sırf bunun için ne yaptım ettim 600fe mono kapak buldum ben
en temiz iş geliyo bi an bi bakıyo kapak şokk durumları sonra surat asıp devam ediyor
orası tek bir kişiye rezerve olduğundan malum kapaksız tek gezilmiyor
sırf bunun için ne yaptım ettim 600fe mono kapak buldum ben
en temiz iş geliyo bi an bi bakıyo kapak şokk durumları sonra surat asıp devam ediyor
orası tek bir kişiye rezerve olduğundan malum kapaksız tek gezilmiyor
kasksız ise almıyorum git kaskını al gel diyorum zaten artık bir çok kişi bu durumu bildiğinde sormuyorlar en güzeli bir de erkek erkeğe hoş olmuyor be .
ya bişey sorcam "polis ceza yazar bak" dedikten sonra size hiç mi kimse "bişe olmaz yea" demiyor da vazgeçiyor binmekten? aga benim çevremdeki herkes yürek mi yemiş yoksa fabrikatör çocuğu mu bunlar? polis bahanesi sökmüyo hiçbirine.
---------- Mesajlar birleştirildi - 02:32 ---------- bir önceki mesaj zamanı 02:29 ----------
valla ardçının ağır olması bişeyi değiştirmez. 130 kilo ardçı taşıdım arkamda yok gibiydi, 70 kilo ardçı taşıdım motorun anasını ağlattı bi sağa yatırıyo bi sola yatırıyo saman çuvalı gibi.
---------- Mesajlar birleştirildi - 02:34 ---------- bir önceki mesaj zamanı 02:32 ----------
hay maşallah :D 5bin km :D az olmuş o :Dgel düz 10 yapalım onu :D
Toprağı hatmeden asfalta hükmeder
Twitter/instagram @ywitcan
Yiğit Can
bir gün sepetli motosikletim olursa artçıma bunu yapmak istiyorum
Arabada yolculardan ölümolunca sofor sorumlu tutuluyor motosikletle de ehliyetböyle mi acaba
konu hort
yeni bahaneler bulmak lazım bunların hepsini kullanıyorum artık millet yemiyor direk atlıyor arkama bende sevmiyorum pek artçı almayı
Oooooo S.a. Hayırdır yaw ne tarafa..?
Ofise
Benide atarmısın
Ne demek atla..
Giderken;
bu alet hızlı gitmiyor mu yaw..
Kaskın olsa gidecekte kasksız böyle oluyor
Lan minübüse binsem daha çabuk varacam
Sen bilirsin.
Ya ben benzininde felan değilimde arkada insan olunca motor sürmek eziyet oluyor can taşıyorsun sonuçta tek olsam ölürsem ben ölürüm kafam rahat. Bide hakaten erkek erkeğe motora binilmez.
erkek ise ben öyle biri değilim yanlış anladın diyorum,
kız ise uuu beybi
Hahahahahah Bu arada bence yalan söylemeye veya bahane bulmaya hiç gerek yok. "Kaskın yok, olmaz." Bu cümlenin ardından ısrar devam ederse birebir aynı cümleyi ısrar bitene veya küfür yiyene kadar tekrarlayın. Hem %100 işe yarıyor, hem de farkındalık yaratırsınız. Bir taşla iki kuş.
Xmax varken 2 saniyede arkaya atlayıp kaska vurup hadi gezek diyenler,sele altından artçı kaskini kendisi çıkartıp gezdir diyenler.hic bahanem olamadı ya arkadaş ortamim ne pismis benim ya
Benim tek bahanem ekipman. Sadece kask da değil benim gibi full ekipmanın varsa gel diyorum. Biliyosunuz tek kaskla olmuyor o işler :D Artçı olmak istiyosan ekipmanını ayarla oda sana 3000 e patlar diyorum , birdaha ses yok :D
Aaa benden agir artci alamiyorum (erkek artcilara, kiz artcilara direk ekipman, kaski olan kiz arkadasima yapcak bisi yok severek aliyorum zaten 2 kiz bence guzel oluo sohbetle gidioz cadde de ayni anda mangoya bakarken yakaladığımız oluyor kendimizi o yuzden cokta sikayet etmem ben;)
Tam tersine, arka çantaları falan olan arkadaşlar yanlarına yedek kask alıp mototaxi işine girebilirler...
Bir keresinde İzmir'den İstanbul'a gelirken yaşlı bir amca el etti. Durdum. "Bergama'ya kadar bırakırmısın?" dedi. "Amca kask yok. Kaza durumunu da düşünmek lazım" dedim. "Ben seni üzmeyeyim o zaman" dedi. Yoluma devam ettim. En etkili mazeret kask. Ama kaskı da varsa o zaman diğer mazeretlere bakmak lazım.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)