Anlık resimler, ortam fena değil, hava desen yaza göz kırpıyor tek kötü yanı ben tek geldim
Bu arada az önce scrambler kullanan bi kişi düştü motor yürümezse test bitecek sanırım.
Anlık resimler, ortam fena değil, hava desen yaza göz kırpıyor tek kötü yanı ben tek geldim
Bu arada az önce scrambler kullanan bi kişi düştü motor yürümezse test bitecek sanırım.
Hacı söyle onlara motoru kırmasınlar yarın ben binecem ona... Ayrıca sanırım 2 dk da motor parçalamakta üstümüze yok...
Teker yapmaya çalışırken düşmüş diyorlar ortalıkta dönen dedikodu bu mootorun bi yeri kırılmış neresi bilmiyorum ama bitirdiler testi
Ahahaha hakkaten kırılmış mı yuh :D millet vur deyince öldürmüş
Ne acayip bir milletiz arkadas motosiklet deneme surusunde tekere kalkmak nedir ya git kendi motorunla yap.
Sıkıntı yok sanırım motorun sol tarafı biraz hasar görmüş egzoz filan çizik ama tekrar binmeye başladılar
AEA iyi tekere geliyor dedi. Bu da o yapıyorsa ben de yaparım diye gaza geldi herhalde. Ya da yanlışlıkla tekere gelip düştü millet adama bok atıyor teker yapmaya çalıştı diye.
Ben konu başlığı ile içinde yazılanları pek anlayamadım.
Hani nerde tanıtım. Tanıtımı geçtim ortada AEA da yok Çakma AEA larda mı türedi yoksa. Onu da geçtim ben motosikletin bile resmini göremedim. Ya bende sorun var yada konuda.
Aea bi kaç haftadır anlatıyordu gis akademide tanıtım olacak vs diye beleş tavuklu pilav yedik ayran içtik barkın ve ekibi milletle foto çekildi sohbet etti kimileri de scrambler a bindi bunları video ile aea anlatır elbet ben sadece orda olduğumu belirttim tanıtımı yapan ben değilim
Buyrun tanıtım burda;
https://www.youtube.com/watch?v=EVuCvSH2tmw
Tamamen görüntüye bakarak konuşuyorum ama benim pekte fazla hoşuma gitmedi. Nostaji olayının son noktası olmuş. Sanki eski bir motosiklet almışız da toplamışız gibi. Bilemedim benim hoşuma gitmedi diğer arkadaşların da fikirlerini merak ettim
Benim hoşuma giden modeli urban enduro oldu:
Pahalı ama :(
Valla motor güzel kaliteli sağlam zaten ducati, adı yeter. Tipini beğenmeyenler olabilir sonuçta zevk meselesi ben de full throttle versiyonunu beğendim ama 30 bin küsür 800 cclik makina için çok aşırı pahalı değil sanki. Ha çıplak garenaj yok masraflar çok fazla değil şasi zaten aynı standart , biraz daha ucuz olsa fena olmazdı tabi.
tipsiz ve iğrenç sesli bir kadın gibi ..
az önce facebookta gördüm. birisi gelmeyin motor kaza yaptı test bitti diye yazmış. söylediklerine göre motorun jantı kırılmış.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)