Hocam ama senin olayın motosiklet kullanırken hangi gözlüğü takayım gibi olmuş esas araştırman gereken sj4000 yani
Neyse germeyelim ortamı bildiklerimi anlatayım..
Sj4000 in olayı f/p olayından kaynaklanıyor.. Diğer çinli kameralar kar marjını fazla koyarken bu adamlar biraz daha kaliteli mal yapmışlar..
30 fps tir kendisi goprodan en zayıf kaldığı yön zaten.. O 60 fps kısmına takılma double frame ile yapılıyor o işe yaramaz yani..
Onun dışında tüm aparatları içinde geliyor istediğin yere sabitleme kısmı güzel ancak zıpkın için ekstra alman yada kendin yapman lazım.. Ben gelenlerle uyduramadım yani..
Motosiklette kask için aparat var ben yazın gezmiştim düşme vs yapmıyor..
Aparatlar biraz dandik nazik davranmak lazım yoksa kırabilirsin..
Görüntü kalitesi gopro 2 seviyelerinde ki bence gayet güzel..
Bizim gibi amatör zıpkıncı,motorcular için gayet yeterli bir ürün.. Bunun wifi olanı çıktı 4 arkadaşım sj4000leri satıp wifi lı olanı aldı memnunlar..
Bir arkadaşım 50 metreye kadar daldı ve su sızdırmadı o da bir +..
Özetleyecek olursam; farkını ver sj 4000 wifi versiyonunu al.. Aldığın satıcıya dikkat et(çinden alırsan) daha iyi diye sj5000 alma hiçbir + sı yok.. Bu video işlerini seversen gopro hero 4 falan alırsın.. İlk başta gayet yeterli bir ürün..
Çinden almak istersen bu linktekini alabilirsin.. İspanyadan kargoluyorlarmış daha hızlı gelir.
http://tr.aliexpress.com/store/produ...277476306.html