Hayırlı uğurlu olsun arkadaşlar...benzinin litresi artık 2,87 ytl...dalgalı kur rejimiden sonra dalgalı benzin rejimine gidildi herhalde....
Hayırlı uğurlu olsun arkadaşlar...benzinin litresi artık 2,87 ytl...dalgalı kur rejimiden sonra dalgalı benzin rejimine gidildi herhalde....
Yeryüzünün sonuna gittim Suların sonuna gittim Gökyüzünün sonuna gittim Dağların sonuna gittim Arkadaşım olmayan birşey bulamadım Navajo Atasözü
Ötv-Euro-Şimdide benzin
Acaba birisi " İnin lan motordan, yürüyün" ü uzun yoldan söylemeye mi çalışıyor?
[COLOR="Blue"]Ne Kadar Yükseğe Çıkarsan, O kadar Yüksekten Düşersin. [/COLOR]
Duuur dur daha bu hükümet başımızdan aşağı kaynar su dökecek...az sonra !
"Geçmişini hatırlamayanlar onu tekrardan yaşamaya mahkumdurlar". -Santayana
hayır bence açıkları kapatmaya çalışıyorlar
böyle açığı ben de kapatırım. vergileri artır zam üstüne zam.necdet adlı üyeden alıntı
ayrıca devletin çoğu şirketi özelleştirildi. satarak filan olmaz bu işler.
üretici olmak lazım biraz. gençlere imkan versinler bence. ne gençler var imkanları yok mucid gibiler.
Korkarak yaşıyorsan yalnızca hayatı seyredersin
ötv zam bugün motorlara zam yapılmış birde benzine zam zam salağı olduk yetmez daha çok zam zamda zam binmiycem işte belediyelere otobüslere
haklısın vallahi kardesim.hepsini baska devletler kapacak.bizim devletimizde kafasını taslara vuracak o zamanylmzzz adlı üyeden alıntı
valla bir scooter kullanıcısı olarak beni pek ilgilendirmiyo benzin zammı
iyi ki arabayı almıyorum ))))))
[COLOR="Red"][U][B]:pr:PEMBİŞİM SATILDI :salut:[/B][/U][/COLOR]
- beyefendi akaryakıta gelen zamlar sizi etkiliyor mu ?
- yok bacım ben hep 20 milyonluk benzin alıyom beni etkilemiyo...
bu adamlar böyle enayileri yönettiklerini zannediyorlar herhalde
Yeryüzünün sonuna gittim Suların sonuna gittim Gökyüzünün sonuna gittim Dağların sonuna gittim Arkadaşım olmayan birşey bulamadım Navajo Atasözü
arabayı almalısın ama ülkemize katkı olsun
ya ne diyeyim şimdi ben bıktım artık yaa şimdi biz muhtacız yaa benzine zam üstüne zam yaparlar artık ama durr suyla çalışan motoru yapınca ne yapacak bakalım suyada zam yaparlar artık yaşanmaz hale geliyor artık bu ne dırkı bole devletın acıgını bızmı kapatalım vergıye zam yakıta zam zam ustune zam bu mıllet ac daha da oldurmeye calısıyorlar ınsanları zaten kotu bır motorum var onu bıle cok goruyor devlet yanı dıyecek bısey bulamıyorum
Kawasaki z750s O Bir Aşk
31 yaşındayım 11 yıldır aktif siyaseti takip ediyorum,bu ülke HIRSIZLAR ülkesidir....Koyun meeee'ler Çoban güder....
[B]"Akıllı olanlar sebepler konusunda tartışırlar,ama nihai kararı sonuçta sürekli aptallar verir...!"[/B]
ccbbdd adlı üyeden alıntı
CBR 600F Honda,
27 Yaşındayım...gencim güzelim...beni güdecek 31 yaşında genç bir beyle tanışmak istiyorum...meeeee....ccbbdd adlı üyeden alıntı
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
sitenin içeriği mi değişti yoksamete_han adlı üyeden alıntı
Korkarak yaşıyorsan yalnızca hayatı seyredersin
Walla mete abi , yine koparmışsın ortalığı...mete_han adlı üyeden alıntı
vipercan o mesajım tek başına feci anlam taşıyor...ama bu mesaja karşılık yazdığımda görülmeli dimi...aman abi sakata gelmeyelim...bu ccbbdd yi severim...elimde büyüdü kerata...kıvırcık saçlı sevimli çocuktur...ccbbdd adlı üyeden alıntı
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
abi herkes anlayacağını anladı.. demek yıllardır öyle olduğunu bizden sakladın..mete_han adlı üyeden alıntı
CBR 600F Honda,
len psiko yatsana abicim sen...hadi canım...sütünü iç hayatım...üstün açıkda yatma...sonra kabus görürsün... ..
kanka valla yatıyom artık...öpüldünüz..
hadi sabaha devam ederiz makaraya kakaraya
fragrance_chaplin adlı üyeden alıntı
Niye? senin scooter suyla mı çalışıyor??
[SIZE="2"][B][I][FONT="Verdana"][LEFT]MEEEEAAAAAAAUV
[/LEFT][/FONT][/I][/B][/SIZE]
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)