Bir miktar daha dolandıktan sonra 250 Duke ile ilgili bir miktar daha paylaşım:
- yakıtı sorulmuştu, halen değişken malum rodajda ama en son baktığımda ortalamam 3.3 l/100km idi.
- titreşim mecburiyet sayılır malum tek silindir. Fakat henüz "ya bu alette titreşim var ya" dediğim bi an yaşamadım. yani bence, titreşim sorunu yok.
- 3 motor ufak bi gezi yaptık, nispeten büyük motor kullanan arkadaşım inceden yorulmaya başladığında ben henüz canlıydım. yani öyle yorucu bi durumu yok Duke'nin.
- 3 sene öncesine kadar kullandığım 200 küsür kiloluk er6-f' i bir defa bile devirmemiş biri olarak bu cılız arkadaşı devirdim
karenajlarda aynada vs çizik dahi yok fakat hey hat arka fren pedalı kırıldı. talihsizlik mi malzeme işi mi diye biraz araştırınca gördüm ki Duke' lerin vites ve arka fren pedalları gerçekten kırılganmış. Bunun motora giren millerin eğilmesini engellemek için bir güvenlik önlemi olduğunu yazanlar da var. Neyse total maliyet işçilik dahil 120TL. (yanında yedek fren pedalı taşıyan birini bile okudum internette
)
- nedense bilgisayar telefonu görmedi resim koyamadım ama şu an benim 250 Duke üzerinde, Spormoto' nun yaptırdığı uzun cam var ve işe yarıyor (yani rüzgar almada fark var)
- bir de givi topcase ayarladım ben beğendim yakıştı. özellikle uzun camla bi bütünlük oluşturdu. becerebildiğimde fotoğraf ekleyeceğim.
Selamlar...