Sabahtan beri kagnakbyapiyorum bende fransiz motor gordum
Fan olarak pc fanlari okur guzrl olur hatta ucuzdrlur 2 fan yerine kuvvetli 1 tane taksanda olur
Sabahtan beri kagnakbyapiyorum bende fransiz motor gordum
Fan olarak pc fanlari okur guzrl olur hatta ucuzdrlur 2 fan yerine kuvvetli 1 tane taksanda olur
"Fransız" motor olarak okumakla kalmadım.
Doğrusunu okuyunca, fan olmayacağına o kadar ihtimal vermemişim ki, "fan kulüpsüz" manasında "fansız" sandım.
Az daha "en çok fanı olan çinlidir, hem fanı olsa nolur olmasa nolur" diye de cevap verecektim utanmadan
Ben de 2 gündür fransız diye okuyup var mıydı lan fransız motosikleti diye düşünüyorum :D
Başlığı Fransız olarak okuyan tek ben değilmişim. Arkadaş motoru Fransa'dan getirmiş kullaniyor bir sorun olur mu diyor sandım :D
Buradan site üyelerini acilen göz doktoruna gitmesi gerektiğini öğrendikk 😂
bi kaç model var radyotörü fransız olan ama seninkininde orjinali fransızmı acaba :D
vay arkadaş kıyamet senaryolarına bakın ya :D
Malesef değil Fransız falan...
12v 500ma yada 1a bilgisayar fanı kullanabilirsin elimde var sana ücretsiz verebilirim.
Fransız motorları, forumun tamamında bu başlıkta konuşulduğu kadar konuşulmamıştır.
bu ne tesadüf bende fransız diye okudum sonra ulan ne körüm dedim:D
Al bendende o kadar...Valla bende Fransız diye daldım konuya...bence bilimadamlari baksın bu konuya...
Fransiz motor diye girdim Peugeot konusu sandim
Bende fransız motor diye okuyup anlamadığımdan konya girmedim ta sabah uyku sersemi bakınca fan olduğunu anladım
Arkadaşım motoruna bir sürü para vermişindir riske girip fan sız şehir içinde kullanma taktığın fanın kenarları kapalı olması lazım ki havayı önden alıp arkaya atabilsin demek istediğimi anlamak için bir otomobile bak etrafında plastik kapak var
Bişiy olmaz bin öyle, en fazla hararet yapar, motor yaptırırsın ne olcak. Maazallah 200 tl'ye (yarısına hallolur) falan malolur.
Bende fransız okumuştum.
konu başlığının FANSIZ olduğunu biliyorum fakat her seferinde fransız okumaya devam ediyorum
Aynı şekilde bende fransız okuyanlardanım ya diyorum fransız motosiklet kullanamak türkiyede filan yasakmıkı ne var bu fransızda diyip girdim :D
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)