Merhaba arkadaşlar eski ve dandik ekipmanlardan kurtuldum.Bugün aldığım yeni ekipmanları elimden geldiğince +'larını -'lerini anlatmaya çalışıcam. Ben alırken nette hiç bir bilgi bulamadım bir nevi şans işi oldu.
ELDİVEN 89 TL
4riders Azur yazlık deri eldiven fiyatına göre gayet iyi bir eldiven malzeme kalitesi bana yeterli geldi.Ayrıca his kaybına neden olmuyor.Sıcak havalarda terleme yapabilir
MONT 300 TL
Prohel colombia hörgüçlü mont 600 d dayanaklı kumaş malzemeden yapılmış mevsimlik mont çıkarılabilik kışlık iç astarı var.CE 1621-1 sertifikalı Sırt,omuz ve kol korumaları var.%100 su ve rüzgar geçirmez özelliği önde 2 adet içinde bir adet cep bulunuyor kaliteli bir yapıya sahip giydiğinde güven veriyor.
SIRTLIK 119 TL
4riders Bel,Böbrek ve sırt koruması 7 bakla böbrek bölgesinide güzel bir şekilde sarıyor ve üşümelerede engel olur büyük ihtimalle lastik kol askıları kaliteli sırtı güzel kavramasını sağlıyor.Biraz alışmak gerekiyor çok rahat olmuyor sırtlık varken
KASK 265 TL
MT Revenge limited evo kaskı bayide denedim ama cumartesi alcam şuan elimde yok daha önce denediğim agv k3,k4 ten pek farkı yokki k3'ün plastik olduğunu katarsak fazlası var. 3 sertifikası var DOT,SHARP 5 Yıldız ECE 1621-1 Sertifikası var. Tabi bir shoei konforu yok biraz ağır bir kask 1450 gr fiyatına göre çok iyi bir kask