Arkadaşım artçı selesini çıkartıp mono kapak takmış soran olunca tek kişilik alet deyip geçiştiriyor. Benim bahanemde kask.
Arkadaşım artçı selesini çıkartıp mono kapak takmış soran olunca tek kişilik alet deyip geçiştiriyor. Benim bahanemde kask.
G*tüm çok büyük desek ?
valla hiç bahane falan uydurdugum yok benim yanımda artçı için kask taşımıyorum daha doğrusu taşıyamıyorum çünkü yerim yok. bende direk sölüyorum kim olursa olsun kusura bakma yanımda kask yok bindirmem. yaa birşey olmaz falan der ise yine kusura bakma bindirmem diyorum ve binemiyor ama artçının korumalarıyla binmesi benim için sorun değil. kız arkadaşımla sayısızca bindiğimiz için sorun yok hatta onun scooterda ben artçı olunca dahada bi rahat oluyor
Ekipmansız(sadece kask değil yani, mont çizme eldiven de olması gerekiyor) artçı bindirmem diyorum. Bir durum (geldi birisi çarptı mesela, benden kaynaklı olmayan bir olay mesela )olursa bana bir şey olmaz ama sen mahvolursun, bunu da ben kendime yediremem/bunu kaldıramam diyorum(ki gerçekten de öyle).
Ekipmanı tam da olsa prensip olarak erkek artçı almıyorum, görüntü kirliliği yahu, birbirine yapışmış iki tane adam... Bunu da direkt böyle söylüyorum.
Bugüne kadar sadece bir kez binmek isteyen oldu,Kask yok polis pis ceza yazar hem sana hem bana dedim mırın kırın etti gitti.
motorun önü kalkar seni düşürür.
''Ya olduğun gibi görün,
Ya göründüğün gibi ol''
Rodajdayım ilk 5000 km yolcu yasak
Merhaba,
Çok sorarlar bana, artci alır misin diye, arkanda birini sürüyor musun da ikinci sorus tarzidir
Ekipmanin yok, çok tehlikeli. 25 km nin uzerinde düz duvara dahi vursan beyin ölümu gerçekleşme riski var. Yeterli gelir, ama bir gün biri aman nolcak dedi , ben ömür boyu vicdan azabiyla yasayamam sonra demek kafi geldii..
Kirpik diplerim ağrıyor
Hiç motora binmemiş birini arkama bindirdim uludağdan aşağıya inerken ani bir hareket yaptı mecburen direksiyonun yönü değişti zor toparladım bunun için hiç motora binmemiş biri artçı olarak alınmamalı
daha yeni aldım süremiyorum düşeriz diyorum ben
ama bazen yaşlı dedeler oluyor götürüyorum onları
yakın arkadaşlarımda hep motosiklet var. zaten motosiklet gezisi dışında öle arkadaş ortamlarına motosikletimle gitmem. asıl motosiklet isteyenler oluyo o daha beter. Canımı iste daha iyi diyip şakaya vurup vermiyorum :D
Motor rodaj döneminde sanırım iş görür )
Ben yalnız takılıyorum arkadaş. kusura bakma. prensibim değil tren yapmak
Artçı alacak kadar kendime güvenmiyorum düşsen sakatlansan ne derim kardeşim erkeklere verdiğim cevabın geneli. 4-5 defa kadın bindirdim ne ben ne onlar itiraz etmedi. Hava yastığı da önemli tabi :D temas yok temas yok!
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)