Kullanmayı sökemedik bro. İlerde söz.. (hele bazen az tanıdıkların artçı olmak istemiyor mu..sen kimsin yaa )
Kullanmayı sökemedik bro. İlerde söz.. (hele bazen az tanıdıkların artçı olmak istemiyor mu..sen kimsin yaa )
Walla frenler zayıf iki kişi olunca hiç tutmuyo dedimmi işlem tamam çok etkili bi yalan walla . bide yerine göre ben acemiyim düşeriz diyorum işlem tamam
ben çekmiyor diyorum...cbf 150 nin azami yük sınırı 175 kilo diyorum ordan yırtıyorum...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
arkada bir kişilik yer var ama o kişilik sende yok
yarış motoru alınca zaten artçı olmazda şu anda çok oluyor beni de yol üstüne atsana diyen. ben üşürsün falan diyorum bazen. yada bir daha binmesin diye biraz adrenalin yaşatıyorum.
şu ana kadar 1 kişi dışında işe yaradı, o 1 kişide korkmuyor ben korktum o korkmadı. bahaneden ziyada bindirmek istemediğim kişileri taşımam ki zaten.
sevmediğim birini taşımamak için bahaneye gerek yok.
Erkek adam arkasına erkek artçı almaz diyorum, genelde yetiyor.
Evli olduğumdan bayan arkadaşlar soramıyor bile, sorana da yakışmaz bize diyorum, kapanıyor konu. Bay/bayan kimseyi istemiyorum ben arkamda, tek başıma çok huzurluyum. Hatta iki motor dolaşmayı da sevmiyorum ben, hep tek olayım, kafama göre girip çıkayım falan.
kolay kolay kimseyi kırmam artcı işin içine girince sevmiyorum kardeşim diyorum konu kapanıyor ne gerek var yalana dolana.
Motorun üzerinde benden arta kalan o mikroskobik ölçüdeki alana sığışmayı göze alan cesur bir arkadaş çıkarsa bahanem hazır;
Abi gececiye vericem durağa yetişmem lazım :p :p :p
Bu daha çok artçı erkek almamak için bahaneler olmuş. Yoksa 60 kilo altı kadın bir artçıya herkes sıcak bakıyor
sevgili bölgesi
İşe bak yaw. Ben tam tersine insanları alıştırmak için artçı olmaya davet ediyorum. Zoraki bindiriyorum. Etrafımdaki herkes çekiniyor. Ya da etrafımda binebilecek olanların kendi motoru var, artçı olmaktansa artçı almayı tercih ediyorlar. Bana en çok koyan arabaya davet etmeleri. Kusura bakma bu trafikte arabaya binemem istersen sen arkaya atla diyorum olay çözülüyor. Sadece 2 arkadaşım var motora binmek isteyen. Onlarda zaten gelirken artçı kaskını getir diye tembih ediyor. Tam anlamıyla beni anlayan ise eşim. Rahat edilecekse, başkası alınacaksa, eşya varsa arabayla gidelim diyor. Trafik riski varsa, benimde yolculuktan keyif almam gerekiyorsa, diğer yolcu sevilmeyen biri ise (arabada gitmek için) motorla gidelim diyor. Sadece sakin git etrafı izleyeyim, bir de saatte bir mola ver dinleneyim der.
Tavsiyedir: Bir daha artçı almak istemediğiniz birisini korkutmak için hız yapmayın. Slalom yapın ya da olabildiğince yatırın. Akılları başka organla yer değiştiriyor.
CRF 250L 11000 Km, GW 250 12000 Km, XT 660Z 39000 Km, VFR 800X 6000 km
arkadaşım açıkca erkek almıyoruz diyor
Yıllarca racing e binen ve bu konudan çok müzdarip olan biri olarak en iyi çareyi mono kapak takarak buldum hemde çok güzel duruyor
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)