Dağın başında mahsur kaldım...
Reklamlar
-
Daha demin motor sürerken arka tekerleği tutan milin somunu düştü. Allah'tan hemen fark edip durdum. Eve 15-16 km uzaktayım. Motoru çalıştırmaya korkuyorum . Geri nasıl döneceğim . Elimde 18-19 somun vardı onu takmayı denedim ama olmadı. Galiba diş yapısı farklı. Acil yardım lazım. Pratik arkadaşların fikrini bekliyom.
Reklamlar
-
Yavas yavas yurut bi sikintu olmaz ara ara kontrol rt tabiki rlinde tel varsa teli sik somun terine daha iyi olur
-
Yanında erzağın varsa, motosiklete binme in ve yanında sürerek götür, binmen son derece tehlikeli olacaktır, deneyimin yoksa dağda yaşamda kalma savaşı içinde bulabilirsin kendini hava kararmadan evine varmaya bak
-
afadı ara helikopter iste gelirler
-
yerde vs bakın tel bulabilirseniz milin diş yuvasına tel sarın çıkmaması için yada öteki taraftan çıkmaması için birşeyler yapın
-
Merhaba,
Yardım çağırın..
-
Son durum nedir hocam?
Elinizdeki somun eğer dişliden içeriye giriyosa dişliyi ince iplik ile sarın. Daha sonra o somunu sıkın. Sizi eve kadar idare eder.
-
Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Keşke konum bildirseydiniz,belki birileri yakındır oralara.
Geçmiş olsun.
-
evet dostum konum yaz belki buradan biri görür yardımına gelir yada en kötüsü jandarmayı ara yardımcı olurlar eğer mahsur kalacağım korkun var ise
-
Motoru 3 saat boyunca elimde sürükleyerek eve vardım Allah'a çok şükür. Telefonumun şarjı bittiği için mesaj yazamadım. Herkeze çok teşekkür ederim.
-
Nasıl bir üreticidirki bu hayati önem taşıyan tekerin miline düz somun kullansın
Yenisini alırken fiberli olmasına dikkat edin,gevşesede biryerlerde düşüp sizi tekrar yolda bırakmasın
-
Hondamı yaptı bunu Mondial mi ?
-
Bence mondial
Euzü billahi mine'ş-Şeytani'r-racîm Bismillahirrahmanirrahim
-
-
Segmanlı somun al sanayiden. Mil ince dişi ince veya normal diş olmasına göre de dişi seçeceksin.Zaten elindeki somunun olmama sebebi diş yapısı eğer boyutu aynıysa.
20tl-25tl ye locktight benzeri ürün satılıyor. Mavi renkli olandan(sökülebilir) bundan da al. Söktükten sonra takarken bundan da 1-2damla daha fazla değil. Damlatarak sık Bir daha çıkması neredeyse imkansız
-
Geçmiş olsun dostum. Birdahakine kontra 2. bir somun at bişicik olmaz tabi milde 2. somun için yer varsa. Fiberli somunlarda atabiliyor kendini. En Garantisi 2 somun birden kullanmak. Heleki sğrekli zincir ayarı gerektiriyorsa motorun zırt pırt o somunlarla oynuyorsan en kesin çozum.
-
Geçmiş olsun kardeş sağ sağlim varmışsın motoru iterek götürmek zordur heleki mesafe uzunsa başıma geldiği için biliyorum
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)