hgs kartınızı benim taktığım gibi takabilirsiniz !
Reklamlar
-
köprüden sürekli geçenler özellikle iyi oluyor ikide bir cebinden çıkar okut kim uğraşacak.
gittim kırtasiyeden şeffaf ince bir pvc ye benzeyen içine kimlik takılan naylondan aldım . sonra terziye gidip hgs kartını okutabileceğim şekilde sol üst kısıma diktirdim içinede hgs kartı koydum yan tarafını diktirmedim içten kıvırdım düşmesini engellemek için. yağmurda geçirmiyor. diğer montlarada bu şekilde yapıcam. her zaman takın demiyorum hgs kartını. köprüden geçeceğiniz zaman monta bu şekilde şeffaf naylonun içine koyun kalsın öyle . rahat oluyor masrafsız. motorun üzerinde yakışmıyor sapsarı hgs kartı. yağmuru var vs.
[IMG][/IMG]
[IMG][/IMG]
Reklamlar
-
İşlevsellik olarak güzel ama görünüş olarak biraz göz tırmalayıcı olmuş.
-
yemin ediyorum devlet bizle dalga geçiyo ben bigün sinirden kaskın üstüne yapıştırdım okusun diye
-
Ben okuymuyorum. hesaptan düşüyor ne de olsa.
-
bagımlı adlı üyeden alıntı
Ben okuymuyorum. hesaptan düşüyor ne de olsa.
bazen düşmüyor arkadaşa 10 katı ceza geldi baya uğraştı hesabında para olmasına rağmen mail attı dilekçe yazdı vs.sonra haletti
-
Ben ruhsatin icine koydum karti ruhsatta montun ic cebinde herzamanda okuyo bi problem olmadi bugune kadar
-
Arkadaşlar niye böle şeylerle uğraşıyosunuz.hiç bişey göstermeden geçin sistem plakayı kontrol edip hesabınızdan otomatik düşüyor.
-
Çözüm güzel görüntü kötü. Monta yazık walla. Ben yapmam.
Küçük bir çırt yapsan görüntü biraz daha iyi olabilirmş.
-
iyi bir çözüm tebrikler,
fakat köprü geçişi için bu kadar uğraşmaya gerek yok.
sistem kartı okumasa bile plakanızdan tanıyıp hesaptan düşüyor.
asıl risk, giriş ve çıkışta kart/etiket okutulan otoyollar.
ne hikmetse genelde girişte okumayıp çıkışta okuyuveriyor, ardından geçişinizi en uzak mesafe üzerinden cezalı ödüyorsunuz.
olur da giriş/çıkış otoyol okutması yaptıysanız bu sistemle geçseniz bile hesabınızı kontrol edin.
tck (karayolları olan) vatandaşı her fırsatta ısırmayı seviyor.
-
Okuyormu geçerken?Ben elle tutuyorumda okuduğunu hiç görmedim...Nerdeyse inip akbil gibi okutucam...
-
Okuyor hic okumamazlik etmedi
-
E sen montun a... Neyse ban yemeyelim
-
bassturbin adlı üyeden alıntı
Okuyormu geçerken?Ben elle tutuyorumda okuduğunu hiç görmedim...Nerdeyse inip akbil gibi okutucam...
OGS ve HGS Sistemi RFID (Radio Frequency Identification) Teknolojisidir. OGS cihazları pil ile çalışan aktif RFID cihazlarıdır. HGS stickerları ise pasif chiplerdir. Çalışma mantığı ise, okuyucunun yaymış olduğu sinyal sizin stickeriniza çarptığında pasif olan chipiniz canlanır ve okuyucuya üzerinde bulunan digiti sinyal olarak yollar ve bu arada okuma gerçekleşir.
Fakat rfid teknolojisinde pasif çiplerin çalışmasını engelleyen bazı temel unsurlar vardır. Bizim için bilmemiz gerekli olan kısmı sticker insan vucudu ile temas ettiği zaman %90 oranında çalışmayacak olmasıdır. Elinizde tuttuğunuz bir RFID stickeri malesef okuma gerçekleştirmez. Bu insan vicudundaki statik elektrikten, mevcut olan suya kadar derin bir konudur. Kisaca Stickeri elinizde tutmayın
-
Benim motorumda bu okumaz. Motorda dik oturmadığım için göreceğini sanmıyorum hgsnin. Gerçi hgsde kullanmıyorum, niye geldiysem bu konuya :D
-
rfid çipini milletin beynine koyacağız diyordu abd'li bankerler bu da mı ondanmış
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)