Güle güle kullan ALLAH kaza bela vermesin!Darısı başıma
Güle güle kullan ALLAH kaza bela vermesin!Darısı başıma
Euzü billahi mine'ş-Şeytani'r-racîm Bismillahirrahmanirrahim
Arkadaşım 5000 e sıfır ilan var sen ne bakıyorun 5480 e.Sıfır masrafları 500 tutmuyor, sigorta uçuk çıkmaz 3.motoru.2.el alırken de devir masrafları oluyor.
Biz ybr nin km takılmıyoruz ki fiyatla sıfır motosikleti karşılaştırıyoruz.Çok yanlış gelmişin sen
Kendin bulmuşun 4000 e muhtemelen lastiklidir .Dediğim gibi 1100 tl fazla koyup almazdım
Hayırlı olsun üstat.Kazasız belasız
hayırlı olsun kardeşim, kazasız belasız nice yolculuklara
Motosikletimin üstü açık..
https://www.youtube.com/channel/UCp4K0dvqaCd6YAr_beEsudA/featured?view_as=subscriber
Herkese teşekkürler Allah herkese daha iyilerini nasip etsin fıtı fıtı geziyoruz düldülle hıza gerek yok yapmıyorda zaten :D
ALLAH razı olsun herkesden arkadaşlar hepinize teşekkür ederim çukurları falan gerçekten hissettirmiyor titreşim varsada onca çin malından sonra evde yatağımda yatıyormuş gibi gidiyorum ybryle gerçekten ne ellerde ne ayaklarda ne totoda hiç titreşim hissetmedim bişeyini sevmedim gaz kolu sert önceki motorlarımda yağ gibiydi boşta gibiydi gaz kolları bunun sert çevirdiğimi bıraktığımı hissediyorum zamanla alışırım diye tahmin ediyorum birde jiklesiz sabahları zor çalışırmış çalışşada yürümezmiş falan yarın sabah görcez test etcez bakalım soğuktaki ybryide jikleyi çok seven bi motormuş duyduğuma göre
Hayırlı uğurlu olsun, kazasız belasız kullan inşallah.
Şu sizden alıntıladığım bölümde (kalın puntolarla işaretli kısım) anlamadığım, daha doğrusu sizin anlamadığınız şeydi benim yorumumdaki normal fiyat dememin sebebi. Fiyatla sıfırı kıyaslamak yani. İlginç bir şekilde ironik bir yorum yapmışsınız. Kendi açıklamasını yine kendi çürüten biriyle çok karşılaşmıyorum, şaşırdım doğrusu.
Ayrıca henüz bir "A2 Adayı" olarak bana "yanlış gelmişin sen" gibi şeyler söylememelisiniz. Hele de ben "siz" diye hitap ediyorken. Yaşınızı, tecrübenizi bilmediğim için kesin bir şey demiyorum ancak ben 10 sene civarı olmuş motosiklet geçmişime dayanarak konuşuyorum ve eski bir YBR kullanıcısı olarak. Daha önce al-sat yapmadığınız için muhtemelen 101 TL'lik noter devir masrafını da bilmiyorsunuz. 2. eldeki bu masraf ile sıfırdaki masrafı nasıl kıyaslarsınız ?
Bilmeden konuşmak zaten bizim milletimizin ata sporu. Açıklamalarınıza da bakılırsa siz yanlış gelmişsiniz. Çünkü ben bu arkadaşımıza cevaben genelleme yapmıştım:
Burakesk kardeşim hayırlı uğurlu olsun. Kazasız günlerde kullanman dileğimle.
Road never ends but life does. Ride to live, live to ride.
Hayırlı olsun
Hayrını gör kaza bela göstermesin allah.
Burası bir forum herkese küçük büyük genelde öyle konuşuluyor.Özelde tabiki farklı.Evet A2 direksiyon bekliyorum.Fakat bir senedir motosiklet ve bilgilerini takip ediyorum.2014 B ehliyet aldım ilk önce daha sonra A2 yazıldım.Bir önceki mesajınızda '' Yahu amma abartıyorsunuz. 7000 km'lik motosiklete ölü muamelesi yapanı da ilk defa görüyorum. Ne yapalım her 5000 km'de motosiklet mi al-sat yapalım. Akıl-mantık çerçevesinde makul mu şu söyledikleriniz ? '' Diyen siz değil misiniz.?
En başta arkadaşın motorunu biz sıfıra göre, yani konuşurken siz 7000 km ybr gibi bir şeyler dediniz.Olay şu: 5000 e sıfır var.5100e 6,500 km çantalısı var.Bunu söylemek istemiştim.Bir şeyi bilmek için illaki yaşamaya gerek yok, devir masraflarını forumdan biliyorum.Bence siz konuya baştan bakın ilk ücret pahalı diyen kimmiş.Yani aslında aynı şeyleri söylüyoruz üslub genel takılıyorum
hayırlısı olsun ee artık profil resmini değiştirseniz diyorum.ybr yer alsın
Hayırlı olsun kazasız belasız .
Rüzgarın saçlarını yalayıp,saçlarının ahenkle dans etmesi olayına hiç girmiyorum, çünkü kasksız binmiyoruz
Şu ilk cümleyle zaten kafa yapısı belli oldu. Tam mealiyle:"Herkes yapıyor, ben de yaparım. Sanal ortam değil mi zaten salla millete dilediğince oh".
Algı kapasitesi düşük insana doğruları kabul ettirmek en son uğraşacağım şeydir. Siz konuyu müthiş anlamışsınız, bizim haddimize bir şey söylemek düşmez elbette.
"Bir şeyi bilmek için yaşamaya gerek yok" zaten son nokta. Motosikleti sürmeyi deneyimlemeden sürmeyi bilmek gibi. Cehalet güzel şey aslında, herşeyi biliyorsun.
Bu konuyu daha fazla kirletmemek adına ben kesiyorum.
Road never ends but life does. Ride to live, live to ride.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)