2015 A2 Ehliyet direksiyon sınavı harç ücreti ?
Reklamlar
-
Arkadaşlar herkeze iyi akşamlar yazılı sınavdan 88 alıp sınavı geçtim çok şükür. sürücü kursumdan mesaj geldi bu gün direksiyon sınavı için harc ücretini ödeyiniz diye, ben ücreti 60 tl biliyordum fakat bu gün benimle aynı zamanda farklı sürücü kursuna yazılan arkadaşlarım (B SINIFI EHLİYET ALMAK İÇİN.) 120 TL yatırdıklarını söylediler acaba onlar B sınıfı aldıkları içinmi ücret farklı , yoksa bendemi 120 yatıracağım saatde geç oldu sürücü kursunu arayamıyorum aklıma takıldı sizlere sorayım dedim. Herkeze kazasız belasız sürüşler
Reklamlar
-
Selam bende ehliyet almak istiyorum ama daha araştırmadım fiyat falan sana kaça patladı hepsi bende (b) sınıfı var sadece direksiyona giricem
-
60 Tl olması gerek direksiyon aınav paasının geçen sene 50 tl'ydi bu sene 60.
-
Ben arabanın direksyon sınavına 80 lira verdim
-
Ben 100 tl verdim, B içinde A2 içinde.Eğitim ve sınavı için.
-
Kesin bi cevap bulamadım hala :( , ama 60 tl dir inşallah benim için 1 lira bile önemli şu sıralar yaza girene kadar motor almam lazım
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:27 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:19 ----------
günelyildiz adlı üyeden alıntı
Selam bende ehliyet almak istiyorum ama daha araştırmadım fiyat falan sana kaça patladı hepsi bende (b) sınıfı var sadece direksiyona giricem
usta şuanlık masraflarım
-400 lira kurs ücreti
-50 lira sağlık raporu
-60 lira yazılı sınav için harc ücreti
-60 tl direksiyon sınav ücreti ( yarın yatırıcam bunu 60 lira oldugundan tam emin değilim )
şuanlık masraflarım bunlar oldu kardeşim ama daha alırken emniyete verilecek paralar falan var
Eğer bir gün 4 teker istersem, bi motor daha alırım.
-
Banada mesaj geldi 60 tl yatririn diye ben motoru almaya geldim yatiramadim pazartesi vericegim
-
Bugun a2 için fiyat alırken sınav harcını sordum kadın 110 dedi kıllandım şimdi
-
Ben 90 TL yatırdım bugün. B aldım, üzerine A2 alıyorum. Kursa B için 400 verdim. A2 için 300 verdim. A2 için de 9 ders yazdılar.
-
Arkadşlar sürücü kursumla görüştüm , direksiyon sınavının harcı resmi olarak 60 TL dediler. bunun dışında rakam veren sürücü kursları tamamen sizi kerizliyor hakkınızı arayın.
-
60 tl bankaya yatan devletin aldığı sınav harcı. geri kalan işe kursların aldığı sınav ücreti. kursların aldığı ücret değişkenlik göstebilir. Sınav ücreti hiç almayıp kurs ücretini fazla alan var.250 lira kurs ücteri alıp, sınavlarda kurs masrafı diye 60 yada 50 tl alan kurslar var. kimiside seninki gibi direk 400 tl alıp sınavda para almayanlar var. Bu tamamen kursun ticari politikası.
-
28 Aralık 2015, 18:10
direksiyon sınav ücreti 60 tl olmasına rağmen kurs benden 100 ücret ödememi istiyor ne yapmam lazım?
-
28 Aralık 2015, 19:28
Enes Bakır adlı üyeden alıntı
Kesin bi cevap bulamadım hala :( , ama 60 tl dir inşallah benim için 1 lira bile önemli şu sıralar yaza girene kadar motor almam lazım
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:27 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:19 ----------
usta şuanlık masraflarım
-400 lira kurs ücreti
-50 lira sağlık raporu
-60 lira yazılı sınav için harc ücreti
-60 tl direksiyon sınav ücreti ( yarın yatırıcam bunu 60 lira oldugundan tam emin değilim )
şuanlık masraflarım bunlar oldu kardeşim ama daha alırken emniyete verilecek paralar falan var
bizde sağlık raporu bedava
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)