Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı

Hukuki süreç ile ilgili?

Motovento
    REKLAM ALANI

Motosikleti
    Honda Cbr250R
    Arkadaşlar selamlar.

Cumartesi günü bir yayaya çarparak kaza yaptım :(

Çok şükür teyzemin durumu iyi. Bir gece müşade altında kaldı ve evine çıktı. Kendisini ziyaret ettim ve edeceğim. Sağolsunlar çok iyi niyetli ve anlayışlı bir aile. Şikayetçi olmadılar. Hiç bir borcum olmadığını asla vicdan yapmam gerektiğini kaza anında ordan kaçmadığım ve sağlık müdahalesinde bulunduğum için teşekkür bile ettiler. Öyle iyi niyetli temiz insanlarmış.

Şimdi dava kapanacak ve takipsizlik kararı çıkacak. Bu karar tebliği adresime tahmini olarak ne kadar sürede gelir?
    Adalet sarayına gitsem bu kararı kendim alabilir miyim? Ailemin haberi yok ve ben bir şekilde onlardan uzak tutmaya çalışıyorum. Bu konuda yapabileceğim herhangi biriey varmıdır?

Teşekkürler...

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    search16 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    GTS Evo 250 - Hero Hunk 150
    Büyük geçmiş olsun. Takipsizlik kararı süresi 6 ay yanılmıyorsam. Bana 5 ay sonra geldi.

BlackGhost - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kuba SL200 - Honda BlackWidow 2001 (Chaos MC)
    herhangi bir olay için takipsizlik kararı 6 ay sürelidir.
    adalet sarayından bu tebligatları alamassın bildiğim kadarı ile,o tebligatların dağıtıldığı başka departmanlar var.
    bir dava açılmışsa bunun tebligatı ortalama 15 gün içerisinde size yollanır.

mucoist - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBR 250R
    Takipsizlik kararı davada değil, soruşturma sırasında verilir. Ancak anladığım kadarıyla ortada bir soruşturma yok. Soruşturma açıldığına emin misiniz?

Şayet soruşturma açılmış olsa ve savcı takipsizlik kararı verse dahi adresinize gönderilmez. Çok küçük bir ihtimal, savcı ifadenizi almak için adresinize çağrı kağıdı gönderebilir. Ortada şikayetçi yoksa onu da yapacağını sanmam.

kurubuz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBF1000FA
    Tebligatları getiren postacıyı bul. Genellikle mahalle muhtarlarında postacıların cep telefonu numarası bulunur. 50 lira sıkıştır, "tebligat gelince beni ara ben senden alırım" de, durumu açıkla. Postacılar bu tür işlere alışıktırlar.
    retox70 bunu beğendi.

Motosikleti
    Honda Cbr250R
    soruşturma açıldı mı bilmiyorum. kazadan sonra bende karşı tarafta şikayetçi değiliz.

dosya kapanmıştır. savcının dava açacağını sanmıyorum. benim asıl merak ettiğim işte o mektup.
    onu da dediğiz gibi postacı yapıyosa konuşcaz artık adamlarla

Motosikleti
    2014 ybr esd
    rahat ol ortada davacı şikayetçi yok.ölüm sakat kalma yok.takipsizlik kararı gelir ikamet adresine .postacıya iki üç gün arayla söyle kafasına yer etsin ki unutmasın.adama bi yemek ısmarlarsın

Motosikleti
    Honda Cbr250R
    konu ile ilgili bilgisi olan yok mu arkadaşlar?

---------- Mesajlar birleştirildi - 21:38 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:00 ----------

güncel...

linkinpark20 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha XJ6
    Yav ne çok sallamıssınız yok sure 6 aymıs yok soruşturma açılmış olsa da eve gonderilmezmiş atmayın arkadaşlar din kardeşiyiz
    Arkadasım hakkında şikayet yoklugu nedeniyle taksirle yaralamadan takipsizlik kararı verilecek. Tck 89\1 gelecek metni dahi yazabilirim. Elden teblig alma imkanına gelince, supheli olarak ifaden alındıgından sana teblig yapılmak zorunda. Teyze şikayetçi olmadığından ona teblig yapılmayacak. Elden teblig alma konusuna gelince, tamamen katibin insiyatifinde. Şahsen ben odama kadar gelen kişilere postaya vermektense elden teblig ediyorum. Geçmiş olsun.

sahin08 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    ramzey qm250-2006 skyjet-sj100-7 yuki gy200
    yaralanmalı kazalarda o tebligat geliyor benimkide eve gitmişti (karşılıklı şikayet olmasa bile )

Sokollu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Hocam çok geçmiş olsun, olayın hukuki süreci nasıl işliyor bir fikrim yok ama, her zaman böyle iyi niyetli insanlar çıkmaz karşına emin ol.

Ben geçen sene Alibeyköy-Eyüp yolunda yaya yolunda ışık beklemek yerine, bariyerlerin üzerinden atlayıp beni görmesine rağmen o anki kararsızlıkla önüme atlayan bir çocuğa çarptım, ikimiz de ciddi sürüklendik ama şükür bir şey olmadı. Çocuğun at hırsızı babası, elimde tatlı , ayağım topallaya topallaya çocuğun ziyaretine gittiğimde beni kenara çekip hastane masraflarını bahane ederek 1000 TL para talep etmişti. Ben ise o gün o çocuğu sakat bırakacak kadar hızlı olmadığım için hala şükrederim.

Motosikleti
    Honda Cbr250R
    Ya ben en iyisi bi avukatla felan görüşeyim. Olmadı adalet sarayına gideyim.

Bu iş net olarak öğrenmem lazım 4 gündür uyku girmiyor gözüme.
    Allah korusun hepimizi çok zor bir süreç.

hyo kenan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    ramzeyQm250, GV250, cbf1000
    Kardeşim çok geçmiş olsun.Allah beterinden korusun verilmiş sadakan varmış.hukuki süreç hakkında bilgim yok.tekrar geçmiş olsun.

Motosikleti
    Honda Cbr250R
    Çok teşekkürler arkadaşım. Çok şükür her iki tarafa da birşey olmadan atlattık.

Aman diyim kardeşlerim. Ama. Yayalara aşırı dikkat edin.
    Sakın alkollü kullanmayın. Ekipmanlarınızı mutlaka kullanın.

Çok ama çok önemli.
    İlk yardım bilgisi edinin. İlk yardım çantası bulundurun.
    Az çok ilk yardım bilgim ile sağlık ekiplerini yönlendirdim hemen gerekli şeyleri yapyılar. Zaman kazandılar.

REKLAM ALANI

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)