Bajaj Pulsara geçiş için yeterlimidir acaba ?
Reklamlar
-
Reklamlar
-
ilk başlangıç motoru bile olur .ve şunu söyliyeyim 150 cc ile 250 cc arasında aman aman bir fark yok sadece tatminkar.yol tecrubenizde olduguna göre çok kısa bir süre sonra oda sizi tatmin etmemeye başlar
-
7500 e pulsar kaldı mı? İkinci el bile yok sanırsam
-
tatmin eder galiba 100 120 km arasında motor kendini yırtmadan gitsin yeter o bana uzun bi yola gitmeye kalkıom 70 80 bayıyo adamı gazı 120 ye sabitleyip gidilir heralde
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:35 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:33 ----------
turkish39 adlı üyeden alıntı
7500 e pulsar kaldı mı? İkinci el bile yok sanırsam
sahibindende var baya bi 7000 7500 8000 arası tabi deiştirmezlerse çakallık yapıp
-
Alabiliyorsan pulsar al, megelliden uzak dur derim.
Nedenlerini de kısaca açıklayayım, bajajın parça sorunu yok servisi daha yaygın ve 2. elde satarken fazla zarar etmezsin.
Megellide ise hepsi tam tersi. Şekline kanıp aldanma derim. Bu ikisi arasında kesinlikle bajaj pulsar
-
Pulsar öyle çok ahım şahım hızı olan bir model değil. Ak git
-
firerly adlı üyeden alıntı
tatmin eder galiba 100 120 km arasında motor kendini yırtmadan gitsin yeter o bana uzun bi yola gitmeye kalkıom 70 80 bayıyo adamı gazı 120 ye sabitleyip gidilir heralde
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:35 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:33 ----------
sahibindende var baya bi 7000 7500 8000 arası tabi deiştirmezlerse çakallık yapıp
O zaman acele et derim,durduğu yerde durmoyo Pulsar.Zamanında Hondaya kızardık Pulsar Hondayı da geçti
Hani böyle aniden karşına çıkıyor ve göz göze geliyorsun ya, o an çok kötü oluyor insan. Heyecandan ne yapacağını şaşırıyor, ayakları titriyor...Sonuçta köpek bu ısırır falan...
-
Aynen megelliyi bırak bajaj pulsar al sen , ve tecrüben de gayet yeterli böyle sağlıklı cc yükselttiğin için de seni ayrıca tebrik ediyorum. Keşke her motorcu senin gibi olsa.
-
Ertugyigit adlı üyeden alıntı
Aynen megelliyi bırak bajaj pulsar al sen , ve tecrüben de gayet yeterli böyle sağlıklı cc yükselttiğin için de seni ayrıca tebrik ediyorum. Keşke her motorcu senin gibi olsa.
çok teşekkür ediyorum bu motoruda alır baya bi binerim saten bu işler yavaş yavaş oluyo etrafımdaki insanlar durmadan 600 lük felan al dıyolar o nası motor öyle ama bilmiyorlar motorun nası bi güç ürettigini
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:02 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:59 ----------
SuleymanE adlı üyeden alıntı
Alabiliyorsan pulsar al, megelliden uzak dur derim.
Nedenlerini de kısaca açıklayayım, bajajın parça sorunu yok servisi daha yaygın ve 2. elde satarken fazla zarar etmezsin.
Megellide ise hepsi tam tersi. Şekline kanıp aldanma derim. Bu ikisi arasında kesinlikle bajaj pulsar
benimde kafam yattı bajaja megelliyi alsamda parça sıkıntısı ve arızalardan korkum yok aslında elim yatkın motorda çogu şeyi kendim yaparım anca büyük bir arıza olursa anca öyle motorcuya giderim
-
600 lük makine oyuncak değil sıfır yüzü 3 küsür saniye mi ne , km tecrübesi eğitim trafik bilgisi ve belli bir pişme olmadan gerçekten tehlikeli. Ben hayatımı seviyorum dersin arkadaşlarına bi daha 600 lük al derlerse :D
-
Bence yeterlidir ama arasinda çokta bisi fark yok alicaksan ben biraz daha yuksek cc tavsiye ederim
-
Ertugyigit adlı üyeden alıntı
600 lük makine oyuncak değil sıfır yüzü 3 küsür saniye mi ne , km tecrübesi eğitim trafik bilgisi ve belli bir pişme olmadan gerçekten tehlikeli. Ben hayatımı seviyorum dersin arkadaşlarına bi daha 600 lük al derlerse :D
aynen öyle eşek hoşaftan ne anlar :D
-
Bajaj pulsar 200 ns gecis degil baslangic motoru bence zaten kullanirsin
-
Benim ilk motorum. Ehliyeti aldıktan sonra kullandığım ilk motorsiklet yani Pulsarla öğrendim diyebiliriz motosiklet sürmeyi ve hala öğreniyorum. Ben de uzunca bir süre değiştirmeyi düşünmüyorum bana fazla bile bu motor :D
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)