yeni başlayanlar ve başladığı günü hatırlayanlar
Reklamlar
-
Merhaba arkadaşlar.
Bilirsiniz o ilk motoru almaya gideceğiniz gün,heyecan doruktadır, hayaller gerçekleşmek üzeredir ve gece hiç bir şekilde uyku tutmaz. Ben kendi maceramı ve diğer birkaç arkadaşın macerasınk biliyorum. Fakat sizin maceralarınızı da merak ediyorum. Hem yalnızca ben değil yeni alacak arkadaşlarda merak ediyor. fazla uzatmıyorum, mikrofon sizde.
Saygılar...
Reklamlar
-
Rezerve yapıyorum bütün hikayeyi yazmam lazım
-
Bu ayın son haftası ya da Mayısın ilk haftasında ilk motorumu almaya gidicem inşallah. Yamaha YZF R25 tercihim, heyecanla bekliyorum
-
Ilk motorum mobiletti. Sene bilmem kac. Lisedeydim. Yaz ayina fabrikada calisiyorum. Orda calisan birinden taksitle aldim. Tam 18 liraydi. Sonra bizi yasimiz kucuk diye o ay fabrikadan cikardilar kalan parayi babam odemisti. Ha birde motoru alip eve donerken egzos kopmustu. Ne gunlerdi be😃😃😃
-
Şahsıma özel ilk motorum 2011 mart ayında alınmış olan Ramzey Karaca 100 dü. Hala durur.
-
Motosiklet Eğitmeni
40sene falan önceydi.
Bir hatirlasam kimseyi tanimam bu alemde.
-
-
Burayı daha uygun bir saatte yeşillendirecem.
-
3 sene önce almıştım. İlk gün iki kez düşmüştüm
-
-
-
2005 yılının mayıs ayında ilk motosikletimi aldım 2015 mayısında tam 10 yıl olacak şu anda dördüncü motosikletim ilk günü derseniz çok heyecanlı değildim gayet sakindim (asıl heyecanı ekipmanları toparlaken hissettiğimi hatırlıyorum) motosikleti otopark a çektim uzun uzun seyrettim çin malı idi (büyük hata) neyse ikinci gün fuar a yakın ikamet ettiğimdem dolayı fuar da epey turlamıştım.
-
-
-
Ben küçükken babamın beyaz peugeot panteri vardı. Sabah işe giderken beni de okula bırakırdı. Genelde motosikleti çıkarır benden çalıştırıp ısıtmamı isterdi. Bir gün gene öyle oldu, motosikleti ısıtıyorum...
Genelde çok akıllı uslu bir çocuktum.Ama o gün beklenmedik bir şey yaptım. Motosikleti ısıttıktan sonra ayaklıktan indirip bastım gaza. Daha önce hiç kullanmamışım, nasıl kullanacağını da öğretmemişti kimse. Fakat gayet güzel sürebildim. Kısa bir tur atıp geri geldiğimde annem babam kapının önündeydi. Telaşlı oldukları belliydi ama hiç kızmadılar. Kızsalardı belki motosikletle bağım bugünkü gibi olmayabilirdi.
-
Sıcak bir 5 Ağustos 2013 günü akşam üstü esintili saatler;
yeni gelin gibi heyecandan ölen bir ben ve 125'lik honda cb eşliğinde inanılmaz hezeyanlar :D
her insan evladı mutlaka yaşamalı bu duyguyu. o ilk marş, o ilk fıtıfıtlar çok başka tabi, sürekli hiç yerinde duramama ve hadi gidelim hissi. ilk akla gelenler..
Motosikletimin üstü açık..
https://www.youtube.com/channel/UCp4K0dvqaCd6YAr_beEsudA/featured?view_as=subscriber
-
3 gün önce ilk motorumu aldım.Edirne Keşan dan Eneze kadar kuzenimle götürdük.Ehliyet olmadığı için korka korka gittik allahtan trafiğe denk gelmedik.İlk kullanmayi denediğimde baya stop ettirdim ama kalkışı yapınca gayet güzel gittim korktuğum tek yön viteslerdi ama onlarida çok güzel attım ve yaza görüşmek üzere motorumla ayrıldım :( aldığım motor ise mondial 100mg prince
-
Yıl 2013 gittik safari aldık nasipse yaza duke 200 ))
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)