arkadaşlar 2 senedir harley davidson test sürüşüne izmir mt olarak katılıyoruz. Bu sene video çektik herkese iyi seyirler.
arkadaşlar 2 senedir harley davidson test sürüşüne izmir mt olarak katılıyoruz. Bu sene video çektik herkese iyi seyirler.
O plakalar neden öyle yav, İngiltere MT sandım bir an
Sons of anarchy izliyordum ara verim dedim biraz forumu bir açtım bu konu. Acaba bi işaretmi çappırcı amcalar gibimi olsam :D Şaka maka çok ayrı bir havası var herşeyden farklı harika bişey ya
Adamlara bak taaa İngiltereden kalkıp gelmişler. Güzel bir gündü.Katılan arkadaşlara teşekkürler...
motorlar bir tır içerisinde dünyayı geziyor. Bütün dünyada denenip sonra presleniyormuş sıfır fabrikadan çıkmış motorlar 500 km civarı hepsi
sons of anarchy müzikleri ile diğer arkadaşın kamerasından varSons of anarchy izliyordum ara verim dedim biraz forumu bir açtım bu konu. Acaba bi işaretmi çappırcı amcalar gibimi olsam :D Şaka maka çok ayrı bir havası var herşeyden farklı harika bişey ya
Yüksel abi sende sağol sen basıp gitmişin önden çekememişizAdamlara bak taaa İngiltereden kalkıp gelmişler. Güzel bir gündü.Katılan arkadaşlara teşekkürler...
Gökyüzünün güzelliğini görmeyenler, kuşların neden uçtuğunu asla bilemeyecekler
ilginç bir şekilde herkeste hayranlık uyandırıyor. Benimde normalde ilgim yok ama kullanması zevkli
A2 ehliyeti olan herkese test imkanı veriyorlar mı?Yoksa belli koşuları şartları var mı?Gerçi İzmir de yaşamıyorum ama imkanım olursa bende test etmek isterim.
Ahh ahh :-/
Güzel konu güncel kalsın
04-05 Nisan İstanbul
11-12 Nisan Ankara
Ankara ve İstanbul'da yapılacak test sürüşleri için linkten rezervasyon yaptırmak gerekiyormuş;
http://www.harleydavidson-antalya.co...ke-a-test-ride
Bana yakın hiç bir yer yok. En azından Ankara ve İstanbul'daki arkadaşlar bu fırsatı kaçırmasın derim.
Bir anda içimde chopper sevgisi belirdi.
Çok güzel bir gündü... İzmirin havasının dengesizliğinide vidyolarda açıkca görüyoruz :D :D
aynen hava geçen seneki gibi süprizini yine yaptı
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)