Bajaj Hondayı geçti,500-500 geliyo zamlar
Bajaj Hondayı geçti,500-500 geliyo zamlar
İyi oluyor siz övdükçe onlar süper geçiriyor
O değilde en ufak değişiklik yapılmayan cbf 150 100 tl artmış. Bunlar mal satmak istemiyor alırsanız 2mize kadar diyorlar. Bende diyorumki 2mi satarsınız
Neye bincez la biz... Bu ne a.g. çinlinin eline kaldik yine...😡😡😡
CBR 250R neymiş arkadaş 4 yılda enflasyon+döviz %30 arttı. Mübarek motor %55 artti. %25 lık fark kimin cebinde merak ediyorum. Motorun hakki 11500 liradır.
iki sene önce 3650 TL'ye almıştım şimdi 4950 olmuş vay anasını sevinsem mi üzülsem mi
temiz ikinci ellere abanmali...
bu seneyi pas gecin bakin honda vitrinlerindeki motorlara ve verdikleri iskontolara ekim/kasimda!
ekime kadar...
Bu sezon dövizden dolayı risk makasini geniş açıyorlar. O yüzden fiyatlar uçuk
İkinci elciler daha fazla zam bekliyor cb125 aceye 7.500 tl diyen var
Beyler altına dövize değil Cbr'a yatırın bundan sonra valla , bu kadar garantili artış başka hiçbişeyde yok.
-Motorumuz çok değerlendi olm harbi baak yaa..
-Aaa hondaya zam gelmiş hemen bir tane almalıyım.
Motosikletimin üstü açık..
https://www.youtube.com/channel/UCp4K0dvqaCd6YAr_beEsudA/featured?view_as=subscriber
ah be !!!!! tam da nc 750 ye niyetlenmişken .......
İmkansız bir olay olsa da hep söylüyorum arkadaşlar bütün Türk tüketici olarak birleşeceğiz biraz sıkacağız dişimizi 1 yıl boyunca ne 0 km ne 2. el motosiklet almayacağız elimizdekilerle idare edeceğiz.Bakın o zaman nasıl hem 0 km hem de 2. el fiyatlar dibe vuruyor,hem devlet,hem markalar hem de 2. el çakalları üçbuçuk atıyor,bizim kölemiz oluyor.Ama bu abuk subuk fiyatlarla biz böyle inadına kendimi kazıklatmaya devam edersek biz onlara kölelik yapmaya devam ederiz firmalar istedikleri gibi zam yapar devlet istediği gibi vergi alır,2.el çakalları da 0km de pahalı fiyatlar çekmeye devam eder.Gerçi bu gidişle kimsenin motosiklet alacak durumu kalmayacak parasızlıktan fakirlikten bu tarz bir eylemi istemsiz olarak gerçekleştireceğiz.
ohh çok serinledim valla :D
oo zam alırım bi dal.
bankadaki paramı çekip sıfır cbr125 almıştım 2 hafta önce (tamamen tesadüf,zamlanacağından haberm yoktu); bakalım hangisi daha çok kazandıracak.
not : bu mesaj ilerleyen zamanlarda güncellenecektir.
gene zam yapıldı cbf150 6100 yapmışlar pcx150 9700 tl
cbr 125 gibi bisiklet motora iyi para ıstıyorlar, o paraya 3 tane cinli alir 30 yil binersin, neyse honda hayat onda.. hayatını alır valla...
8,800/1,300tl(asgari ücret, aç kalırsak) = ömrünüzün 6.7 ayını vererek alırsınız,
to be continued...
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)