Artçı almamak için bahane platformu
Reklamlar
-
Arkadaşlar çoğumuz motosikletimize artçı almayı sevmiyoruz. Motorun dengesini bozuyor, ekipman takmak istemiyor, istediğimiz sürüşü yapmamızı engelliyor gibi bir sürü mantıklı sebebimiz var. Bu başlık altında da artçı almamak için kullandığımız bahaneleri paylaşalım ki zorda kaldığımızda kullanabilelim
Ben başlıyorum:
Arka amortisör bozuk 2 kişi binilmiyor.
Reklamlar
-
ben oraya gitmiyorum ,şimdi gitmicem gibi
-
Amortisör bahanesi candır. "Ayarlamak lazım, kim uğraşacak" da denebilir. Kask takmayana, "geçen şurda çocukları kask yok diye polis çevirdi" diye maddi damara basılabilir. Ya da, "hiç artçı almadım, o kadar iyi süremiyorum" en temizi. :D
-
"Artçı taşıma eğitimini henüz almadım, ikimiz için de riskli olur bu, kusura bakma. Yoksa ayıpsın!"
aslında yalan da değil ha
-
Başım ağrıyor bugün olmaz
-
Kıvırmaya gerek yok istemiyorum, sevmiyorum, hoşlanmıyorum der geçerim bi daha da sormazlar zaten >
-
Aga benim arka kampana 2 kişi olunca tutmuyo :D
-
-
"Kasksız rüzgar s... atar haşat eder benden demesi ağzın yüzün eğilir"
ve ses yok
BİZ; KANINI VE CANINI BU VATAN İÇİN FEDA EDENLER VE GÖZÜ YAŞLI ANALAR İÇİN SAVAŞIRIZ...!
"AKINCILAR..."
-
yedek kask yok getirin götüreyim diyorum
-
ben erkek artci almiyorum. iki sap hic hos degil :D
-
ben kask takmayanı almıyorum (yinede takmak istemezse 100 mt kasksız dolaştırınca mecbur takılıyor o melet )
tek ayar olduğum götü başı oynayan artçılar hacı yatmaz gibi viraj larda motoru kaldırıyorlar
bu arada tavsiyem artçı ilk kez motosiklete biniyorsa kısa bi brifing verin :
sürüşe müdahale etme !
bir engel araç gördüğünde motoru terketme!
ayaklarını basamakta tut
en önemlisi arkada kafa atıp durma diye !
-
Bana kimse artci olmak istemez zaten :D ama olursa
"Ben kendimi zor goturuyorum :/" hale bak derim :D
-
Kanki sen karşıya geç döneyim öyle bin tamam der sonra basar giderim :D
-
Selenin artçı bölümüne kedi şaapmış derseniz bu da bir ihtimal
-
Tekerin havası az
-
Ehliyetimden 10 puan ceza kaldı ceza yersem ehliyetsiz kalamam kusura bakma , lan yada kıvırmaya hiç gerek yok yok arkadaş artçı taşıyacam diye kendimi imha edemem de
-
'20 TL fişeklede benzin alalım' dediğimde binmek istemiyorlar güzel bahanedir )
-
Bende 2.kask yok kask bulabilirsen artci ol demek en mantiklisi..😀Cunku artci olmak isteyenlerin %99 nun kaski yok ✌✌👊
-
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)