aynı yol üzeri yine bugün 2nci kaza videosu
Reklamlar
-
bugün 2 kaza gördüm ama geldiğimde ambulans hazırdı aynı yol üzerinde yani dünkü kurye kazası bugünde karşıya geçmeye çalışan amcaya yoldan geçen araba vuruyor. amca yerde yatıyordu pek bilgi alamadım. ama durumu iyiydi bilinci yerindeydi.
geçmiş olsun.
Reklamlar
-
Sen şu yol güzergahını bize bir söylede oralarda çok dolaşmıyalım.
-
Bi abdest falan al.....
-
alp_tunay adlı üyeden alıntı
Bi abdest falan al.....
abi bugün 1 kaza videosu daha var . 3 günde 4 kaza gördüm yolda ;hepte tam ben gelmeden 1 dk önce oluyor bu kazalar son durak filmi gibi ; diğer videoda tır yandan forda vuruyor . onuda atıcam yüklensin. o kazada e5 cevizlibağ köprüsünü geçtikten hemen sonra oldu bugün ama pek önemli bir kaza değil.
---------- Mesajlar birleştirildi - 21:49 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:47 ----------
CHaTaN adlı üyeden alıntı
Sen şu yol güzergahını bize bir söylede oralarda çok dolaşmıyalım.
zeytinburnu tramvayın üst sokağı
-
Hocam ya senin kamera da sıkıntı var yada çözünürlüğü öldürüp yüklüyorsun tost makinasıyla çekilmiş gibi hiç bişey anlaşılmıyor, hani Allah korusun başına bi iş gelse aracın plakasını filan da okuyamaz izleyen.
-
Bune adlı üyeden alıntı
Hocam ya senin kamera da sıkıntı var yada çözünürlüğü öldürüp yüklüyorsun tost makinasıyla çekilmiş gibi hiç bişey anlaşılmıyor, hani Allah korusun başına bi iş gelse aracın plakasını filan da okuyamaz izleyen.
aynen çöznürlüğü düşürüyorum çünkü 1080 p çekiyor ama ben 240a düşürerek yüklüyorum uzun sürüyor yoksa.1080 p de okunuyor kamera 1080 çekiyor ancak bilgisayardan 240a düşürüp youtubeye öyle atıyorum.
-
barodi adlı üyeden alıntı
aynen çöznürlüğü düşürüyorum çünkü 1080 p çekiyor ama ben 240a düşürerek yüklüyorum uzun sürüyor yoksa.1080 p de okunuyor
kamera 1080 çekiyor ancak bilgisayardan 240a düşürüp youtubeye öyle atıyorum.
Garezin bize o zaman oke, anahaber bültenine servis yetiştirmeye çalışan muhabirler gibi bu acele ne 720 p yükle onu göster bari
-
barodiden uzak durun son durak filmini geçtin be
geçmiş olsun amcaya
-
shooter1 adlı üyeden alıntı
barodiden uzak durun
son durak filmini geçtin be
geçmiş olsun amcaya
geçen haftada belgrat ormanında yine önümdeki araç saniyeler içinde bu haldeydi bilmem izledinmi onuda yüklemiştim
-
beşinci boyut dizisi gibi bulanık çıkmış en son paylaştığınız
-
Cekene de saygi gosterin Bilgisayarda her bir 10 dakikalik ham 1080p video kac gb yer kaplayip onu kurgulamak nasil islemci gucu gerektiriyor bilseniz gecmis olsundan baska bir sey demezsiniz
-
barodi adlı üyeden alıntı
izlemiştim sırlar dünyasını geçtin be mübarek
https://www.youtube.com/watch?v=ZVMV1PE26tQ
-
Zeytinburnu mu orası? Akşemsettin durağın az gerisindeki yola benzettim ama?
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)