Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

ducati scrambler vs bajaj boxer

REKLAM ALANI

İnternette bi tane bajaj boxer gördüm küçük modlarla ducatiyi andırabilir gibi

solmyr ve nemesis-83 bunu beğendiler.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    essegesse - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kymco New Grand Dink 250--Honda CB 900F Hornet
    Alakası yok.
    Ertugyigit ve Yurdukoru bunu beğendiler.

Motosikleti
    Kawasaki Z250 Sl (yeşil)
    Şasenin kesilmesi , amortisör yer değiştirmesi , boya , motor bloğu değişmesi falan olursa ancak kıyısından köşesinden.

Resimdeki boxer benim motorum , 2750 liraya sıfır almıştım . ducati ise 30.000 lira , tabiki şasiyi kesicem ,amartisör yeri değiştiremem blokta değiştiremem ama kurye motoru gibi gözükmesini de istemiyorum ...
    nemesis-83 bunu beğendi.

ÖZALTIN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha Rx-115, Yamaha Passol 2
    boxer dan scrambler çıkaralım dememişler zaten, tarz olarak benzer bir motosiklet rahatlıkla elde edilebilir.

@Rookie-94 scrambleri örnek alarak çok hoş işler çıkarabilirsin. Biz de böyle projeleri sevenler olarak takip ederiz.

Teşekkür ederim Sayın ÖZALTIN ,6 gunu çalışıyorum haftada bir gün iznim var onda da birşeyler yapıcam ,el yapımı egzoz yaptım videosunu nasıl atabilirim buraya ?

solmyr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    birkaç modifiye daha istiyor. fena değil.

Alıntı ÖZALTIN adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    boxer dan scrambler çıkaralım dememişler zaten, tarz olarak benzer bir motosiklet rahatlıkla elde edilebilir.

@Rookie-94 scrambleri örnek alarak çok hoş işler çıkarabilirsin. Biz de böyle projeleri sevenler olarak takip ederiz.
    Beni anlamışsınız. birde AEA scrambler tanıtım videosunda depo yanındaki scrambler yazan bölüm kişileştirmek için satılacak diyordu ordan aklıma geldi. benzerlikleri

ÖZALTIN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha Rx-115, Yamaha Passol 2
    Alıntı Rookie-94 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Teşekkür ederim Sayın ÖZALTIN ,6 gunu çalışıyorum haftada bir gün iznim var onda da birşeyler yapıcam ,el yapımı egzoz yaptım videosunu nasıl atabilirim buraya ?
    Videoyu youtube a yükleyin video linkini kopyalayın. Mesaj bölümünde üst kısımda video ekleme simgesi var ona tıklayıp linki yapıştırın. Bu şekilde video olarak görünür sayfada.

Alıntı dogukantzr adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Beni anlamışsınız. birde AEA scrambler tanıtım videosunda depo yanındaki scrambler yazan bölüm kişileştirmek için satılacak diyordu ordan aklıma geldi. benzerlikleri
    O şekilde satıldığını sanmıyorum videoyu ben de izledim ancak kişiselleştirme olarak değil de hali hazırda 4 farklı tipi var diye biliyorum. Tabi bu dört model arasından istediğiniz üzerinde oynayabiliyor musunuz onu bilmiyorum. 40 bin telem olsa öğrenirdim.

Motosikleti
    Kawasaki Z250 Sl (yeşil)
    Sanırım kişiselleştirme dedikleri depo kapağını yan kapakları falan değiştirebilmek , hani ducati monsterda olduğu gibi.

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)