Evet arkadaşlar başlıkta yazdıgım gibi bu konuyu merak ediyorum, oğluma ehliyet almayı düşünüyorum bir an önce!Bilgilerinizi paylaşırsanız sevinirim
Evet arkadaşlar başlıkta yazdıgım gibi bu konuyu merak ediyorum, oğluma ehliyet almayı düşünüyorum bir an önce!Bilgilerinizi paylaşırsanız sevinirim
Valla bilmiyorum ama indiyse seneye alırım...
ben böle bişey duydum ama sadece duydum resmi olarak bildiğim kadarıyla bir haber yok böyle bir şey varsa ben haman bu gün başvururum haziranı bekliyorum normalde başvuru yapmak için
Kask tak!
Hic zanetmem dunyanin cogu yerinde boyledir A2 ile B arasinda 1 sene fark vardir C ehliyet ile isede 5 sene. Pasalar gibi bekliyecek bir sene daha hem para biriktirsin gusel bir motor alir.Eger cok sevdali ise klupler araciligi ile motorcross baslayabilir onda yas yok.
[COLOR="Red"]Motorculuk saygi ve cilginligin arasindaki ince cizgide gitme beceresidir[/COLOR] Suzuki GS500 Gitti / Ducati Monster 900 Gitti / BMW F650 GS Gitti
Bir değişiklik yok, A2 ehliyet yaşı 17
Ben, kimine göre deli, kimine göre keyifli, kimine göre lanet-li, kimine göre pek bi’ dertli, kimine göre efendi, kimine göre sadece biri, kimine göre hiç biriyim.
Ben, crato’yum.
Ya baba ehliyet bakkaldan alınmıyor ki oğluma ehliyet alıcam bir an önce falan diyosun.. Hayırdır? Yoksa sen kendine alıcan da oğul vs ayak mı yapıyon.
Havalı tiplerin içi boştur çünkü "hava" boşlukları doldurur. Balonun içinde de hava vardır...
Henüz böyle bir uygulama yok ama 16'ya inmesi,50cc ye ehliyetzorunluluğunun kalkması ve iki-üç sene kadar cc sınırlaması uygulanması bence en mantıklı çözümdür...
SuperDude adlı üyeden alıntı
Niye ki?kanunisultan adlı üyeden alıntı
Ben 16 yaşında olsam valla ehliyet yaşını çoktaaan araştırıp bulup babamın başının etini yiyor olurdum.
Bir de "oğlum ehliyet alacak" başka, "oğluma ehliyet alacam" başka... Yani ondan dedim bakkal muhabbetini de. Komiğime gitti mesaj... Alınmasın kimse yani...
Havalı tiplerin içi boştur çünkü "hava" boşlukları doldurur. Balonun içinde de hava vardır...
arkadaşlar a2 ehliyet yaşı tam olarak 18 mi yoksa 17 mi? yardımcı olursanız sevinirim..
17 arkaadşlarrrrr ama 16 dıyenlerde yok degıl
ya ulan 16 ya inse seneye hemen bi ehliyet alırım sonra kendime 600 bi makina alırım. zaten ölürsem motor tepesinde öleyim
[B][I]Dört teker bedenimi İKİ TEKER RUHUMU TAŞIR..!:[/I][/B] rahmetlinin sözü
yok inmedi arkadaşım... motor ehliyet yaşı 17
Bende düşmedi diye biliyorum...
Yollarda Motorcunun Motorcudan başka Dostu Yok!
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)