 hakkında bilgileri olan varmı ne kadardı vs. çok kararsızım ama 2.el almam asla
    Hocam ikinci el almam diyorsunuz da bu motor devrilicek illaki yeni baslamissiniz sonucta. Su anda sizin icin aradaki tek fark km saatinin ilerlemis olmasidir temiz bi ikinci el bulunursa alinabilir bence. Ekspertiz'e falan sokun makineyi cikar her seyi bosa o makineye 5bin lira verilmez. Hatirliyorum zamaninda arastirirken cbf daha ucuzdu simdi fiyati ne olmustur kim bilir. Ya da illaki 0 olucaksa ve butce yetmiyosa bajaj veya cinli motorlar bakmakta fayda var, bence ikinci el bi ybr veya tvs daha guzel olur bunun ekipmani vs var daha ama yine de takdiri sizin.

hayko5 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    V-Twin Café racer
    2012 yılında sıfır aldım halen kullanmaktayım 18.000 km yol yaptım 2 yılda üniversitedeyken yatmış olmasına rağmen. Aylarca yattı geldiğimde tek marşta çalıştı hiç yolda bırakmadı çok zorladığım durumlarda bile üstesinden geldi honda sağlamlığı bu motorun ruhuna işlemiş emin olabilirsin onun haricinde hız istiyorsan çok gitmez 120 yaparsın maksimum o da tek olduğunda. onun haricinde 173 boyundayım 65 kiloyum ve motor altımda ihtişamlı duruyor lamba da falan dikkat çekiyor beyazı burada piyasa da pek olmadığından hemen göz alıyor, ybr'den pek farkı yok devir göstergesi için ybr alınmaz ama 5*10 sene kullanırım diyorsan eksiksiz olsun diyorsan ybr al. Geçiş motoru olarak kullanacaksan gözün kapalı alabilirsin seni fazlası iile memnun eder bakımları falan herşeyi tamamsa 1*2*3 viteslerde hemen uzar gider lambalarda şehir içinde tam bir fare ve benzini kokluyor en güzel tarafı o. sıfır alma ikinci el temiz bul Halil abinin dediği gibi ama sıfır alacam diyor illa, alınır yani.
    abeciMotoru bunu beğendi.

yasdal - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Triumph 1200 Jawa Classic /1971 ve E-bike sukutır
    Şu motor benim yanımda çalışan bi arkadaşın. Km si düşük. Eskişehirden gidip almıştı. Temiz ve sorunsuz olduğunu biliyorum. İstersen bi görüş.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-honda-temiz-orjinal-km-fiyati-dusurdum-bu-firsat-kacmaz-203524609/detay

mesut38 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    cb 125 e
    Yakıt yönü seni memnun eder 13.5 lt depoyla 480 km gidersin

Motosikleti
    Honda CB 125 E
    Alıntı tolgafacan14 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Sıfır Elde kalmış 2013 model bulamazsın. 2013 stokları bitirdiler.
    Ybr yi aratmıcak kadar sağlam,kıvrak ve az yakıtlıdır.Ybr de titreşim bir tık daha az ama keşke ybr alsaydım dedirtmez.Keşke dedirticek bu sınıfta cbf 150 var.gerçekten gerek ybr gerek cb den daha rahat.ikinci el Cbf ye bakmanı tavsiye ederim.İlla sıfır alıcam diyorsan cb yi öneririm.
    Birde ace modeliyle karşılaştıranları aldırma.Şanzımanlar farklı,birinde disk var birinde yok,birinde sadece benzin göstergesi var,Boyutları farklı Nasıl pek fark yokmuş anlayamadım..

Motosikleti
    Honda Wing Go
    Değerli youmlarınız için teşekkür ederim 0 2014 YBR almaya karar verdim paraya kıycaz artık cumartesi alıcam allah izin verirse

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)