HONDA ZAMLAR 2015
HONDA ZAMLAR 2015
Abi yemin ediyorum 3 ay sonra yine bir zam gelir gelecektir de. Iyice azıttılar millet almasa bir iki sene gerekli cevabı görürler ama o toplum bilinci bizim halkta yok.
CBR250 yi yakında bir motor alana diğeri bedava kampanyasıyla verecekler haberleri yok:D
daha çok commuterlarda zam var
600'lükler içerisinde şuanda en ucuz makine konumunda 600rr.. Ayrıca 650F'in fiyatını da halen uygun buluyorum.. Bilmiyorum diğer insanlar benimle aynı fikirdeler mi ..
sukredin valla bizim burda standart 1000RR 52000TL gibi bir para ediyor. (O paraya siz SP alabiliyorsunuz)
dolar 3 liraya doğru gidiyo siz hala hondaya sövün burada, neyse forumda siyaset yapmak yasaktı değil mi...
yani cbr250 konusunda yanlış anlamayın iyi güzel hoş motor da artık o fiyata biliyosunuzki söylememe gerek yok bunlar hala taviz vermemişler ondan lafım
Bizim spacy alfayada zam gelmiş. zaten bekliyorduk. 1 sene sonra aldığımızdan pahalıya satarız artık
Bu zammın dövizle hiçbir ilgisi yok. Distribütör küfür yemeyi seviyor olmalı.
iyi ben alana kadar 10 olur
Yok artık... Lütfen biri 2 nisan şakası desin
abi yaa cbr125r 150 lira daha zamlanmış bu gidişle alamıycaz bu motoru
Adamlar işini biliyor. Bu zamlar düzenli-düzensiz geldikçe millet "almayalım" yerine "alalım yatırım olur, kullanır kullanır seneye aldığımız fiyata satarız" derse daha çok devam ederler 3 kuruşluk motoru 10 kuruşa satmaya. İnadına bajaj almazsam...
Ben hep 20 liralık alıyom benim için fark etmiyor. Dur lan bu o değildi. Bunları zaten alamıyom yine fark etmiyor.
Ben ehliyeti alana kadar Cbr 250 20.000 olacak herhalde :D
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)