Eşi Kapalı Olan Motorcular Kask ve Giysi Kullanımı
-
ben soruyu anlamadım yada garip geldi bizim grupda başı örtülü hanımı olan ve gezilere gelen çok kardeşlerimiz var.. hatta bazen hanımlar alıyorlar motoru kendileri falanda çok iyi sürüyorlar.. baklava kullananda var , buff kullananda var buff zaten baklava modunda tam bir baş örtüsü gibi oluyor. arkadaşımın hanımı revit tracker kullanıyor misal..
Reklamlar
-
Merhaba.
Konuya her açıdan hakim değilim, ancak kask içinden başörtüsü kullanan hanımlar gördüm.
Asıl değinmek istediğim korumalar için tek parça TorchPro ya da benzeri kumaş tulum bakabilirsiniz.
Biraz pahalı olabilir ama epeyce geniş, yazlık (light) olanları ferah ve korumaları da tam olur.
Dini hassasiyetlerini de gözetmiş olursunuz.
http://www.torchsuits.com/torchprolight.html
Bunun haricinde geniş kıyafetler dolanma, biryerlere dolaşma riski barındırıyor.
Kazasız belasız sürüşler.
Hamdım, piştim, hala hamım.
-
Eşim kapalı ve caberg-duke modeli çene açılır kask kullanıyor,,,
-
Topuzlarını çözmeden kask deneyip bir boy büyük kask alma yoluna gidilmesi en büyük risklerden biri.
Tabii, kask takarken de ...
-
Başörtüsü ile çok rahat kullanılır ama risk yaratır kask kafaya tam oturmaya bilir kaskda boşluk olabilir yada Allah göstermesin bir düşme anında kask tutunamayıp çıkabilir .. yoksa başörtüsüyle rahat takılır onda bir sıkıntı yok..
-
Hep baş örtüsünün kask ile durumuna odaklanmışız ama tunik de başa dert olabiliyormuş.
(bkz: http://www.motosiklet.net/forum/moto...ir-destek.html)
Hocam, bağcıklı ayakkabı veya tunik gibi sarkabilecek şeylerden kaçınmak lazım. Kask, mont, eldiven, pantolon ve çizme hem yolcuda, hem sürücüde, her türlü motorda, kısa uzun demeden her sürüşte şart.
-
zaferce adlı üyeden alıntı
Hep baş örtüsünün kask ile durumuna odaklanmışız ama tunik de başa dert olabiliyormuş.
(bkz:
http://www.motosiklet.net/forum/moto...ir-destek.html)
Hocam, bağcıklı ayakkabı veya tunik gibi sarkabilecek şeylerden kaçınmak lazım. Kask, mont, eldiven, pantolon ve çizme hem yolcuda, hem sürücüde, her türlü motorda, kısa uzun demeden her sürüşte şart.
Abi troll o troll
Bu arada, helal olsun diyorum. Ben motorla gitmeyi planladığım seyahatlerde bana eşlik edecek birini bulup evleneceğim diye evde kaldım
Siz nasıl ikna ettiniz yengeyi motora binmeye? Taktiksel bir şey ise bana da öğretin. Ben kız kardeşimden başkasını bindiremiyorum.
-
efendy06 adlı üyeden alıntı
Abi troll o troll
Bu arada, helal olsun diyorum. Ben motorla gitmeyi planladığım seyahatlerde bana eşlik edecek birini bulup evleneceğim diye evde kaldım
Siz nasıl ikna ettiniz yengeyi motora binmeye? Taktiksel bir şey ise bana da öğretin. Ben kız kardeşimden başkasını bindiremiyorum.
Troll olan kim anlamadim. Ben genel olarak basligin okuyucularina hitaben yazmistim. Ustte yazilanlara bakinca da trollun kim olduğunu bulamadim.
Esim Serap kendi motosikletini kullaniyor. Ben motora baslarken kendime aldigim egitimden ona da hediye ettim, Begendi, motorcu oldu. Hatta bir yildir benim motorum yok, onun var, Nadiren artcim oldu. Simdi de artcim olmayi pek tercih etmez, surusumu begenmiyor.
-
zaferce adlı üyeden alıntı
Troll olan kim anlamadim. Ben genel olarak basligin okuyucularina hitaben yazmistim. Ustte yazilanlara bakinca da trollun kim olduğunu bulamadim.
Esim
Serap kendi motosikletini kullaniyor. Ben motora baslarken kendime aldigim egitimden ona da hediye ettim, Begendi, motorcu oldu. Hatta bir yildir benim motorum yok, onun var, Nadiren artcim oldu. Simdi de artcim olmayi pek tercih etmez, surusumu begenmiyor.
Abi verdiğin link'deki paylaşımı yapan iue35turkey var ya, o troll
Yengeyi de takdir ettim, daha doğrusu ikinizi de. Ne güzel bir şeydir eşlerin böyle bir ortak zevkinin olması...
Evet Manuş Baba dinliyor, kitap, gazete okuyor ve düşünüyorum...
Düşünün, düşünmekle ölmüyor insan...
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)