SS motor bir yaşam tarzı değildir yere iki damla su düşer sürüş güvenliği düşer, 1-2 saat kullansanız oranız buranız ağrır durup mola verme ihtiyacı duyarsınız, 3 kişi bir araya gelse keyifli biyerlere gitmek yerine hadi gazlıyalım, senin ki gitmiyor vs gibi konuların konuşulduğu bir motosiklet tarzının topluca bir yerlere gitmesi uzun yollara çıkma gibi bir lüksü yoktur.
Yıllarca SS motor kullandım ve özellikle gruplarda daha riskli sürüşler olduğu için yalnız sürmeyi daha çok sevdim. SS motorlar ulaşım aracı olarak yapılmadığı için bence o motorlara biniceksin 1 saat kurtlarını döküp geri geliceksin.
Ama gurupları olan motosikletler. Yağmurda, soğukta her türlü şartta gezerler. Birbirlerine egolarını göstermezler, yolda kapışmaya çalışmazlar. Yorulmadan uzun seyahatlere çıkarlar ve doğadan, motordan, havadan, rüzgardan keyif alırlar.
Açıkça söyliyim yıllarca sevdam olan SS motor aslında büyük bir hataymış. Ben ki yıllarca sadece otobanlarda sadece zevk için kullanmama rağmen yanlış olduğunu artık anladım ki trafiklerde, şehir içinde, bakkala markete giderken kullanılacak motosiklet değil SS. Yol yakınken tarzınızı değiştirin ve doğru yolu bulun bence
.