Motorsiklet Maceramdaki İlk Dostum.
Reklamlar
-
Çok Teşekkürle arkadaşlar iyi dilekleriniz için. Allah hepimize kazasız belasız hayırlı sürüşler nasip etsin inşallah.
ARçİL -
hoşgeldin bu ilk maceranda sanırım düşmüşsün aynalarda orjinal değil. Kazasız belasız sürüşler
Yok kardeşim allaha şükür düşmedim. Aynaları eski sahibi değiştirmiş orjinallerinden memnun kalmadığı için.
karacabeg -
hayırlı olsun ilkler unutulmaz tabi
bu arada aman ızgaraların yanında ayak açarken 2 kez bak hocam
Saolasın kardeşim. Dikkat ediyorum merak etme. Açısını bile ayarlıyorum. Duvara paralel olsun diye.
Reklamlar
-
güle güle kullan çok doğru bir karar vermişsin , hafif ve küçük cc işini kolaylaştıracaktır.
Kazasız Sürüşler
-
knoyal -
Teşekkürler. Size de kayifli ve kazasız sürüşler dilerim.
-
Hayırlı olsun. O fotoğrafların çelikdiği yer neresi ? Muayene istasyonu mu ?
-
Yok kardeşim Muayene İstasyonu değil.İşyerimin önü. Aldığım gün çekmiştim. 1 Ay olmuş bile.
-
Nedense çok tanıdık geldi bana. Ben de İzmir'liyim de (Karşıyaka'lı)...
-
Hayırlı olsun
Cb125e benim ikinci motosikletimdi ve kendisinden çok memnundum. Koruma demiri taktırman yerinde bir karar olmuş, zira kaza yapmıştım ve bacaklarımı koruma demiri korumuştu.
Sele ilk başta sert gelebilir fakat sonra rahatlayacaktır(ya toto sertleşiyor ya da sele yumuşuyor, hangisi bilemem).
Devir göstergesinin olmayışına fazla takılma, bu sayede gözün ibreye takılı kalmayacak ve devir aralıklarını motor sesiyle fark edebilme yetisi kazandıracak
Bir öneri, lastikleri orijinal Kenda ise hemen değiştir.
-
Hayırlı olsun arkadaşım, kazasız belasız keyifli sürüşler...
-
Espaniole. Teşekkür ederim.
Lastikler İRC Tubeless yeni değişmiş. Sıfır sayılır. Ama yine de Michelin ile değiştirmeyi düşünüyorum.
Ayrıca mt geçmişin tam benim planımdaki sıralamaya göre. Bir sonraki adım ise One Million'a ulaşabilmek.Sizin de hayırlı olsun. Kazasız Belasız.
-
michelin pilot street, kafaya bi cbf camı taktın mı (kahramanlar levent motor'da bulunur.) uzun yollarda sıkıntı çekmessin
ilk göz ağrım bu emektar motor hakkını ödeyemem hayırlısı olsun.
Motosikletimin üstü açık..
https://www.youtube.com/channel/UCp4K0dvqaCd6YAr_beEsudA/featured?view_as=subscriber
-
oggomoggo adlı üyeden alıntı
Espaniole. Teşekkür ederim.
Lastikler İRC Tubeless yeni değişmiş. Sıfır sayılır. Ama yine de Michelin ile değiştirmeyi düşünüyorum.
Ayrıca mt geçmişin tam benim planımdaki sıralamaya göre. Bir sonraki adım ise One Million'a ulaşabilmek.Sizin de hayırlı olsun. Kazasız Belasız.
Ben de teşekkür ederim
Ben yerinde olsaydım yeni falan hiç dinlemem 1 dakika durmadan Mihcelin takardım. Verdiğin her kuruşa değecek.
He ama ben motosikletin kaymasını severim, her yerde g.tü başı ayrı gitsin, durmasın vs. bunları kötüsünde öğreneyim iyisinde işime yarar dersen değiştirme, şahsen ben öyle yapmıştım. Kaymalarımın haddi hesabı yoktu. Belki kayan motosikleti dizginlemeyi öğretti ama çok da tehlikeye düşürdü namussuz.
Bir tavsiyem daha var, koltuk altında hava filtresinin oraya bir şeyler(bez vs.) koyma. Yoksa "motorum gaz yemiyor" diye servise gidersin Tecrübeyle sabittir
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)