iş dönüşü ataköyde karşılaştığım manzara yorum sizin .
iş dönüşü ataköyde karşılaştığım manzara yorum sizin .
gameraya el salla
Abi önden birine şöyle gerilip yumruğu azının ortasına bi çakıcaksın.Tek yumrukda 3 kişinin burnunu kıracaksın.Bi an sahne gözümün önüne geldi de
[img]http://i.hizliresim.com
3 ayı bir sevgi filmi.
Ee motosikletler bu kadar pahalı olrusa gençler ne yapsın işte sırasını bekleyememiş hiç biri
Yazın Bunlardan Çok Görüyorum 3 Kişi 1 Motora Binmek Nedir Abi Dışarıda Her Gördüğümde GÜlerim
Bir Türkiye apaçiler birliği klasiği,ayna da yok bu arada.Şu adamlar yüzünden cub tipi motosikletlerden soğudum.Ben küçücük şehirde oturuyorum her gün görüyorum şu manzarayı.Bir de deli gibi son gaz sürüyorlar şehir içinde...Tam sopalık hepsi.Ama yukarıda arkadaşın yazdığı gibi bırakacağız bunları kendi hallerine doğal seleksiyon gerisini zaten hallediyor.
Polisimizi bazen cok sevme nedenleridir bunlar. Eskisi gibi takilamiyor bunlar artik. 2000 lira cezayi yiyince akillari baslarina gelir.
bana mı denk geliyo bilmiyorum ama asıl bunlar düştüklerinde bişey olmuyo. inşallah Allah akıl fikir verir.
Sonraki levellerda bunların teker yapanları gelecek 3xcombo puan veriyor.
ALLAH ıslah etsin ne diyelim..
"The Ultimate Riding Machine"
Merhaba,
Sabah sabah ne güldüm.. Bir gün, bir erkek arkadaş, kız arkadaşıda artcı , sürecek.Aynı istikamete gidiyoruz, gel sende , öne oturursun sığarsın buraya diyor, bir ona bi motora, bir de kız arkadaşına baktım Sonrası bana edilen ısrardan ibaret,devlet meselesine döndü olay.. O günden beridir, görüşmüyorum !
Ev arkadaşıma videoyu izlettim, linkteki resmi de gösterdim , bak dedim,bunlar kötü örnek ne güldük ne güldük
Motorcycle Surfers ios ve android marketlerde
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)