Fansız motosiklet kullanmak sorun yaratır mı?
Reklamlar
-
tr100a adlı üyeden alıntı
Bende fransız motor diye okuyup anlamadığımdan konya girmedim ta sabah uyku sersemi bakınca fan olduğunu anladım
Arkadaşım motoruna bir sürü para vermişindir riske girip fan sız şehir içinde kullanma taktığın fanın kenarları kapalı olması lazım ki havayı önden alıp arkaya atabilsin demek istediğimi anlamak için bir otomobile bak etrafında plastik kapak var
Aynen biliyorum o kapaklarıda bir bilgisayar fanının yanlarını kapatsam öyle taksam olur mu?
Reklamlar
-
Goldshadow adlı üyeden alıntı
Aynen biliyorum o kapaklarıda bir bilgisayar fanının yanlarını kapatsam öyle taksam olur mu?
bende renault 11 1.4 var elektrikçi bezi radyatörün üzerinde unutmuş ve ordan fanın üstüne düştüğü için fan motoru yandı benim araç klimalı olduğundan fan motorunu başka araçtan alıp uydurduk pervanenin kenarında 2cm açık kaldığı için motor cıkardığım motordan iki kat kuvvetli olduğu halde hararet problemi yaşadım ta ki pervane kenarına 5mm buşluk bırakıp radyatörün kenarını tamamen kapatacak şekile getirinceye kadar
şunun gibi resmi örnek olarak gösteriyorum https://www.google.com.tr/url?sa=i&r...29086602534066
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler